Maiken Sneeggen - Coach - GoMentor
Maiken Sneeggen - Coach

Maiken Sneeggen

Coach

Stjørdal, Malvik, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Coaching samtalesession 950 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching studenter (20% rabatt) (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Coaching samtalesession (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Transformativ coach, yogaterapeut med fysioterapi som helsefagutdanning Maiken Sneeggen - Coach

Beskrivelse

Lengter du etter å lande i seg selv og finne igjen din indre ro, trygghetsfølelse, kraft og livsglede?

 

Mitt fordypningsfelt er stress, utbrenthet, nedstemthet, lav selvfølelse, uro og angst, søvn, og spenninger og smerter. Jeg kan hjelpe deg til å kjenne deg trygg og god nok som du er, være deg selv mer, kjenne mer glede og harmoni i livet, ha det bedre i livet uansett hva som skjer, oppleve mer tilhørighet og gode relasjoner, og kjenne mer håp og egenkraft for fremtiden.

 

Kjenner du deg igjen i noe av dette :

 • Du føler deg presset, og opplever livet som overveldende, kaotisk og urettferdig.
 • Kjenner på at du har liten verdi, at du ikke strekker til, og at du sjelden er god nok for andre og deg selv uansett hva du gjør. 
 • Du bekymrer deg og grubler, og ligger kanskje våken langt utover natten på grunn av det.
 • Du syns det er vanskelig å ta valg, eller trenger å sortere tankene.
 • Du vil kjenne mer glede, takknemlighet, tilhørighet og enkelthet i livet.
 • Du nedprioriterer deg selv, men ønsker å være mer tydelig og ta vare på deg selv.

 

 

Hva er transformativ coaching

Jeg hjelper folk å forstå seg selv og sitt liv. Innsikter, som er det å plutselig forstå noe nytt og se verden med nye øyne, er vår naturlige utviklingsprosess. Endringer som kommer av innsikt er varig. Perspektivet vårt endrer seg gjennom et indre skift, og det som før virket vanskelig og som et problem, kan nå virke lett. Livet kan kjennes enklere og det å navigere i livet og i opplevelsene blir lettere.

Samtalene handler om at vår virkelighet alltid skapes innenfra og ut. Å høre det kan i seg selv være til hjelp, men det er når du ser eksempler på det i ditt eget liv i øyeblikket eller i retrospekt at du kan oppleve hvor sterk endringskraft du har i deg. Min jobb som mentor er å hjelpe deg å hente frem svarene i deg selv og at du kan forstå deg selv og samtidig alle andre mennesker bedre.

Det handler ikke om kunnskap, men om å gjennomskue utdaterte oppfatninger og tanker som går i ring som gir deg en dårlig følelse, f.eks. stress, bekymring. Du kan avdekke usannheter du har om deg selv og livet ditt, slik at du kan få det bra med deg selv akkurat sånn som du er, og være mer fleksibel og åpen for å blomstre og utvikle deg. Eller kanskje rett og slett se løsningen på dine utfordringer akkurat nå. Bonusen er at med en eneste innsikt skjer det ofte endringer på alle områder i livet samtidig. Litt som å bekke den første dominobrikken...

 

 

Om meg

Jeg er 35 år, gift og har to gutter på 5 og 8 år. Jeg bor i Stjørdal i Trøndelag. Jeg har hatt en lang reise med min egen utvikling, fra å være usikker og sjenert som barn, utbrent og nedstemt periodevis fra tenårene og med mye uro og stress i kroppen som student, til nå å kjenne meg trygg, ressurssterk og takknemlig for livet og så berørt over min egen utvikling at jeg bare må dele videre. Jeg er utdannet danser, fysioterapeut og MediYoga-terapeut. Likevel var det først i 2016 jeg virkelig fikk et løft i livet mitt i møte med forståelsen jeg nå formidler i samtaler, foredrag og helgereatreats. Jeg har delt mine innsikter videre fra første stund, og tatt individuelt utdanningsløp i tranformativ coaching og formidling hos Stenhagen Consultant.

Se referanser og innlegg for å finne ut mer om hva jeg kan bidra med.

Ta kontakt med meg om det høres spennende ut og du kjenner at du blir nysgjerrig og håpefull! Jeg tar gjerne en gratis forsamtale med deg, slik at vi kan bli litt kjent. Ønsker du å prøve ut coachingen med meg og oppleve om det er for deg, så vi jeg oppfordre deg til å booke en vanlig samtale. Om tidene jeg har ledig kalenderen ikke passer for deg, så kan du kontakte med for andre tider. Jeg er tilgjengelig dagtid hele uken og et par kvelder i uken, og jeg kan gjøre avtaler i helg. Jeg tilbyr hastetimer.

  

Velkommen til å ta kontakt med meg eller å booke en uforpliktende første time!

 

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.