Finn Reinert - Terapeut

Finn Reinert

Terapeut

Oslo , Videosamtale

Personlig fremmøte

Veiledning 600 kr. Avtal tid

Samtaleterapi og jungiansk analyse 600 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Samtaleterapi minst 2 ganger pr måned (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Veiledning, kortere forløp (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Er det ting som hindrer deg i å leve slik du vil? Det ubevisste kan hjelpe deg hvis man lærer seg å forstå det. Min terapi kan hjelpe i den prosessen. Finn Reinert - Terapeut

Beskrivelse

 

Tilbudet passer for deg som:

 • Ønsker bedre forståelse av en livssituasjon du befinner i
 • Ønsker å finne mer ut av større sammenhenger i livet
 • Ønsker å utvikle sitt fulle potensiale
 • Har plagsomme symptomer som tomhet, angst og depresjoner
 • Er usikker på om du drikker for mye eller bruker rusmidler på en skadelig måte

   

 

Mine metoder

Avhengig av utfordringene man søker hjelp for kanjeg tilby forskjellige typer samtale. Jeg tilbyr veiledning og psykoterapi eller jungiansk analyse til mennesker som plages av tomhet, depresjoner, problemer i relasjoner til andre, rus eller som søker en dypere mening i sitt liv.

 

Mål med terapien

Jeg ser symptomer som uttrykk for områder i livet som man kan utvikle for å bli et mer helt menneske med bedre muligheter til å utvikle sine evner og ressurser. Å gå i terapi kan være en konstruktiv prosess som frigjør krefter i en selv og som kan bidra til at man fungerer bedre i forhold til omgivelsene.

 

Noen ganger kan man gjennom en strukturert og systematisk veiledning få en bedre forståelse av situasjoner man befinner seg i. Det kan bli lettere å ta beslutninger etter å ha fått veiledning av en nøytral og profesjonell samtalepartner.

 

Veiledningstilbudet er inspirert av metoder fra gestaltpsykologi og samtaler samt elementer fra coaching. Terapitilbudet er i hovedsak preget av jungiansk psykologi og vektlegging av det ubevisstes betydning i forståelse av psyken. Det innebærer at symboler og drømmer blir viktige eleenter i terapien.

 

Om meg

Jeg er utdannet som veileder ved HiOA, har erfaring som gruppeleder ved en rusinstitusjon.

Jeg har i mange år arbeidet med mennesker som lærer og rådgiver på videregående skole, og har også lang erfaring som gruppeleder ved en rusinstitusjon. For tiden er jeg under utdannelse i jungiansk psykologi ved C.G. Jung-instituttet i København.

Jeg tilbyr veiledning, samtaleterapi og jungiansk analyse i Zen House.

 

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.