Victoria Eek - Traumeterapeut IoPT, Karriereveileder - GoMentor
Victoria Eek - Traumeterapeut IoPT, Karriereveileder

Victoria Eek

Traumeterapeut IoPT, Karriereveileder

Nordstrand, Videosamtale

Personlig fremmøte

OPPSTARTSTILBUD: Førstegangs individualterapi (inntil 2t) (normalpris kr.1600,-) 1.000 kr. Avtal tid

I denne kartleggende samtalen blir vi bedre kjent, og jeg forklarer deg mer om teorien og metoden jeg jobber utifra, og vi gjør en resonansprosess for deg. Vi jobber spesielt med å kartlegge hva som er dine hindre og ønsker, og legger opp en mulig felles foreløpig forløpsplan, om du ønsker det. 

OPPSTARTSTILBUD: Individualtime (90min) (normalpris kr.1300,-) 1.200 kr. Avtal tid

Vil du bli bedre kjent med deg selv gjennom en én-til-én time? Timen inneholder så mye samtale du ønsker, og/eller utifra ditt valgte tema og intensjon, gjør vi en IoPT resonansprosess så du kan komme i kontakt med ditt underbevisste.

Alternativt kan timen inneholde veiledningssamtale og øvelser utifra det du måtte ønske veiledning i forhold til.

OPPPSTARTSTILBUD: Individualtime (2t) (normalpris kr.1600,-) 1.500 kr. Avtal tid

Vil du bli bedre kjent med deg selv gjennom en én-til-én time? Timen inneholder så mye samtale du ønsker, og/eller utifra ditt valgte tema og intensjon, gjør vi en IoPT resonansprosess så du kan komme i kontakt med ditt underbevisste. Minimum 1,5t er anbefalt i for traumearbeid og resonansprosess, men det kan være godt å sette av lenger tid for god avrunding og samtale.

Alternativt kan timen inneholde veiledningssamtale og øvelser utifra det du måtte ønske veiledning i forhold til.

OPPSTARTSTILBUD: Pakketilbud 8 x terapitime av 1,5t inkl. div. (verdi ca kr.15.000,-) 9.900 kr. Avtal tid

Et eksklusivt pakketilbud til deg på 8 timer med IoPT av 1,5t som inkluderer oppfølgingssamtaler online eller på telefon, Franz Rupperts bok "Traumer, frykt og kjærlighet", og notatbok for egenoppfølging for maksimalt utbytte av timene. 

OPPSTARTSTILBUD: Pakketilbud 5 x terapitime av 1,5t (normalpris kr.6500,-) 5.000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

90 18 67 07

Videosamtaler

OPPSTARTSTILBUD: Individualterapi online (60min) (normalpris kr.1000,-) (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Vil du bli bedre kjent med deg selv gjennom en én-til-én time? Timen inneholder så mye samtale du ønsker, eller utifra ditt valgte tema og intensjon, gjør vi en IoPT resonansprosess så du kan komme i kontakt med ditt underbevisste.

NB! Minst 1,5t er anbefalt for traumearbeid og resonansprosess. Så spesielt hvis du er ny til metoden, vil jeg anbefale deg å velge alternativet på 90 minutter.

OPPSTARTSTILBUD: Individualterapi online (90min) (normalpris kr.1300,-) (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Vil du bli bedre kjent med deg selv gjennom en én-til-én time? Timen inneholder så mye samtale du ønsker, og/eller utifra ditt valgte tema og intensjon, gjør vi en IoPT resonansprosess så du kan komme i kontakt med ditt underbevisste. 1,5t er anbefalt i for traumearbeid og resonansprosess.

OPPSTARTSTILBUD: Individualterapi online (2t) (normalpris kr.1600,-) (GoMentor videosesjon) 1.500 kr. Avtal tid

Vil du bli bedre kjent med deg selv gjennom en én-til-én time? Timen inneholder så mye samtale du ønsker, og/eller utifra ditt valgte tema og intensjon, gjør vi en IoPT resonansprosess så du kan komme i kontakt med ditt underbevisste. Minimum 1,5t er anbefalt i for traumearbeid og resonansprosess, men det kan være godt å sette av lenger tid for god avrunding og samtale.

Alternativt kan timen inneholde veiledningssamtale og øvelser utifra det du måtte ønske veiledning i forhold til.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

90 18 67 07

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Events

Kurs: Infokveld om IoPT traumeterapi - tirsdag 29.09. (INKL. resonansprosess)
29-9-2020 18:00
450 kr. Les mer
Kurs: Infokveld om IoPT traumeterapi - tirsdag 15.09. (UTEN resonansprosess)
29-9-2020 18:00
0 kr. Les mer

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

Varm, empatisk, ærlig, tilstedeværende, entusiastisk - Traumeterapeut én-til-én og i gruppe, samtaler om livet, systemisk veiledning, fremføringsteknikk. Victoria Eek - Traumeterapeut IoPT, Karriereveileder

Beskrivelse

Drømmer du om å leve et liv som føles levende, gledesfylt og inspirerende? Et liv med god helse der du ivaretar deg selv med gode vaner og egenkjærlighet? Der dine relasjoner til kjæreste, barn, familie, venner og kollegaer føles balanserte og respektfulle? Og der du våger å ta utfordringer, sette dine drømmer ut i livet, og komme til uttrykk med dine talenter og skaperkraft? Og kanskje også leve av å gjøre det du elsker?


Hvis du lengter etter dette, men synes det er vanskelig å få til i praksis, kan jeg støtte deg på reisen. Jeg tilbyr en dyptvirkende metode og prosess som kan vise deg veien tilbake til deg selv, dine livskrefter og potensialer.


Hva er din lengsel?

«Med indre fred, kommer ytre fred naturlig. Uten indre fred, er ytre fred umulig.»

- Buddistisk læresetning

Forandring starter innenfra. En målsetting for forandring, kan være motivert av noe du lengter etter, eller en utfordring du sliter med som går utover livskvaliteten din. Her kommer noen eksempler på temaer som kan være utgangspunktet for din reise.

Jeg kan støtte deg i transformasjoner for:

 • Egenkjærlighet
 • Indre fred
 • Glede
 • Helse
 • Sunne relasjoner
 • Sunne valg
 • Autonomi
 • Mot og kraft til å følge og skape utifra dine drømmer

Eksempler på konkrete utfordringer du kan utforske hos meg:

 • Sorg og tap
 • Depresjon
 • Angst
 • Traumeerfaringer
 • Søvnløshet
 • Utmattelse
 • Utfordringer med vekt og mat
 • Kroniske smerter
 • Medavhengighet
 • Relasjoner
 • Valg, motivasjon, retning, målsetting
 • Mening
 • Selvtillit, mestring
 • Selvfølelse

Om metoden

I Identitetsorientert psykotraumeterapi (IoPT) er det du som bestemmer farten og setter intensjonene for dine mål, ønsker og spørsmål. Som din terapeut er jeg med som en støttespiller og veiviser i utforskingen. 


Det sies at vi danner store deler av vår personlighetsstruktur og relasjonsmønster fram til ca. 6 år-alder. Det vil også si at hvordan vi håndterer og kanskje også ubevisst skaper mange av utfordringer i relasjoner og situasjoner i voksen alder, har sitt opphav i vår tidlige barndom. De er da tilpasninger til det som miljøet vi vokste opp i den gang. Som mennesker er vi så fantastisk satt sammen, at vi kan fortrenge følelser av frykt og sorg om det føles overveldende og uhåndterlig for oss. Men de blir ikke borte fra kropp og psyke for det, men kan manifestere seg som smerter, allergier, søvnløshet og sykdom. I tillegg kan vi utvikle unnvikelsesstrategier som er ment for å beskytte oss fra å oppleve det samme igjen, eller strategier som skal gjøre oss verdifulle for de vi ønsker kjærlighet og beskyttelse fra. Disse strategiene er en tilpasning til den alderen og behovene de oppstod i, og kan derfor også hindre oss fra å gjennomføre det vi ønsker i nåtid. Men bak strategiene finnes våre sunne behov og uttrykk, som bare ønsker å bli ønsket, elsket og verdsatt som vi er. Heldigvis er det vår egen anerkjennelse vi dypest sett lengter etter, og på veien dit kan det være godt å ha støttespillere som kan romme og speile oss.


Når du kommer til en time hos meg trenger du ikke vite årsaken til dine utfordringer, men gjennom en villighet til å møte deg selv og det i deg som er klar for å bli sett, vil jeg støtte deg på veien til å nå dine mål. Hver gang vi møtes jobber vi utifra din intensjon for dagen - f.eks. "Jeg vil leve godt", "Jeg vil forstå mine ryggsmerter", eller "Jeg ønsker en kjæreste" eller lignende. Gjennom at du ber gruppedeltagere, eller meg i én-til-én-timer, om å gå i resonans med/representere de ulike ordene, kan du komme i kontakt med ubevisste deler av deg selv, forstå og integrere det som holder deg tilbake.

Om meg og det jeg tilbyr

I 2012 fullførte jeg sertifiseringsutdanningen i IoPT traumeterapi, og det er den metoden og tilnærmingen jeg i hovedsak tilbyr. Men om det er andre sider av min erfaring som også kan være til hjelp, kan vi skreddersy et opplegg som passer for deg.


Jeg er opptatt av meditasjon og indre ressurser og kontakt i tilstedeværelse. Så jeg møter deg gjerne med et lyttende øre om du trenger et medmenneske som kan støtte deg med nærvær og/eller spørsmål som får deg i kontakt med egne følelser og kropp, eller som en samtalepartner utifra mine perspektiver. Jeg har alltid vært glad i det intuitivt kreative og i tillegg til min interesse for sang, dans og tegning, er jeg utdannet og har jobbet som skuespiller og dramapedagog. Rent praktisk kan jeg derfor hjelpe deg med tekstarbeid, presentasjon og framføring for jobbintervju, foredrag eller scene. Gjennom mitt arbeid som karriereveileder på et arbeidsrettet tiltak for folk med psykiske utfordringer, fikk jeg erfaring med å tenke målrettet og strategisk i forhold til helse, jobb og utdanning - også i samarbeid med én eller flere parter der det var hensiktsmessig. Om du derfor ønsker coaching i et vanskelig veivalg støtter jeg deg gjerne med systemisk veiledning og/eller terapi. Eller om du går i en annen terapeutisk behandling og ønsker å kombinere, eller følges opp av NAV, kan vi finne løsninger sammen.


I tillegg til metode er personkjemi og tillit i relasjonen alltid viktig, så i et forløp med meg starter jeg alltid med et innledende formøte, så vi kan finne ut om vi er match for det du søker hjelp til. Jeg tilbyr videre sessioner én-til-én og i gruppe, online eller i lokaler på Nordstrand, Lambertseter eller Frogner. Jeg arrangerer også åpne kvelder hvor du kan lære mer om IoPT teori og metode for å finne ut om dette er noe for deg. 


Ta gjerne kontakt med meg i dag for en uforpliktende samtale.

Jeg gleder meg til å høre fra deg! 

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer