Filip Bekkelund - Gestaltterapeut, Kognitiv terapeut, Traumeterapeut, Mindfulness-lærer MBSR

Filip Bekkelund

Gestaltterapeut, Kognitiv terapeut, Traumeterapeut, Mindfulness-lærer MBSR

Kristiansand , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Terapitime 750 kr. Avtal tid

I terapien kan du arbeide med alle emner og problemstillinger. Det kan være avgrensede problemer og oppgaver, eller mer diffuse følelser og opplevelser av utilfredshet uten at det enkelt kan settes ord på. Det kan dreie seg om større eksistensielle spørsmål, mindre trivielle, eller å jobbe med gamle innarbeidede reaksjonsmønstre som kanskje ikke er like hensiktsmessig lenger.

Terapi er en prosess til hjelp for personlig utvikling og vekst, eller å  gi oppmerksomhet til noe som gjør vondt.

Det handler ikke alltid bare om å løse opp i problemer, men like mye om menneskelig innsikt og tilnærming til sunn utfoldelse av personlige potensialer og verdier.

I noen tilfeller er det kanskje bruk for noen få timer. I andre tilfeller er det nødvendig med et lengre terapiforløp.

 

Parterapi 1.000 kr. Avtal tid

I terapien lærer dere hvordan en god dialog er avhengig av at dere åpent deler deres tanker og følelser her og nå. 

Forestillinger (sannheter) om hverandre uttrykkes som spørsmål som besvares, slik at dere vil påvirke hverandre i stedet for å konkludere hverandre.

Dere vil lære om hvordan dere kommuniserer, hvordan dere påvirker hverandre, skaper nærhet eller avstand, misforstår hverandre og håndterer konflikter. Dere får også hjelp til å bli mer oppmerksom på parforholdets kvaliteter og hva dere er gode til dere i mellom. Da blir det en tydeligere grunn å stå på, samtidig som en kan ta disse kvalitetene i bruk på flere områder i samlivet. Dere lærer at konflikter er nødvendige i alle modne relasjoner og at annerledeshet og motsetninger også kan gjøre parforholdet mer lidenskapelig og levende. 

Gjennom terapien får dere hjelp og støtte til selv å erfare hvordan tilstedeværelse og oppmerksomt nærvær dere i mellom er intimitetens og kjærlighetens arena.

Dere får hjelp til å anerkjenne at dere er forskjellige og at egen oppfatning av det som skjer ikke er objektiv eller «sann», men unik og subjektiv. Derfor lærer dere metoder for å besøke hverandres virkelighet og akseptere hverandres baggasje fordi den er der. Aksepten av egen og hverandres baggasje fra historien og hvordan «avtrykket» kan påvirke dere, åpne opp for større nærhet, glede og nærhet.


Vi ser at 3 til 5 terapisesjoner er hensiktsmessig.


Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Filip Bekkelund - Gestaltterapeut, Kognitiv terapeut, Traumeterapeut, Mindfulness-lærer MBSR

Beskrivelse

 

For mange er det grenseoverskridende å oppsøke en terapeut den første gangen. En vet ikke helt hva en begir seg inn på, og mange kommer ikke videre en til å tenke på å gjøre det, men terapi kan hjelpe til med å skape innsikt og utvikling, slik at selv vanskelige utfordringer kan bringes i retning av bedre balanse, både personlig og i forhold til andre.
Terapi dreier seg om å gjøre oppdagelser om seg selv gjennom å utforske/undersøke sitt eget adferdsmønster. 


Jeg kan ta deg med på en slik oppdagelse hvor jeg kan blant annet hjelpe deg med: 


 • å sortere tanker og følelser og fjerne vonde følelser
 • barndomstraumer
 • familietraumer
 • forskjellig type avhengighet (dataavhengighet, alkoholavhengighet, pornoavhengighet)
 • flyskrekk
 • å bevisstgjøre tanke og handlingsmønstrene dine 
 • gjøre deg tryggere på deg selv
 • øke både selvrespekten og egen kjærligheten 
 • dempe prestasjonsangst/eksamensangst
 • frykt for insekter/slanger
 • sinnemestring 
 • utbrenthetOm meg

Jeg er utdannet Gestalterapeut og  har i tillegg utdanning i Kognitiv terapi,  i Mindfulness/meditasjon/oppmerksomhetstrening og i arbeid med traumer.


Velkommen til meg for en uforpliktet samtale!

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.