Anne Sloth Dieserud - Psykoterapeut, Terapeut, Veileder, Kroppsterapeut - GoMentor
Anne Sloth  Dieserud - Psykoterapeut, Terapeut, Veileder, Kroppsterapeut

Anne Sloth Dieserud

Psykoterapeut, Terapeut, Veileder, Kroppsterapeut

Sentrum

Personlig fremmøte

Individuell terapi 800 kr. Avtal tid

Parsamtale og parterapi 1.600 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr parsamtaler/parterapi i fellesskap med kollega Sølvi Raastad. Vi søker å øke forståelse, aksept og kommunikasjon i forhold ved hjelp av bl.a. energipsykologiens personlighetsprofiler. 


Gruppesamtaler og gruppeterapi 1.000 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr gruppesamtaler/gruppeterapi i fellesskap med kollega Sølvi Raastad. Vi søker å øke forståelse, aksept og kommunikasjon i relasjoner ved hjelp av bl.a. energipsykologiens personlighetsprofiler og psykosyntese.

Kropppsterapi - rosenterapi 800 kr. Avtal tid

Rosenterapi er en kroppsterapi som søker avspenning og innsikt gjennom kontakt med pust og spent muskulatur.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Psykoterapeut Psykoterapi Psykolog Oslo Sentrum Utbrenthet Livskrise Angst Stress Selvutvikling Samlivsbrudd Tap Sorg Krise Depresjon Parterapi Parsamtale Anne Sloth Dieserud - Psykoterapeut, Terapeut, Veileder, Kroppsterapeut

Beskrivelse

Av og til i livet...


...opplever vi alle situasjoner hvor den psykiske belastningen blir ekstra stor. Kanskje sliter vi med dårlig selvfølelse eller vi kan ha relasjoner som er smertefulle. Det kan være samlivsbrudd, tap, uro, angst, depresjon, sykdom, store belastninger fra oppveksten eller traumatiske hendelser vi bærer på.


Tiden vi lever i stiller høye krav. Det er mye som skal mestres og fallhøyden er stor. Stress og følelsen av utilstrekkelighet er ikke uvanlig. Vi kan kjenne på hvor vanskelig det er å sette egne grenser og vite hva vi vil. Livet kan by på så mangt, men felles kan være at det er vanskelig for oss å finne veien videre uten hjelp. 


Psykoterapi/samtaleterapi kan være støtten vi trenger for å kunne dele våre følelser og tanker og kjenne på at vi ikke er alene. 

Jeg tilbyr en uforpliktende samtale hvor vi sammen kan finne ut av om terapi kan støtte deg i din aktuelle livssituasjon. 


Jeg jobber hovedsaklig med individuelle samtaler, men tilbyr også parsamtaler/parterapi og grupper. Par og grupper har jeg i fellesskap med kollega Sølvi Raastad. Metodene vi jobber etter er psykosyntese og energipsykologisk kartlegging (online profilverktøy/personlighetsprofil). Kort om meg


Jeg, Anne Sloth Dieserud, er utdannet psykoterapeut i psykosyntese MNFP fra Norsk Institutt for Psykosyntese 2011, Rosenterapeut MNRF fra Axelsons Body Work School 2005 (kroppsterapi) og veileder og lærer i Energipsykologi fra JivaYou, Danmark 2013. Underveis har jeg også tatt tilleggkurs innen meditasjon og gruppeterapi.

Min tidligere yrkesaktive bakgrunn har jeg fra næringslivet med jobber innen innkjøp, markedsføring og ledelse.

I dag driver jeg egen praksis med privatklienter i Karl Johans gate 8 - Sentrum Psykoterapi - sammen med min kollega Sølvi Raastad.


Terapivirksomheten er ansvarsforsikret via NFPT og jeg er registrert Psykosyntese psykoterapeut og Rosenterapeut i registeret  for Alternative behandlere i Brønnøysund. Vilkår og informasjon: 


Avbestilling innen 24 timer. Kalenderen min på GoMentor brukes kun til forespørsler om tid, så sett gjerne opp flere forslag. Bestillingen er gjort når du får en bekreftelse fra meg på mail eller sms.


Jeg ser frem til å høre fra deg og du skal være hjertelig velkommen!Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer