Victoria Eek - Traumeterapeut IoPT, Karriereveileder

Victoria Eek

Traumeterapeut IoPT, Karriereveileder

Nordstrand , GoMentor 24/7

4 referanser

Personlig fremmøte

Gratis forsamtale (20min) - Zoom videoplattform 0 kr. Avtal tid

Samtale/integrering (60min) - Zoom videoplattform 875 kr. Avtal tid

Vil du bli bedre kjent med deg selv gjennom en én-til-én time?

Du velger hva som er viktig for deg å ta opp og bli sett i, og jeg møter deg i aksepterende nærvær og felles utforskning om du ønsker.

IoPT individualtime digital (én-til-én eller med gruppe) (1,5t) - Zoom videoplattform 1.250 kr. Avtal tid

Vil du bli bedre kjent med deg selv gjennom en én-til-én time? 

Timen inneholder så mye samtale du ønsker, og/eller utifra ditt valgte tema og intensjon, gjør vi en IoPT resonansprosess så du kan komme i kontakt med ditt underbevisste.

Eventuelt kan jeg hente inn resonansgivere for å gjøre en resonansprosess for deg i gruppe. Dette må i så fall avtales og bekreftes på forhånd. Da holder vi av noe mere tid, men prisen er den samme. 


Samtale/integrering (60min) - Nordstrand eller Frysja, Oslo. 875 kr. Avtal tid

Vil du bli bedre kjent med deg selv gjennom en én-til-én time?

Du velger hva som er viktig for deg å ta opp og bli sett i, og jeg møter deg i aksepterende nærvær og felles utforskning om du ønsker.

IoPT individual time (1,5t) - Nordstrand eller Frysja, Oslo. 1.250 kr. Avtal tid

Vil du bli bedre kjent med deg selv gjennom en én-til-én time? Timen inneholder så mye samtale du ønsker, og/eller utifra ditt valgte tema og intensjon, gjør vi en IoPT resonansprosess så du kan komme i kontakt med ditt underbevisste.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gjennom å ledsage grupper og enkeltpersoner i møter med seg selv, gleder meg sammen med klienter som vokser i egenkjærlighet, autonomi og glede over livet. Victoria Eek - Traumeterapeut IoPT, Karriereveileder

Beskrivelse

Drømmer du om å leve et liv som føles levende, gledesfylt og inspirerende? Et liv med god helse der du ivaretar deg selv med gode vaner og egenkjærlighet? Der dine relasjoner til kjæreste, barn, familie, venner og kollegaer føles balanserte og respektfulle? Og der du våger å ta utfordringer, sette dine drømmer ut i livet, og komme til uttrykk med dine talenter og skaperkraft? Og kanskje også leve av å gjøre det du elsker?


Hvis du lengter etter dette, men synes det er vanskelig å få til i praksis, kan jeg støtte deg på reisen. Jeg tilbyr en dyptvirkende metode og prosess som kan vise deg veien tilbake til deg selv, dine livskrefter og potensialer. Eventuelt kan jeg også være din samtalepartner i det du står i.


Hva er din lengsel?

«Med indre fred, kommer ytre fred naturlig. Uten indre fred, er ytre fred umulig.»

- Buddistisk læresetning

Forandring starter innenfra. En målsetting for forandring, kan være motivert av noe du lengter etter, eller en utfordring du sliter med som går utover livskvaliteten din. Her kommer noen eksempler på temaer som kan være utgangspunktet for din reise.

Jeg kan støtte deg i transformasjoner for:

 • Egenkjærlighet
 • Indre fred
 • Glede
 • Helse
 • Sunne relasjoner
 • Sunne valg
 • Autonomi
 • Mot og kraft til å følge og skape utifra dine drømmer

Eksempler på konkrete utfordringer du kan utforske hos meg:

 • Sorg og tap
 • Depresjon
 • Angst
 • Traumeerfaringer
 • Søvnløshet
 • Utmattelse
 • Utfordringer med vekt og mat
 • Kroniske smerter
 • Medavhengighet
 • Relasjoner
 • Valg, motivasjon, retning, målsetting
 • Mening
 • Selvtillit, mestring
 • Selvfølelse

Om intensjonsmetoden IoPT

I Identitetsorientert psykotraumeterapi (IoPT) er det du som bestemmer farten og setter intensjonene for dine mål, ønsker og spørsmål. Som din terapeut er jeg med som en støttespiller og veiviser i utforskingen. 


Når du kommer til en time hos meg trenger du ikke vite årsaken til dine utfordringer, men gjennom en villighet til å møte deg selv og det i deg som er klar for å bli sett, vil jeg støtte deg på veien til å nå dine mål. Hver gang vi møtes jobber vi utifra din intensjon for dagen - f.eks. "Jeg vil leve godt", "Jeg vil forstå mine ryggsmerter", eller "Jeg ønsker en kjæreste" eller lignende. Gjennom at du ber deltagere i en gruppe om å representere de ulike ordene, eller du gjør det selv eller ber meg i én-til-én-timer, kan du med kropp og følelser komme i kontakt med ubevisste deler av deg selv, og forstå og integrere det som holder deg tilbake.

Om meg og det jeg tilbyr

I 2012 fullførte jeg sertifiseringsutdanningen i IoPT traumeterapi, og det er den metoden og tilnærmingen jeg i hovedsak tilbyr. Men om det er andre sider av min erfaring som også kan være til hjelp, kan vi skreddersy et opplegg som passer for deg.


Jeg er opptatt av meditasjon og indre ressurser og kontakt i tilstedeværelse. Så jeg møter deg gjerne med et lyttende øre om du trenger et medmenneske som kan støtte deg med nærvær og/eller spørsmål som får deg i kontakt med egne følelser og kropp, eller som en samtalepartner utifra mine perspektiver. Jeg har alltid vært glad i det intuitivt kreative og i tillegg til min interesse for sang, dans og tegning, er jeg utdannet og har jobbet som skuespiller og dramapedagog. Rent praktisk kan jeg derfor hjelpe deg med tekstarbeid, presentasjon og framføring for jobbintervju, foredrag eller scene. Gjennom mitt arbeid som karriereveileder på et arbeidsrettet tiltak for folk med psykiske utfordringer, fikk jeg erfaring med å tenke målrettet og strategisk i forhold til helse, jobb og utdanning - også i samarbeid med én eller flere parter der det var hensiktsmessig. Om du derfor ønsker coaching i et vanskelig veivalg støtter jeg deg gjerne med systemisk veiledning og/eller terapi. Eller om du går i en annen terapeutisk behandling og ønsker å kombinere, eller følges opp av NAV, kan vi finne løsninger sammen.


I tillegg til metode er personkjemi og tillit i relasjonen alltid viktig, så i et forløp med meg starter jeg alltid med et innledende formøte, så vi kan finne ut om vi er match for det du søker hjelp til. Jeg tilbyr videre sessioner én-til-én og i gruppe, online eller i lokaler på Nordstrand, Lambertseter eller Frogner. Jeg arrangerer også åpne kvelder hvor du kan lære mer om IoPT teori og metode for å finne ut om dette er noe for deg. 


Ta gjerne kontakt med meg i dag for en uforpliktende samtale.

Jeg gleder meg til å høre fra deg! 

Biografi

Referanser

Kvinne, 46 år - ""Victoria har en varme og ro som får deg til å slappe av og føle deg trygg. Hun er kunnskapsrik og engasjerende. I møte med henne føler man seg inspirert og ivaretatt og litt klokere. Jeg anbefaler henne på det sterkeste!""  Les mer  Les mindre

Mann, 45 år - ""Jeg hadde ingen erfaring med IoPT fra tidligere og var ganske nysgjerrig på hva dette var. Jeg ønsket hjelp og innsikt i hva som ligger skjult og hindrer meg i å komme i dypere kontakt med meg selv og andre og eventuelle traumatiske hendelser og spor fra barndommen som lager krøll for meg nå som voksen mann. Victoria er en veldig imøtekommende, empatisk og profesjonell terapeut som lett guidet meg gjennom sesjonen. Hun speilet viktige elementer med mere følelser en det jeg selv var i stand til, og passet på at jeg var tilstede i kroppen så mye som mulig. Det er for min del ganske lett å "fly" ut når det kommer dype viktig ting fra avgrunnen opp i dagens lys, så det var fint å få hjelp til å observere dette. Jeg fikk også tydelig bekreftelser og nye vinkler både på dynamikker og ubevisste følelser og tanker. Jeg kan absolutt anbefale en time her om du ønsker å få mer innsikt og hjelp til å løse opp gamle mønstre og fastlåste følelser. Dette er en veldig personlig prosess og alle vil nok oppleve en sesjon annerledes. Men det viktigste her er at jeg ble imponert over hva Victoria fikk tak i og speilet til meg. Hun traff spikeren på hodet flere ganger. Det er ikke alltid så lett å skulle åpne opp og være sårbar i møtet med nye mennesker/terapauter. Men jeg vil si at Victoria var enkel å snakke med og det var spennende at en fremmed person kunne sette fokuset på ting jeg ikke ville ha tenkt så mye på uten hjelp. Og hun sørger for at du blir godt tatt vare på og at alt er greit før du forlater rommet. Alt i alt, en spennende, lærerik og positiv opplevelse.""  Les mer  Les mindre

Anne Mari Siv Kvaale, 63 år. Barnevernspedagog og Psykisk Helsearbeider - ""Jeg vil ha en kjærlighetsfylt relasjon til min partner." I min oppstilling var det Victoria som sto som "representant" for de ulike delene av denne setningen. Under oppstillingen kunne jeg stille spørsmål og gå i dialog med disse delene. Dette var en veldig rørende og vakker opplevelse! I rollen som representant opplevde jeg at Victoria speilet både deler av psyken min og glemte traumer fra så tidlig som fosterstadiet og babytiden. Oppstillingen gav meg en dypere forståelse av både mine og min mors ubevisste mønstre, og også viktige aspekt ved min barndoms relasjon til min far kom fram. Hjertet mitt slapp noe av forsvaret sitt og jeg gråt mye, da jeg fikk kontakt med det indre, forlatte barnet i meg. Med en gang jeg trengte Victoria som trygg leder av oppstillingen, var hun der som seg selv: Kunnskapsrik og respektfull. Victoria gav meg nok tid til å kjenne på og forstå, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt under hele prosessen."  Les mer  Les mindre

Mann, 37 år, selvstendig næringsdrivende - ""Victoria hjalp meg på en veldig god måte til å gå inn og løse opp i noen veldig sentrale emosjonelle problemstillinger. Hun har en kombinasjon av faglig dyktighet og tillitsvekkende, oppriktig og varm personlighet som skaper en veldig god ramme for terapi. Anbefales.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.