Mia Cathrin Riisem - Coach, Mentaltrener, Veileder

Mia Cathrin Riisem

Coach, Mentaltrener, Veileder

Videosamtale

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Enkel utvikling, innenfra og ut- dit der du vil være! Mia Cathrin Riisem - Coach, Mentaltrener, Veileder

Beskrivelse
Visste du at du allerede har alt i deg for å leve et godt liv?

Du som ønsker at livet var så mye enklere
Du som ønsker du hadde bedre relasjoner med andre og kanskje også aller mest med deg selv
Hva om du kunne oppleve dårlige dager på en så mye bedre måte?
Hva om du ikke behøvde jobbe mer med deg selv og at du faktisk var helt ok akkurat slik du er?


                                                    Hva drømmer du om som du ville gjort da?

Har du forsøkt å gjøre en endring, men opplever å ikke lyktes helt med det? Ønsker du deg noe som faktisk fungerer? 

Min tilnærming

I samtale med meg vil du i fortrolighet kunne snakke fritt om det som er din utfordring akkurat nå, og hvilken endring du ønsker deg. Gjennom samtalen vil jeg stille deg spørsmål hvor vi reflekterer sammen på en slik måte at du får forankret forståelse for ditt indre fundament hvor derfra mulighetene for å få et varig indre skifte kan spire fra. Den type samtale jeg tilbyr, gir ringvirkninger som leder deg mer og mer mot bedre søvn, mindre stress, bedre relasjoner til andre, mindre depresjoner, angst og rett og slett mot bedre hverdager og tilværelse. Ved å være i samtalen over litt tid hvor du samtidig ser i praksis for deg selv resultatene det gir, vil det du idag ser på som umulig, potensielt vise seg som mulig for deg!  

Å innsiktsfullt forstå hvor opplevelser egentlig kommer fra, og hvordan den skapes i øyeblikket gjennom Tanke, gir muligheter for enkle og uanstrengte endringer som man ønsker seg. Fordi transformative samtaler skaper en forståelsen som skjer gjennom innsikt, kreves det ingen jobb. Det er ofte lette og humørfylte samtaler. Eller motsatt. Uansett så får man det man trenger, alltid. 

Et skifte og forståelse for ditt innebygde fundament - bygd for livet, gjør deg sterk og stødig i hva som helst livet bringer deg. 


Jeg har et særlig hjerte for å hjelpe personer med:
  • depresjoner/nedstemthet/bipolar (også mørketidsdepresjoner), tungsinn, selvmordstanker, tvangstanker
  • single og par med ulike utfordringer i forholdet seg imellom, eller med seg selv
  • uønskede humørsvingninger
  • dårlig selvtillitt/uro/usikkerhet
  • sinneproblematikk
  • avhengighetsangst, panikkangst
  • kommunikasjonsproblemer
  • aktivitet og helse, kosthold
  • motivasjon


Helt kort om meg

Jeg har jobbet i privat og offentlig sektor i fagfelt innenfor helsevesenet over et tiår og har en helsefaglig bachelor og en MBA. Siste 6 årene har jeg utdannet meg som Coach/Mentor, og jobbet som dette ved siden av jobb siste par årene. Jeg har selv slitt psykisk med blant annet angst/panikkangst og depresjon og med lite håp for endring, hvor så å ha opplevd en total trygghet og godfølelse for livet og oppnåelse av ting jeg ikke engang kunne drømme om var mulig for meg.


Jeg brenner for å hjelpe folk med å begynne å leve og slutte å streve! Jeg bor forøvrig i Tromsø sammen med min samboer.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale!
 

Referanser

Ung kvinne - ""Det hjalp utrolig mye på å snakke med deg i min dårlige periode. Bare det å vite at du fikset rask time og var tilgjengelig hele tiden hjalp meg med å holde meg rolig. Du er utrolig behagelig å snakke med og du forstår og lytter. Vil nesten si det var bedre å snakke med deg enn å gå til psykolog. Man merker godt at du bryr deg, når man til og med får Mail fra deg uten å ta kontakt for å høre hvordan det går med meg. Det fikk meg i alle fall til å smile og fikk en god dag! Du fikk meg til å få en bedre hverdag rett og slett!" "  Les mer  Les mindre

Eldre mann - "«Jeg har i voksen alder fått en uforklarlig høydeskrekk, og å bevege meg friluft, særlig i åpent terreng. (de mest plagsomme av plagene) Etter jeg har hatt samtaler med Mia om 3P vitenen, og begynt å forstå dette, så har jeg faktisk både gått i terrenget og vært på topptur. Og det uten å skremme vannet av meg selv. Må jo si at jeg var noe spent på hva jeg hadde lagt meg ut på. Det hele ble liksom en etterhvert god opplevelse, som jeg i etterkantt tenkte på som en ny verden for meg. Jeg klarer nå å få satt de ubehagelige tankene som jeg før har hatt, til side og ha mere "harmoni" til daglig»"  Les mer  Les mindre

Kvinne - "«Mia har hjulpet meg utrolig mye. Tanker som jeg før lot styre meg og humøret mitt, er ikke lengre kapteinen på skuta. Det er vanskelig å forklare helt med ord, men hun har hjulpet meg til å bli tryggere i meg selv og med tankene mine. Hun er tålmodig og reflektert, og en samtale med henne er gull verdt.»"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.