Erik Sæthre Nilsen - Kognitiv terapeut

Erik Sæthre Nilsen

Kognitiv terapeut

Gamle Fredrikstad , Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

Samtaletime (pris oppgitt ex.mva) 696 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Samtaletime (pris oppgitt ex.mva) (GoMentor videosesjon) 576 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Trenger du en samtale? Jeg kan hjelpe deg med å få orden på tanker, følelser og bidra med å ta de riktige avgjørelsene i livet. Erik Sæthre Nilsen - Kognitiv terapeut

Beskrivelse

Hvorfor velge meg som din samtaleterapaut?

Jeg kan tilby en terapiform som du vil oppleve som tillitsvekkende, seriøs og med en rolig fremtoning.

Jeg bestreber meg på å skape en god atmosfære i samtalen og etablere en god relasjon til deg som klient. Det er viktig for meg at du føler deg komfortabel i sitiuasjonen og at det skal gi bidra til å gi rom for en åpen og god dialog.

Mine spesialområder er kommunikasjon og utfordringer på arbeidsplassen, stress og angstlidelser. Jeg er også opptatt av mennesker som ønsker en endring i livet; noe som det kan være mange årsaker til at man ønsker.

I tillegg har jeg lang livserfaring, har selv gått på noen smeller i livet og er glad i mennesker.

 

5 spørsmål til deg:

 • Har du en stresset hverdag og føler deg stresset og utilstrekkelig?
 • Er du i en jobb som krever for mye av deg, og du sliter i hverdagen med å håndtere dette?
 • Sliter du med angst, og ønsker å få kontroll i livet ditt?
 • Er du ute etter en endring eller står du ved et veiskille i livet ditt, og trenger råd og veiledning?
 • Eller har du rett og slett behov for en samtale med en objektiv og nøytral person?

 

Om meg

Jeg er 59 år, samboer og har 3 barn, og bor på Kråkerøy utenfor Fredrikstad.Jeg har i alle år vært interessert i menneskers mentale verden. Først i voksen alder fant jeg riktig tid til en teoretisk utdannelse innen psykologifaget. Jeg har et brennende ønske å bidra til at mennesker skal få en bedre livskvalitet, ved å benytte mine personlige egenskaper med å veilede og rådgi hver enkelt person individuelt. Dette var grunnlaget for at jeg ønsket å starte min egen virksomhet som samtaleterapaut.

 

Du er velkommen til å kontakte meg!

 

 

Referanser

Linda, 27 år - "Erik er en svært dyktig samtaleterapeut. Med sin interesse og varme hjalp han meg med mine utfordringer på en måte som jeg ikke ville klart på egenhånd. Han hjalp meg til å forstå at mine utfordringer hadde oppstått på grunn av en rekke faktorer og at alle dissse måtte tas tak i for at situsjonen skulle bli bedre. Han ga meg mange gode tips og verktøy mellom hver time som gjorde det lettere for meg å fokusere på en side av utfordringen av gangen, og som ga god progresjon i behandlingen. Han har også gitt meg mange verktøy og strategier som jeg kommer til å ta med meg videre. "  Les mer  Les mindre

Hans, 62 år - ""Samtalene med Erik har virket forløsende slik at lærdommen fra fortiden blir viktige grunnstener i utviklingen av den beste versjonen av meg selv.""  Les mer  Les mindre

Mann, 25 år - ""Ble møtt av en varm person som hadde et genuint ønske om å hjelpe! Veldig god til å lytte og ta tak i de relevante delene av samtalene. Hjalp meg mye med å sortere egne tanker og trykket på de riktige knappene. Lærte meg også flere teknikker som jeg bruker aktivt i dag og har ikke angret ett sekund. Kan absolutt anbefales!»"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.