Mia Cathrin Riisem - Coach, Mentaltrener, Veileder - GoMentor

Mia Cathrin Riisem

Coach, Mentaltrener, Veileder

Tromsø, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

Enkeltsamtale 1.175 kr. Avtal tid

6 mentor samtaler 5.875 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

77 59 70 22

Videosamtaler

Enkeltsamtale (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

6 mentor samtaler (GoMentor videosesjon) 4.250 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

77 59 70 22

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Transformativ coach som hjelper deg til et liv med mer glede og frihet og dit der du vil være! Mia Cathrin Riisem - Coach, Mentaltrener, Veileder

Beskrivelse

Hva om du egentlig er helt ok? Hva om du ikke behøvde jobbe mer med deg selv, at du kan være den du vil være og gjøre det du vil gjøre, akkurat nå?
Uansett hva du sliter med, kan du når som helst innse dette og leve det livet du ønsker å leve!

 

Hvis du leser dette, er det fordi du søker etter noe- det kan være forkledd i mye, men egentlig søker du ro og tilfredshet med deg selv eller i en relasjon. Dette får du gjennom samtaler med meg. Ved samtaler med meg vil du ikke få noen teknikker eller metoder for mestring, endring etc. Dette fordi jeg vet det ikke er hva du behøver. Du vil få nøkkelen til friheten, og se hvordan du selv har hva du behøver.

 

 

 

Om metoden

Transformativ coaching gir deg innsikt- innsikt som kommer fra deg selv. Du blir ikke avhengig av noen andre, og ei heller noen teknikker du må ta deg tid til å utøve. Du vil oppleve livsendrende innsikt du ikke kan miste og du vil oppleve at dine problemer forsvinner eller rett og slett ikke gir så mye "mening" slik det før har gjort.

  

Du får et varig skifte og fundament som gjør deg sterk og stødig i hva som helst livet bringer deg.

 

 

 

Min tilnærming

Jeg ønsker særlig å hjelpe personer med depresjoner/nedstemthet/bipolar (også mørketidsdepresjoner), tungsinn, selvmordstanker, som har ulike utfordringer i relasjoner og i forhold, uønskede humørsvingninger, dårlig selvtillitt/uro/usikkerhet, sinneproblematikk, angst, tvangstanker og fobier for eksempel.
Også dating-problematikk eller å finne roen som singel ligger mitt hjerte nærme, i tillegg til det å skulle ønske å være mer aktiv og ha et bedre kosthold-hvorpå du finner dette vanskelig og utfordrende, gleder jeg meg til å samtales med akkurat deg.

 

 

 

Litt om meg

Jeg har i mange år jobbet innenfor ulike felt i helsevesenet, har en helsefaglig utdannelse samt MBA fra universitet i Nordland.

Har alltid vært interessert i personlig utvikling og selv hatt mange utfordringer blant annet i nære relasjoner.
Tidlig 2013 ble jeg interessert i coaching, og har siden da studert og opparbeidet meg både erfaring og forståelse som har gitt meg resultater jeg bare kunne drømme om.

 

Jeg er sertifisert NLP practitoner og master coach fra kompetansesenter for NLP i Tromsø. Fra 2015 har jeg tatt ulike utdanninger, kurs og coachingforløp innenfor transformativ coaching (The three principles). Er sertifisert 3P mentor gjennom 3P Akademiet over 3 år.
I tillegg til mange mindre kurs av kjente og dyktige praktiserende innenfor transformativ coaching.
Går for tiden under et større mentoreringsforløp hos coach og foredragsholder Jacquie Forde.

 

Vi kan prates per telefon eller avtale online møte her gjennom GoMentor. Befinner du deg i, eller i nærområde Tromsø kan vi treffes personlig lokalt et sted. Da avtales vi å møtes hos meg, på en hyggelig café eller tar en spasertur sammen.

 


Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale!

 

Biografi

Referanser

Mann, 69 år - "«Jeg har i voksen alder fått en uforklarlig høydeskrekk, og å bevege meg friluft, særlig i åpent terreng. (de mest plagsomme av plagene) Etter jeg har hatt samtaler med Mia om 3P vitenen, og begynt å forstå dette, så har jeg faktisk både gått i terrenget og vært på topptur. Og det uten å skremme vannet av meg selv. Må jo si at jeg var noe spent på hva jeg hadde lagt meg ut på. Det hele ble liksom en etterhvert god opplevelse, som jeg i etterkantt tenkte på som en ny verden for meg. Jeg klarer nå å få satt de ubehagelige tankene som jeg før har hatt, til side og ha mere "harmoni" til daglig»"  Les mer  Les mindre

Kvinne, 26 år - "«Mia har hjulpet meg utrolig mye. Tanker som jeg før lot styre meg og humøret mitt, er ikke lengre kapteinen på skuta. Det er vanskelig å forklare helt med ord, men hun har hjulpet meg til å bli tryggere i meg selv og med tankene mine. Hun er tålmodig og reflektert, og en samtale med henne er gull verdt.»"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer