Christina Isdahl - Mentaltrener, Terapeut, Hypnoterapeut, Tankefelt-terapeut TFT, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Christina Isdahl

Mentaltrener, Terapeut, Hypnoterapeut, Tankefelt-terapeut TFT, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Straume , Rong

2 referanser

Personlig fremmøte

Individuell samtale 500 kr. Avtal tid

Grunnet alt som skjer i verden og at mange føler uro og engstelse, så har jeg lyst å gi tilbake og bidra med det jeg kan. Derfor reduserer jeg alle mine priser kraftig i en tidsbegrenset periode (foreløpig ut august 2022). Dette for at du skal prioritere din egen mentale helse og at det skal være tilgengelig for de aller fleste.

Videosamtaler

Online videosamtale (samtale/EFT/TFT/hypnose) (GoMentor videosesjon) 500 kr. Avtal tid

Grunnet alt som skjer i verden og at mange føler uro og engstelse, så har jeg lyst å gi tilbake og bidra med det jeg kan. Derfor reduserer jeg alle mine priser kraftig i en tidsbegrenset periode (foreløpig ut august 2022). Dette for at du skal prioritere din egen mentale helse og at det skal være tilgengelig for de aller fleste.

Online EFT/Hypnoterapi/Samtaleterapi 90 min (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Trenger du noen å snakke med? Christina Isdahl - Mentaltrener, Terapeut, Hypnoterapeut, Tankefelt-terapeut TFT, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Har du det vanskelig?

Sliter du med uro, traumer, depresjon, negative tanker, søvnvansker, avhengighet, vektproblemer eller dårlig selvbilde?

Har du angst eller fobier som begrenser deg? Føler du deg overveldet av stress eller sinne og frustrasjon?

Ønsker du å gjøre endringer i livet men føler at du står helt fast? 

Det er mulig å gjøre noe med det! Sammen jobber vi helhetlig og det første steget er å bli bevisst på hva som skjer og hvorfor. Jeg har hjulpet mange klienter i å finne rotårsaken til problemer, som de ikke var klar over hadde en sammenheng. Vi jobber med å fjerne blokkeringer og kraften i traumer, slik at vi kan bli fri til å leve uten begrensninger fra ting som har skjedd i fortiden. Jeg hjelper deg å endre tankemønstre og bruker EFT/TFT/hypnoterapi og andre verktøy når det føles naturlig.  

Ta kontakt i dag! Der er håp og det er ikke nødvendig å fortsette i samme spor. Ønsker du en endring og er klar for å gjøre en innsats så har du ressursene i deg. Vi skal bare sørge for å finne de frem og fjerne motstand som kanskje har hindret deg fra å lykkes tidligere.  

Arbeidsmetoder og verktøy

Alle mennesker er forskjellige og har sitt eget unike sett med erfaringer, personlige egenskaper og tanker. Våre reaksjonsmønstre er et resultat av de og det påvirker oss.

Når vi jobber med traumer både fysisk og med det ubevisste sinn oppnår vi ofte raskere og bedre resultater enn kun gjennom bare samtale. Det er fordi vi skaper en trygg plattform der det bevisste og ubevisste sinn kan jobbe mot samme mål, i stedet for få være i konflikt.

Jeg bruker psykoterapi, samtaleterapi, coaching, energibalansering, EFT (emosjonell frigjøringsteknikk), TFT (tankefeltterapi) og hypnoterapi, alt etter hva som passer klienten og hvordan vi oppnår ønskede resultater best. Jeg jobber også med pusteteknikker og meditasjonsveiledning, ved f eks stressmestring, angst og uro.  .  

Litt om meg

Jeg ser hele deg, og ditt potensiale som den du er ment til å være.  

Jeg har selv opplevd store og små traumer, slitt med angst, tankekjør og negative tanker i veldig mange år. Jeg følte at jeg prøvde alt av ulike metoder og behandlingsformer, både innen tradisjonelt helsevesen og i det alternative. 

I ettertid skjønner jeg at det aldri fantes en quick fix og at det måtte ta tid å endre reaksjon- og tankemønstre. Det mest effektive for meg når det gjaldt å fjerne blokkeringer og kraften i traumene var EFT og tankefeltterapi. Hypnoterapi var til utrolig god hjelp for å fylle på med det gode jeg trengte og ønsket og for å få bort motstand som lå ubevisst. 

Fordi jeg selv fikk så god hjelp av de verktøyene og metodene valgte jeg og utdanne meg til Hypnoterapeut, EFT utøver og så etter hvert TFT terapeut og innen TRE (trauma release exercise). I bunn hadde jeg yogalærerutdanning innen Klassisk Yoga og Yin Yoga (terapeutisk form for yoga). Mine mange år med erfaring innen relasjonskompetanse og arbeids- og organisasjonspsykologi har vært et godt grunnlag, og i dag lever jeg drømmen og jobber heltid med å hjelpe andre mennesker, både barn og voksne. 

 

Biografi

Referanser

Mann 43 år - "Jeg har mottatt behandling av Christina i flere omganger, og det har vært til stor hjelp. Hun har vist meg hvordan ting henger sammen og jeg har gitt slipp på traumer og angst. Ting som skjedde for mange år siden som ubevisst påvirket meg og mitt humør, uten at jeg var klar over det eller klarte å styre det. Jeg anbefaler Christina til alle, hun er meget dyktig. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 39 år - "Christina har hjulpet meg mye og det setter jeg pris på. Hennes evne til å se hele menneske, samtidig som hun gir ærlige og gode tilbakemeldinger, gjør henne til en utrolig god terapeut. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.