Heidi Ulrikke Moen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Terapeut - GoMentor
Heidi Ulrikke Moen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Terapeut

Heidi Ulrikke Moen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Terapeut

Oslo, Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale/ terapi 850 kr. Avtal tid

Individuell samtale/ terapi 1.050 kr. Avtal tid

Parterapi 1.200 kr. Avtal tid

Pakke 10 timer individualterapi (1,5 time gratis) 7.225 kr. Avtal tid

Pakke 5 timer parterapi 5.400 kr. Avtal tid

Pakke 5 timer individualterapi (1 time gratis) 3.400 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 36 88

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale/ terapi (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 36 88

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er utdannet gestaltterapeut med bakgrunn i psykologi og tilbyr individualterapi, parterapi, gruppeterapi og veiledning i fine lokaler på Røa og Adamstuen. Heidi Ulrikke Moen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Terapeut

Beskrivelse

HAR DU NOE DU SYNES ER VANSKELIG?
TRENGER DU NOEN Å SNAKKE MED?

 

Samtaleterapi kan være et pusterom for deg som står i en tung prosess og som kjenner på meningsløshet, tomhet, utbrenthet, angst eller for deg som ønsker å forstå deg selv bedre. 


Samtaleterapi kan hjelpe deg til å få større forståelse og innsikt i hvilke tanker og følelser som styrer ditt liv slik at du kan foreta et valg. Vil du fortsette som før eller ønsker du å gjøre ting annerledes? ​


Jeg tilbyr samtaleterapi, veiledning og støtte til deg som trenger det. Det overordnede målet med terapien er å øke din varhet på deg selv og dine handlingsvalg, noe som kan bidra til at du tydeligere kan se hvilke handlingsmuligheter du har og dermed kan foreta valg du er mer fornøyd med. Enkelt forklart hjelper jeg deg å bli bedre kjent med følelsene og behovene dine, og hvordan du påvirker og påvirkes av omgivelsene dine. 


"Jeg er opptatt av å møte deg der du er med støtte, omsorg og varme. Når vi er trygge nok sammen har jeg også troen på at utfordring fører til utvikling. Hvor godt vi jobber sammen har mye å si for utbyttet du har av terapien. I terapi hos meg jobber vi med følelsene og tankene dine, samt hvordan de uttrykker seg i kroppen din. Vi jobber med hvordan du påvirkes og påvirker omgivelsene dine. I terapi kan du få bearbeidet tidligere opplevelser og vi kan utforske og gjøre deg oppmerksom på de erfaringene du har gjort, og gjør, slik at du kan ha det best mulig med deg selv. Jeg bruker meg selv aktivt i terapien og tror på at det er mye viktig å hente ut fra relasjonen oss i mellom."

 

ERFARING:

Jeg har erfaring med ulike utfordringer i terapirommet. Ofte har klientene mine angstproblematikk av ulike slag, utfordringer med selvbilde og selvtilitt, søker mening eller kjenner på nedstemthet eller har utfordringer i parforholdet eller i andre relasjoner. 

Jeg er sertifisert via VIVAT i førstehjelp ved selvmordsfare. 

 

OM MEG:

Jeg er oppvokst og bosatt i Oslo hvor jeg bor sammen med samboeren, datteren og hunden min. 


I dag jobber jeg fulltid som terapeut for Osloterapeutene og som innleid veileder for ansatte i 1. linjen hos en tiltaksbedrift.  


Under og etter studiene i psykologi ble jeg interessert i gestaltterapi og begynte derfor på min 4- årige utdanning ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i 2013 for å kunne praktisere gestaltterapi. 


Jeg har arbeidserfaring som jobbkonsulent hvor jeg avklarte menneskers arbeidsevne på oppdrag fra NAV. Jeg har også jobbet i offentlig psykiatri og på en spesialisert post for unge mennesker med førstegangspsykose og på en bolig for voksne med langvarige psykiske lidelser. I 2015 hadde jeg praksisplass hos politiet i Vestfold og jeg har jobbet frivillig med hjemløse og rusmisbrukere. 

 

KLINIKKINFORMASJON OG VENTETID:

Hos meg trenger du ikke henvisning og jeg har kort ventetid så ta kontakt slik at du kan få en smakebit på om terapi hos meg kan være noe for deg. Kontorene mine ligger på Røa og på Adamstuen, sentralt i Oslo, og jeg er tilgjengelig på dag- og kveldstid hele uken. Jeg tilbyr hastetimer. 

 

Jeg ønsker deg varmt velkommen!

Biografi

Referanser

Kvinne, 32 år - "Ulrikke Moen er en dyktig terapeut som umiddelbart skaper et trygt miljø, hvor det er god tid til å dele tanker og følelser. Hun hjelper med å sortere og gi støtte, slik at man får en dypere forståelse av hvordan egne tanker fungerer. Jeg er veldig glad for at jeg har hatt muligheten til å dele en god samtale med Ulrikke."  Les mer  Les mindre

Kvinne, 39 år - "For meg har det vært veldig nyttig og utviklende å gå i terapi hos Ulrikke. Det har gjort meg mer bevisst på egen og andres væremåte og fått meg til å se på meg selv med andre øyne. Det har igangsatt mange indre prosesser hos meg som har gjort at jeg tenker og handler annerledes. Dessuten er Ulrikke en fantastisk varm og empatisk dame med mye kunnskap. "  Les mer  Les mindre

Kvinne, 17 år - "Jeg har gått til Ulrikke i noen måneder og hun hjulpet meg veldig med angsten min og å takle ulike situasjoner/ problemer. Jeg har fått bedre forståelse på angsten min og hvordan jeg selv skal takle det. Hun er en fantastisk terapeut og person! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer