Jannicken Jakobsen - Coach, Veileder, Stresscoach, Helsecoach, Mentaltrener - GoMentor
 Jannicken  Jakobsen - Coach, Veileder, Stresscoach, Helsecoach, Mentaltrener

Jannicken Jakobsen

Coach, Veileder, Stresscoach, Helsecoach, Mentaltrener

Videosamtale

Personlig fremmøte

Konsultasjon Smerte/ Stresscoach 780 kr. Avtal tid

Smerte mestring

Stressmestring

Livsmestring

Mental trening

Konsultasjon Smerte/ Stresscoach Pakke 4 timer 2.600 kr. Avtal tid

4 timer til redusert pris.

Smertemestring

Stressmestring

Livsmestring

Mental trening


Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Smerte og stress coach Jannicken Jakobsen - Coach, Veileder, Stresscoach, Helsecoach, Mentaltrener

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING


Jeg har jobbet som coach siden 2009, er utdannet NLP master practitioner, har studert vold i nære relasjoner, menneskerettigheter og profesjonsetikk ved Universitetet i sørøst-Norge, samt fysiologi og patologisk anatomi/sykdomslære.

Fokusområdene i mitt arbeid er smerte og stressmestring/-forståelse, mindfulness, forståelse av sammenhengen mellom kropp og sinn. Vi er et helt menneske, alt rundt oss og i oss påvirker hele oss.

Jeg har jobbet med mennesker fra alle samfunnslag, nasjonaliteter og ulike kroniske,fysiske og psykiske utfordringer i over 10 år. Jeg bruker blant annet metodene Explain pain, den tredelte stresshjernen og effekt av oppmerksomt nærvær med mer i samtaler med mennesker. Jeg holder kurs innen smertemestring, mindfulness og søvnmestring.

Jeg er også kurset i Graded motor imagery(speilterapi), sertifisert kursleder av Vivat selvmordsforebyggigng, kursleder i løft for foreldre, og erfaren foredragsholder i temaene smerte og stress, mindfulness samt vold og overgrep.

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.