Susanne Heart - Coach

Susanne Heart

Coach

Videosamtale

6 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Samtalepartner / Coach / Mentor Susanne Heart - Coach

Beskrivelse

Trenger du noen å snakke med som ser deg? Som både ser ditt potensiale, uansett hvor du er nå, og som kan guide deg til mer glede, frihet og mening i livet?


Glede. Frihet. Mening.

Alt i livet ditt kan ha en mening. Isteden for å fokusere på feilene, som vi oftest gjør, vil jeg hjelpe deg til å se nettopp meningen og hvordan du kan hente tilbake kraften i livet ditt eller i en bestemt situasjon. Jeg vil hjelpe deg til å se det større bildet og hvordan tingene henger sammen. Det er først når vi begynner "å eie" det livet gir oss at vi kan få til virkelige endringer. Ellers blir vi lett et offer. All vekst kommer med litt motstand eller frustrasjon. Jeg vil respektere deg for den du er og det du er oppi. Og jeg vil hjelpe deg med motivasjonen og innsikten som trengs for å vokse videre til neste nivå. Min coaching passer nok best for deg som ikke bare vil fikse ting på overflaten, men som virkelig vil komme deg videre og blomstre i kraft av den du egentlig er. 

 

 

Spesialiteter:

 

  • Personlig utvikling - Mitt fokus er på å gjøre deg i bedre stand til å forstå deg selv og dine muligheter for vekst. Personlig utvikling kan løfte deg ut av tanke- og handlingsmønstre som er dårlige for deg eller det kan ta deg til fantastiske nye opplevelser du før ikke trodde var mulig å oppleve. Jeg har selv 20 års erfaring innen feltet. Etter å ha testet det meste av retninger i bransjen, konkluderte jeg for en del år siden med at hver enkel av oss har de beste svarene inni oss selv - vi må bare lære å finne fram til de. Jeg kan hjelpe deg med hvordan du kan lytte, forstå, bruke signaler, intuisjon og følelser for å kunne navigere og vokse som menneske. Livet kan plutselig bli mye mer spennende. 
  • Relasjoner  Jeg kan guide deg til å forstå bedre hvordan dine relasjoner påvirker deg, hvordan du velger de beste relasjonene for deg og hvordan du faktisk kan kjenne deg mer tilfreds samtidig som du gir mer av deg selv til andre. Livet er relasjoner. Det er gjennom relasjoner vi opplever oss selv på godt og vondt. Relasjoner kan være berikelser i livet eller de kan tappe oss for glede og energi. Og noen ganger går de aller beste relasjonene sure. Det gjør vondt men også der kan vi høste mening og innsikt for videre vekst.    
  • Vanskelige følelserJeg guider deg til bedre forståelse av dine følelser, hvordan de oppstår og hvordan du kan endre de. Alle følelser har en hensikt og ingen følelser er feil. De kan mer ses på som viktige veivisere og som et produkt av hvordan vi tenker. Kjenner du følelsenes språk, blir det mye lettere å forstå når du er på feil vei og hva du kan gjøre for å komme tilbake til en fin balanse igjen.  
  • Sensitivitet - Gjennom en dypere forståelse og aktivering av sensitivitet kan du få en rikere opplevelse av det sansene dine kan gi deg. Kroppen er et fantastisk verktøy for sansing som vi lett kan undervurdere viktigheten av. Berøring i hverdagen er livgivende når nærvær er tilstede. I et samfunn preget av stress og prestasjon er det lett å miste fintfølenheten som er så viktig. Sensitivitet er som en muskel som kan trenes.
  • Integritet - Kjenner du deg av og til tappet for energi og ikke helt forstår hva som skjedde? Jeg hjelper deg med å finne hull i din integritet, og tette de,  slik at du lettere kan koble deg av den energikampen som så lett oppstår mellom oss mennesker. Som empatiske vesen kan det være vanskelig å skille på hvem og hvor følelser og stemninger kommer fra. Ikke alle maktkamper er synlige. Noen foregår bare på energinivå.  Hva er det som gjør at du plutselig føler at du mister energi og glede i visse situasjoner? Hvor slutter du og hvor begynner den andre personen? Hva kan du egentlig kontrollere selv gjennom å se mer av hva som egentlig skjer? Vi starter med å være mer ærlig med oss selv.  
  • Identifisere egne kompetanser - Gjør du mest av det du er best skrudd sammen for å gjøre? Bruker du mye av tiden din til å gjøre ting bare fordi det forventes av deg eller fordi du har den rette utdannelsen? Hva får du energi og glede av å gjøre? Kjennetegnet for at du holder på med det du har best forutsetninger for å gjøre er ofte gleden og lettheten du får der andre gjerne stresser og kaver. Kompetanse er ikke det samme som kunnskap. Det nytter ikke med mye kunnskap om man ikke klarer å nyttiggjøre seg den. Kompetanse er evnen til å oversette kunnskap i bruk. Noe har vi mer naturlig forutsetninger for å lykkes med enn annet. Der bør fokuset gå. Da genererer vi mer glede og mindre stress i livet vårt.

Hvem er jeg?

Jeg har siden 2005 hatt gleden av å få veilede mennesker i sin personlig utvikling for å oppnå mer glede, frihet og mening i livet, både gjennom kurs, foredrag, gruppearbeid og coachingDette er et arbeid som er dypt meningsfullt for meg. Jeg elsker å se når mennesker blomstrer og finner seg selv. Foruten min pasjon med å jobbe med mennesker er jeg også gründer av blant annet en global plattform for personlig utvikling, profilselskapet Gosh Respond, fremtidens klimaresiliente hus i Tripod House samt UtviklingsNavigatørene AS som driver med coaching/mentoring og bedriftsrådgivning.
Er dessuten 
samfunnsengasjert som folkevalgt politiker i Rogaland siden 2015 og brenner for et varmere samfunn. Jeg har to barn og er bosatt i Stavanger.

 

Jeg gleder meg til å treffe deg!

 

 

Biografi

Interesse- og erfaringsområder

Personlig utvikling

Relasjoner

Selvaksept

Vanskelige følelser

Grensesetting

Livsendringer

Identitetskrise

Krise

Kjønn og seksualitet

Par og familie

Jobb

Bedriftsrådgivning

Stress

Identifisere egne kompetanser

Entreprenørskap

Oversikt over alle erfaringsområder

Karriere

Helse

Arbeid- og fritidsbalanse

Kommunikasjon på arbeidsplassen

Ledelse

Konflikthåndtering

Delegering

Mobbing på arbeidsplassen

Omstillinger

Oppsigelse og arbeidsledighet

Forhandlingsteknikk

Performance

Medietrening

Presentasjonsteknikk

Selvledelse

Tidsstyring

Retningsvalg

Kjønnsmessige og seksuelle diversiteter

Seksuelle problemer

Hemmet orgasme hos kvinner

Livskrise

Familieliv

Parforhold

Tenåringsproblemer

Kommunikasjonsproblemer

Maktkamper

Skilsmisse og samlivsbrudd

Svik og avvisning

Utroskap

Sjalusi

Gruppepress

Mobbing

Anger management/Sinnemestring

Avklare verdier

Dårlig selvfølelse

Dårlig selvtillit

Dating

Eksistensielle problemer

Finansiell frihet

HSP - høysensitivitet

Kartlegging av kompetanser

Lavt selvverd

Livet som pensjonist

Motivasjon

Målsetting

Spirituell utvikling

Skyld og skam

Sykdom og smerte

Pårørende til sykdomsrammede

Angst

Avhengighet

Lederutvikling

Rådgivning og ledercoaching

Medarbeideromsorg

Stressmestring

Medarbeiderutvikling

Rådgivning om medarbeidercoaching

Organisasjonsutvikling

Kultur og verdier

Nedstemthet

Ensomhet

Depresjon

Psykisk vold

Vold i hjemmet

Fysisk mishandling

Overgrep og mishandling

Omsorgssvikt (Eldre)

Seksuelle overgrep

Spiseforstyrrelser

Andre psykiske lidelser

Avhengighet og misbruk

Forstyrrelser typisk diagnostisert i barndommen eller tenårene

Målsetting

Omsorgssvikt (Barn)

Sjokk og traumer

Søvnvansker

Utdanningstittel

Coach

Språk

Norsk

Engelsk

Kjønn

Kvinne

Referanser

Privat-kunde - "Hverdagen min før jeg møtte Susanne var mye preget av nedstemthet, frustrasjoner, sorg, depresjoner og selvhat. Hodet kunne spinne i det uendelige, og plutselig var jeg inne i en sannhet som ikke var sann, men jeg trodde på den likevel. Etter første samtalen med Susanne så fikk jeg momentant ro i kroppen. Hun har hjulpet meg til å få kontroll, forståelse og klarhet i tankene mine! Jeg har fått tilbake troen på meg selv, og en motivasjon og klarhet i hvordan jeg skal jobbe med meg selv for å bli den beste utgaven av meg! Tusen tusen takk, jeg er evig takknemlig, Susanne! Ser frem til flere samtaler med deg! "  Les mer  Les mindre

privatkunde - "Å komme inn med et tankekjør uten like, føle du alltid setter på et smil men på innsiden av meg selv er det bare uendelig med tanker og depresjon. Disse timene med Susanne har virkelig gitt meg et nytt syn på livet. Jeg har lært meg og gitt meg selv egenkjærlighet. Jeg har lært meg og ha kontroll i disse hektiske dagene med jobb, trening, familie og venner. Jeg trodde absolutt aldri jeg skulle ha fått synet jeg har nå. Tusen tusen tusen takk til Susanne. Jeg kan anbefale henne på det absolutt sterkeste. Gleder meg til samtalene framover. "  Les mer  Les mindre

Privatkunde - "Før jeg kom i kontakt med Susanne var hodet mitt et stort kaos av tanker og følelser jeg ikke visste hvordan jeg skulle verken håndtere eller forstå. Jeg var preget av mye frustrasjon, nedstemthet og selvhat. I løpet av timene jeg har hatt med Susanne føler jeg virkelig jeg har fått forståelse og klarhet i tankene mine, lært om hvor stor påvirkningskraft de har, og ikke minst hvordan jeg skal håndtere vonde tanker og følelser. Jeg har nå blitt mye flinkere på å være snill mot meg selv, og har fått et klarere syn på hvordan jeg skal jobbe med meg selv i fremtiden for å få det bedre. Tusentakk!"  Les mer  Les mindre

Privatkunde - ""Jeg har tidligere gått til terapi etter mange år med dårlig selvfølelse/selvbilde uten å føle det har fungert for meg.Det var først når jeg traff Susanne jeg følte jeg var på riktig vei. Hun er en samtalepartner/Coach som ser deg som det mennesket du er og er flink til å lytte og deler sin kompetanse underveis uten å dømme. Hun er reflektert og faglig kompetent. Jeg føler at jeg er på riktig vei og at jeg kan være helt ærlig når jeg snakker med henne. Jeg føler jeg kan fortelle alt til henne og at en får god tid til å snakke selv uten press. Jeg kan anbefale Susanne på det varmeste.""  Les mer  Les mindre

Bedriftskunde - "Vi ønsket å prøve Susanne Heart’s bedrifts-coaching, og det viste seg å bli et utbytterikt samarbeid. Susanne hjalp oss med mange gode ideer og med å se ting i et nytt lys. Jeg er takknemlig for at hun fikk meg til å finne essensen i meg selv og hvilken måte jeg trives best med å jobbe på. Jeg følte hun så en del av meg som jeg selv hadde glemt. "  Les mer  Les mindre

Bedriftskunde - "Jeg tror på endring i framtiden. Skal vi få fart på en ny tid - med mer «hjerte-business», trenger vi at flest mulig av oss er på plass i oss selv, så vi kan leve våre drømmer. Da trengs det friske pust som Susanne. Hun er god på å se det unike i hvert individ, og klarer å løfte det frem. Hun har talent for å flette inn våre styrker med vår business. Dette er både hva jeg behøver og mitt arbeidssted - pluss den verden vi lever i! Jeg betrakter Susanne som en visjonær og uredd rådgiver. Hun stiller de rette spørsmålene. Er raus, kreativ og fleksibel. Jeg kan kan trygt anbefale Susanne som coach og business veileder."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.