Ann Kunish - Gestaltcoach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach - GoMentor
Ann Kunish - Gestaltcoach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Ann Kunish

Gestaltcoach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Oslo

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Gestaltcoaching - individer 850 kr. Avtal tid

Samtaleterapi/gestaltterapi - individer 850 kr. Avtal tid

Gestaltcoaching - coachingstudenter på NGI 750 kr. Avtal tid

Coachingtimer hos meg tilfredsstiller krav til coachingtimer under utdanning for studenter ved NGI.

Parterapi med én terapeut - første time 1.500 kr. Avtal tid

Gestaltcoaching - bedrift (ta kontakt for pris) 0 kr. Avtal tid

Ta kontakt for pris.

Samtaleterapi/gestaltterapi (arbeidssøkende/uføre/pensjonister) 750 kr. Avtal tid

Parterapi med to terapeuter (mannlig og kvinnelig) 1.600 kr. Avtal tid

Parterapi med to terapeuter (mannlig og kvinnelig), første time 1.800 kr. Avtal tid

Parterapi, én terapeut 1.200 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 69 30

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Sliter du med noe? Eller kanskje du ønsker å utvikle deg? Jeg tilbyr deg den støtten du trenger. Ann Kunish - Gestaltcoach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Hvem er jeg?

Jeg er 54-år gammel amerikaner som har bodd i Norge siden 1987. Tidligere jobbet jeg i symfoniorkester og Oslo kommune, som leder og i administrasjon. Det var særlig mine 18 år som leder som vekket min interesse for hva mine medmennesker trenger for å fungere optimalt, både på jobb og hjemme.


Jeg er gift for andre gang og har en voksen sønn. 


Hvem kommer til meg?

Jeg har klienter som sliter med angst, depresjon, usikkerhet, konflikter, stress, traumer, sykdom og som er pårørende til mennesker i krise. Jeg har også klienter som ønsker støtte til egenutvikling - til å utforske eget potensial, foreta valg eller endre retning i livet, eller jobbe med måten de kommuniserer.


Hva er forskjellen mellom gestaltcoaching og -terapi?

Metoden er lik - sammen utforsker hvordan du opplever det som skjer i ditt liv, hvordan du påvirkes av og påvirker de rundt deg. I coaching jobber vi som oftest med spørsmål knyttet til jobb eller avgrensede mål og situasjoner i ditt privatliv. I terapi jobber i derimot bredere, og ser gjerne på hvordan hele ditt liv har påvirket den du er nå. Coaching skjer gjerne over en avtalt antall timer, mens en terapiprosess går ofte over en lengre periode.


Til syvende og sist er det klientens bestilling som avgjør hvorvidt vårt arbeid er coaching eller terapi.


Hva skjer i en time?

Vi snakker sammen for det meste. Du har som antagelig en problemstilling du ønsker å ta opp, men det er faktisk ikke nødvendig "å komme forberedt" til timen. Vi tar tak i det som oppstår der og da - det er ikke alltid lett å sette ord på følelser og opplevelser. Det er til og med mulig å jobbe med en situasjon uten at du oppgir alle detaljene. Det kan være en lettelse å se på noe som er vanskelig uten at du føler et press til å si alt. Etterhvert kan det hende vi utvikler små eksperimenter sammen, der du kan erfare din situasjon fra forskjellige perspektiver.


Min jobb er å støtte deg. Det betyr at du kan ta opp ting som er vanskelig å snakke om og vite at du blir møtt med respekt. Jeg vurderer deg ikke; sammen utforsker vi hvordan det er å være deg i ditt liv. 


Det en fordel å ha en coach som også er terapeut.

Kommer du for å få coaching og tyngre stoff fra ditt liv dukker opp, slipper du å bli henvist til en terapeut. Merker jeg at vi beveger oss over i terapi, sier jeg fra, og sammen bestemmer hva slags ramme vårt arbeid skal ha. Kanskje vi holder oss til coaching, kanskje du bestemmer deg for å gå inn i en mer omfattende prosess.


Mine kvalifikasjoner

  • Gestaltcoach MGPO, utdannet på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI)
  • Gestaltpsykoterapeut MNGF (NGI)
  • Jeg deltar jevnlig i faglig veiledning og kurs og workshops for å fordype meg i forskjellige aspekter av psykisk helse.
  • Jeg er rehabilitert hjerneslagoverlevende, og er ansvarlig for likepersonsarbeid i Norsk forening for slagrammende, der jeg kurser slagoverlevende og pårørende i hvordan støtte andre i samme situasjon. Jeg har derfor et godt grunnlat til å gi god støtte til mennesker som sliter med sykdom, eller som er pårørende.
  • I tillegg har jeg mastergrader i øst asiatisk lingvistikk (kinesisk) og utøvende musikk, samt en bachelorgrad i utøvende musikk.


photo: Kristin Aafløy Opdan

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer