Finn Reinert - Terapeut

Finn Reinert

Terapeut

Videosamtale

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Er det ting som hindrer deg i å leve slik du vil? Det ubevisste kan hjelpe deg hvis man lærer seg å forstå det. Min terapi kan hjelpe i den prosessen. Finn Reinert - Terapeut

Beskrivelse

 

Tilbudet passer for deg som:

  • Ønsker bedre forståelse av en livssituasjon du befinner i
  • Ønsker å finne mer ut av større sammenhenger i livet
  • Ønsker å utvikle sitt fulle potensiale
  • Har plagsomme symptomer som tomhet, angst og depresjoner
  • Er usikker på om du drikker for mye eller bruker rusmidler på en skadelig måte

     

 

Mine metoder

Avhengig av utfordringene man søker hjelp for kanjeg tilby forskjellige typer samtale. Jeg tilbyr veiledning og psykoterapi eller jungiansk analyse til mennesker som plages av tomhet, depresjoner, problemer i relasjoner til andre, rus eller som søker en dypere mening i sitt liv.

 

Mål med terapien

Jeg ser symptomer som uttrykk for områder i livet som man kan utvikle for å bli et mer helt menneske med bedre muligheter til å utvikle sine evner og ressurser. Å gå i terapi kan være en konstruktiv prosess som frigjør krefter i en selv og som kan bidra til at man fungerer bedre i forhold til omgivelsene.

 

Noen ganger kan man gjennom en strukturert og systematisk veiledning få en bedre forståelse av situasjoner man befinner seg i. Det kan bli lettere å ta beslutninger etter å ha fått veiledning av en nøytral og profesjonell samtalepartner.

 

Veiledningstilbudet er inspirert av metoder fra gestaltpsykologi og samtaler samt elementer fra coaching. Terapitilbudet er i hovedsak preget av jungiansk psykologi og vektlegging av det ubevisstes betydning i forståelse av psyken. Det innebærer at symboler og drømmer blir viktige eleenter i terapien.

 

Om meg

Jeg er utdannet som veileder ved HiOA, har erfaring som gruppeleder ved en rusinstitusjon.

Jeg har i mange år arbeidet med mennesker som lærer og rådgiver på videregående skole, og har også lang erfaring som gruppeleder ved en rusinstitusjon. For tiden er jeg under utdannelse i jungiansk psykologi ved C.G. Jung-instituttet i København.

Jeg tilbyr veiledning, samtaleterapi og jungiansk analyse i Zen House.

 

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.