Ivar Seip - Psykoterapeut, EQ-terapeut - GoMentor
Ivar Seip - Psykoterapeut, EQ-terapeut

Ivar Seip

Psykoterapeut, EQ-terapeut

Oslo, Sætre, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

Samtale 1.250 kr. Avtal tid

Parterapi 1.250 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 46

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 46

Videosamtaler

Samtale og terapi (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr terapi, terapeutisk samtale og coaching også gjennom denne videoløsningen som GoMentor gir mulighet til. Prisen for denne tjenesten er 20 % lavere enn ved oppmøte, og gir muligheter også for deg som bor langt unna mine kontorer, er bevegelseshemmet eller har andre grunner til å velge en elektronisk løsning. 

Parterapi vil også kunne gjennomføres med denne løsningen.

Velkommen!

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 46

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Terapi og livsveiledning. Coaching, jobber særlig med emosjonell motstand; følelser kan ofte fortelle en annen historie om deg enn hva du vet med hodet. Ivar Seip - Psykoterapeut, EQ-terapeut

Beskrivelse

 • Har du det vanskelig i relasjoner?
 • Har du en følelse av tomhet, uro, frykt eller håpløshet?
 • Har du problemer med å ta valg eller vite hva du vil?
 • Sliter du med lave tanker om deg selv, med avvisning eller følelse av skam?
 • Føler du deg annerledes eller ensom i møte med andre?
 • Søker du gjennom andre noe du savner hos deg selv?
 • Ønsker du å finne mer glede og mening?Uansett om du kjenner deg igjen i spørsmålene ovenfor; du er velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg lover å lytte til deg og møte deg med åpenhet for den du er og det du vil oppnå.
Hva kan du oppnå?

Hos meg vil du oppleve å bli sett og møtt. Jeg har en rikholdig verktøykiste å bruke til hjelp for deg, men for meg vil møtet mellom oss som mennesker alltid være det viktigste verktøyet. Jeg vil følge deg dit du har behov for å gå, i deg selv og i livet du har levd. Slik kan du få mulighet til å gi slipp på indre smerte og uro, og oppleve å stå bedre og tydeligere i møte med det og dem som livet byr deg og stå tydeligere for deg selv i dine valg.
Hvem er du?

Du er gammel nok til å ha ansvar for ditt eget liv, men du trenger ikke å kjenne det sånn. Du ønsker en endring i noe viktig i livet ditt, men trenger ikke å forstå hva det er eller hva du vil ha i stedet. 


«Du» kan gjerne være «dere», et par eller noen andre som ønsker å få noe mer og bedre ut av relasjonen.
Hvem er jeg?

Jeg er mann, født i 1953, med mange interesser og en lang og allsidig yrkeserfaring. Jeg har siden rundt 1990 hatt som mål å komme nærmere meg selv. Det var også den viktigste motivasjonen for å starte på to deltidsutdanninger til terapeut: fem år psykodrama, tre år EQ-terapeut (het tidligere Relasjonsterapeut). I utdanningsforløpene får studentene rik anledning til å jobbe terapeutisk med eget liv. Jeg ser denne prosessen jeg selv har vært i, som min viktigste kvalifikasjon som terapeut.


Min yrkeserfaring inkluderer 6 1/2 år som miljøarbeider og i ledelsen i asylmottak og vel fem år som kontorleder, økonomiansvarlig, lærer og "ansiktet utad" ved EQ Institute. Jeg har i noen år vært tilsynsfører i fosterhjem og megler i Konfliktrådet.


Jeg brenner for å våge nærhet, også i yrkesrelasjoner. Jeg ønsker å bidra til at mennesker får et godt liv med seg selv og (hver)andre. For meg henger dette sammen med en glede over å leve blant mennesker på en frodig jord.

Biografi

Referanser

Kvinne, 54 år - "Ivar Seip (GoMentor) har gitt meg de nødvendige verktøy jeg trenger for å håndtere vanskelige situasjoner i livet. Det har vært en trygghet å ha noen å snakke med i vanskelige stunder. Han har sittet på "min skulder" når det har vært nødvendig og fulgt opp samtaler på en en god måte. Det har vært en fin balanse mellom proff veiledning samtidig som man føler at noen virkelig bryr seg! Det er ofte vanskelig å be om hjelp, men det er ikke vanskelig når man blir møtt med omtanke og støtte til det man trenger hjelp til. Jeg føler meg nå tryggere og mer motivert til å møte de utfordringer livet alltid kommer med! Takk til GoMentor og Ivar!"  Les mer  Les mindre

Mann 39 år, Oslo - "Jeg har vært hos Ivar flere ganger. Han er varm, interessert, tilstedeværende og reflektert. Han lar meg styre tempoet i timen, og er en meget god samtalepartner. Noen timer har vi kun snakket, og det har vært til stor hjelp, og andre timer har vi hatt terapi og det har vært til stor hjelp det også. Som mann kan det være vanskelig å komme i kontakt med de innerste følelsene, men Ivar er god på å nå inn til følelsessenteret, og kan relatere og forstå på en måte som mange andre terapeuter ikke kan. Jeg vil anbefale at du prøver en time med Ivar hvis du kjenner på en klump i magen, eller en følelse av stress som ikke går bort. Selv har jeg fått en dypere forståelse for mine egne utfordringer og klumpen i magen har gradvis forsvunnet. Som eq- terapeut er Ivar av de beste og jeg vil varmt anbefale han. Om du er mann eller kvinne vil Ivar kunne hjelpe, og for meg som mann har det vært uvurderlig med Ivar som terapeut. "  Les mer  Les mindre

Kvinne i femtiårene - "Jeg vil gjerne anbefale samtaler med Ivar Seip til flere. Jeg ringte han for å få time fordi jeg hadde hørt om opplegget hans fra før. Han foreslo først en annen, men jeg ba om at det måtte bli ham pga stemmen hans. Jeg sliter med autoriteter og hans rolige vesen og milde stemme har vært avgjørende for å skape tillitt oss imellom. Jeg synes han er flink til å balansere mellom å være nær, men likevel profesjonell. Jeg har hele tiden følt at det er jeg som styrer og som har kontroll, noe som er særs viktig for meg etter en jobbepisode hvor jeg ble slått ned. Dette var den utløsende grunnen til at jeg tok kontakt med ham i første omgang. Takket være Ivar Seip jobbet vi oss gjennom både denne episoden og mange av min barndoms traumer med en autoritær og ikke alltid rimelig far. Etter samtaler med ham har jeg klart mye bedre enn før og skille mellom hva som er mitt problem og hva som er andres problem, og tar ikke så mye ansvar for alle andre som før, noe som er positivt for meg. Nå når jeg tydeligere ser meg selv, ser jeg også de andre tydeligere. Jeg har fått et lettere liv nå enn før og vil anbefale Ivar Seip som behandler også for andre, for når en forstår seg selv bedre kan en bedre omgås andre på en positiv måte. Lykke til."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer