Kim Laurel Hough - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Terapeut, Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriereveileder - GoMentor
Kim Laurel Hough - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Terapeut, Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriereveileder

Kim Laurel Hough

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Terapeut, Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriereveileder

Oslo, OSLO

2 referanser

Personlig fremmøte

Individuell terapi, Samtale & Gestaltterapi 800 kr. Avtal tid

Individuell terapi, Samtale & Gestaltterapi 1.100 kr. Avtal tid

Individuell terapi, Student, Skole elev & Trygdet 600 kr. Avtal tid

Parterapi, Samtale & Gestaltterapi 1.500 kr. Avtal tid

Veiledning Jobb 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Kim Laurel Hough - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Terapeut, Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriereveileder

Beskrivelse


Har du det tøft nå,

er du lei, er utbrent, rådløs

eller faktisk synes livet er litt oppskrytt?


Hvis noe av dette beskriver hvordan du har det nå, er du ikke alene!
Gjennom min egen historie kan jeg også kjenne igjen mye og min erfaring sier meg at det kan være god hjelp i å dele dine tanker med et annet menneske du har tillit til, enten dette er en venn, familie eller terapeut! 
Sammen med meg kan du ta opp de litt vanskelige temaer, intet tema er for lite eller stort, eller vi kan bare utforske det som skjer her & nå. Jeg har tro på at det som skal frem, kommer frem når det er rett tid og rett sted! 
Jeg som terapeut vil gjerne støtte deg, slik at du kan finne en mer ønsket optimal livskvalitet! 

Min metode

Metoden jeg fokuserer og har tro på er Gestaltterapi, som har en helhetlig eksistensiell terapeutisk tilnærming. Dette kan i noen tilfeller utarte seg som en form for samtaleterapi, eller i andre tilfeller kan vi utforske tegning, små figurer, stol-arbeide eller det som oppstår i situasjonen.
Gestaltterapi, har sine røtter fra tidlig femti tallet og er en av de mest økende psykoterapi former i vesten.
Min tilnærming
For å oppnå hensiktsmessig terapi, mener jeg noe av det viktigste er relasjonen og tryggheten som oppstår mellom klient og terapeut, oppmerksomhet på hele menneske (både kropp & sinn), samt situasjonen her & nå, når dette er tilstede vil ofte ønsket endring skje!
Jeg har mange års erfaring blant annet innen:
 • Livskriser
 • Samlivsbrudd / Kjærlighetssorg
 • Relasjoner
 • Nedstemthet
 • Barn / Unge
 • Utbrenthet 
 • Flerkulturell forståelse
 • Int. næringsliv, IT, HR, Salg
 • Endrings-prosjekter 


Jeg har også bred bakgrunn fra et kommersielt yrkesliv & HR, dette gjør at jeg lettere kan forstå og sette meg inn i mange av de utfordringer voksne kan oppleve i jobb situasjon & yrkesmessige endringer/omstillinger.

Som person er jeg engasjert i arbeid med ungdom innen psykisk helse & rus, fra aldersgruppen tolv år. Har også mange års erfaring innen arbeid med mennesker med flerkulturell bakgrunn.
Mine klienter er ofte unge voksne, men alle aldre er hjertelig velkommen!
 

Biografi

Referanser

Inger, kvinne 26 år - "I terapitimene med Kim, føler jeg at jeg kan snakke om alt, hun er lett å snakke med og dømmer ikke! "  Les mer  Les mindre

Klient mann, 44 år - "Gestaltterapi har hjulpet meg veldig mye i livet og hjelper meg hver dag. Jeg kjenner Kim som en varm, kyndig og pålitelig terapeut."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer