Anne Sloth Dieserud - Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut

Anne Sloth Dieserud

Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut

Oslo , Videosamtale

Personlig fremmøte

Kartleggingssamtale på telefon 0 kr. Avtal tid

Individuell terapi 1.050 kr. Avtal tid

Parsamtale og parterapi 2.100 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr parsamtaler/parterapi i fellesskap med kollega Sølvi Raastad. Vi søker å øke forståelse, aksept og kommunikasjon i forhold ved hjelp av bl.a. energipsykologiens personlighetsprofiler. 


Gruppesamtaler og gruppeterapi 1.200 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr gruppesamtaler/gruppeterapi i fellesskap med kollega Sølvi Raastad. Vi søker å øke forståelse, aksept og kommunikasjon i relasjoner ved hjelp av bl.a. energipsykologiens personlighetsprofiler og psykosyntese.

Videosamtaler

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 1.050 kr. Avtal tid

Parsamtale og parterapi (GoMentor videosesjon) 2.100 kr. Avtal tid

Gruppesamtaler og gruppeterapi (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapeut Psykoterapi Psykolog Oslo Sentrum Utbrenthet Livskrise Angst Stress Selvutvikling Samlivsbrudd Tap Sorg Krise Depresjon Parterapi Parsamtale Anne Sloth Dieserud - Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut

Beskrivelse

Av og til i livet...
...opplever vi alle situasjoner hvor den psykiske belastningen blir ekstra stor. Kanskje sliter vi med dårlig selvfølelse eller vi kan ha relasjoner som er smertefulle. Det kan være samlivsbrudd, tap, uro, angst, depresjon, sykdom, store belastninger fra oppveksten eller traumatiske hendelser vi bærer på.


Tiden vi lever i stiller høye krav. Det er mye som skal mestres og fallhøyden er stor. Stress og følelsen av utilstrekkelighet er ikke uvanlig. Vi kan kjenne på hvor vanskelig det er å sette egne grenser og vite hva vi vil. Livet kan by på så mangt, men felles kan være at det er vanskelig for oss å finne veien videre uten hjelp. 


Psykoterapi/samtaleterapi kan være støtten vi trenger for å kunne dele våre følelser og tanker og kjenne på at vi ikke er alene. Hos meg får du en uforpliktende samtale hvor vi sammen kan finne ut av om terapi kan støtte deg i din aktuelle livssituasjon. 


Mine kompetanseområder er bl.a:

 • stress og utbrenthet
 • kommunikasjon og relasjon
 • angst og depresjon
 • foreldrerollen
 • tenåringsforeldre
 • samliv og samlivsbrudd
 • livskriser
 • tap og sorg
 • grensesetting
 • nærværstrening
 • personlig utvikling

Jeg jobber mye med unge voksne og voksne, men gleder meg over at også eldre mennesker søker terapi og finner veien hit. Jeg jobber både med individuelle samtaler og parsamtaler/parterapi og grupper. Par og grupper har jeg i fellesskap med kollega Sølvi Raastad. Metodene vi jobber etter er psykosyntese og energipsykologisk kartlegging (online profilverktøy/personlighetsprofil). 


Kort om meg
Jeg, Anne Sloth Dieserud, er utdannet psykoterapeut i psykosyntese MNFP fra Norsk Institutt for Psykosyntese 2011, Rosenterapeut MNRF fra Axelsons Body Work School 2005 (kroppsterapi) og veileder og lærer i Energipsykologi fra JivaYou, Danmark 2013. Underveis har jeg også tatt tilleggskurs og utdanning innen meditasjon og gruppeterapi.

Min tidligere yrkesaktive bakgrunn har jeg fra næringslivet med jobber innen innkjøp, markedsføring og ledelse.

I dag driver jeg egen praksis med privatklienter i Karl Johans gate 8 - Sentrum Psykoterapi - sammen med kollega Sølvi Raastad. Terapivirksomheten er ansvarsforsikret via NFPT og jeg er registrert Psykosyntese psykoterapeut i registeret for Alternative behandlere i Brønnøysund. 


Vilkår og informasjon
Avbestilling innen 24 timer. Kalenderen min på GoMentor viser kun bestilte onlinetimer, ikke de hvor klienter kommer fysisk til mitt kontor. Det er derfor best at du sender forespørsel om time på sms eller mail i stedet for her på GoMentor. Bestillingen er gjort når du får en bekreftelse fra meg på mail eller sms.


Jeg ser frem til å høre fra deg og du skal være hjertelig velkommen!

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.