Jannicken  Jakobsen - Coach, Veileder, Stresscoach, Helsecoach, Mentaltrener

Jannicken Jakobsen

Coach, Veileder, Stresscoach, Helsecoach, Mentaltrener

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Smerte og stress coach Jannicken Jakobsen - Coach, Veileder, Stresscoach, Helsecoach, Mentaltrener

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING


Jeg har jobbet som coach siden 2009, er utdannet NLP master practitioner, har studert vold i nære relasjoner, menneskerettigheter og profesjonsetikk ved Universitetet i sørøst-Norge, samt fysiologi og patologisk anatomi/sykdomslære.

Fokusområdene i mitt arbeid er smerte og stressmestring/-forståelse, mindfulness, forståelse av sammenhengen mellom kropp og sinn. Vi er et helt menneske, alt rundt oss og i oss påvirker hele oss.

Jeg har jobbet med mennesker fra alle samfunnslag, nasjonaliteter og ulike kroniske,fysiske og psykiske utfordringer i over 10 år. Jeg bruker blant annet metodene Explain pain, den tredelte stresshjernen og effekt av oppmerksomt nærvær med mer i samtaler med mennesker. Jeg holder kurs innen smertemestring, mindfulness og søvnmestring.

Jeg er også kurset i Graded motor imagery(speilterapi), sertifisert kursleder av Vivat selvmordsforebyggigng, kursleder i løft for foreldre, og erfaren foredragsholder i temaene smerte og stress, mindfulness samt vold og overgrep.

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.