Hvordan har du det med Jul & Nytt År - en vidunderlig tid ??

Skrevet d. 27-12-2019 22:10:40 af Kim Laurel Hough - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Terapeut, Parterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriereveileder

Midt i denne høytiden møter jeg mange som sliter, som synes det er både vondt og strevsomt å finne sin plass i høytiden. Hvem er jeg, hvem blir jeg sammen med de andre, eller hvorfor kjennes det noen ganger så tøft å være alene akkurat i disse tider. Også jeg kan kjenne på mye press rundt denne tiden, det er mange meninger om hvordan høytiden skal feires, hvilken standard, hva vi skal legge i det, både økonomisk og praktisk. Du kjenner kanskje på at du er med familie som du ikke trives med, at det enten er en overfladisk dialog eller at alt skal voldsomt diskuteres, eller du opplever det motsatte at du ikke har noen å dele med? 

Så rundt disse tider, oppleves det ofte mange følelser som at vi elsker, hater, bryr oss ikke, at minner vekkes, og situasjoner blir ofte mer tydelige, både på godt og vondt.

Jeg som sertifisert Gestaltterapeut Mngf & samtaleterpeut ønsker deg velkommen til å dele det du har opplevd og hvordan du har det akkurat nå - enten du har et tema du vil bringe inn eller at vi sammen ser hva som dukker opp.

  • Individuell terapi / parterapi / familieterapi
  • Ettermiddag og kveldstimer
  • Studentrabatt / Rabatt for trygdet


Alt vel ønskes deg!


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.