Heidi Ulrikke Moen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Terapeut - GoMentor
Heidi Ulrikke Moen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Terapeut

Heidi Ulrikke Moen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Terapeut

Oslo, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale/ terapi 700 kr. Avtal tid

Individuell samtale/ terapi 1.050 kr. Avtal tid

Parterapi 1.050 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 36 88

23 96 36 88

Online terapi og coaching

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale/ terapi (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 36 88

23 96 36 88

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er utdannet gestaltterapeut med bakgrunn i psykologi og tilbyr individualterapi, parterapi, gruppeterapi og veiledning i fine lokaler på Røa og Adamstuen. Heidi Ulrikke Moen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Terapeut

Beskrivelse

HAR DU NOE DU SYNES ER VANSKELIG?
TRENGER DU NOEN Å SNAKKE MED?

 

Samtaleterapi kan være et pusterom for deg som står i en tung prosess eller er i en ny livssituasjon knyttet til for eksempel samlivsproblematikk, sykdom eller dødsfall. Det kan også være nyttig for deg som kjenner på meningsløshet, tomhet, utbrenthet eller angst eller for deg som ønsker å forstå deg selv bedre. 

Samtaleterapi kan hjelpe deg til å få større forståelse og innsikt i hvilke tanker og følelser som styrer ditt liv slik at du kan foreta et valg. Vil du fortsette som før eller ønsker du å gjøre ting annerledes? ​


Jeg tilbyr samtaleterapi, veiledning og støtte til deg som trenger det. Det overordnede målet med terapien er å øke din varhet på deg selv og dine handlingsvalg, noe som kan bidra til at du tydeligere kan se hvilke handlingsmuligheter du har og dermed kan foreta valg du er mer fornøyd med. Enkelt forklart hjelper jeg deg å bli bedre kjent med følelsene og behovene dine, og hvordan du påvirker og påvirkes av omgivelsene dine. 

 

 

Har blant annet erfaring innenfor:

Jeg har erfaring med ulike utfordringer i terapirommet. Ofte har klientene mine angstproblematikk av ulike slag, utfordringer med selvbilde og selvtilitt, søker mening eller kjenner på nedstemthet eller har utfordringer i parforholdet eller i andre relasjoner. 


Jeg er sertifisert via VIVAT i førstehjelp ved selvmordsfare. 

 

 

Om meg

Jeg er oppvokst og bosatt i Oslo hvor jeg bor sammen med samboeren, datteren og hunden min. 
 
Under og etter studiene i psykologi ble jeg interessert i gestaltterapi og begynte derfor på min 4- årige utdanning ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i 2013 for å kunne praktisere gestaltterapi. I dag driver jeg terapifellesskapet Osloterapeutene som har kontorer på Røa og på Adamstuen. 

Jeg har flere års erfaring fra offentlig psykiatri der jeg jobbet ved en spesialisert post for unge mennesker med førstegangspsykose. Hovedvekten av pasientene hadde diagnoser som schizofreni og bipolar lidelse, men også depresjon, personlighetsforstyrrelser, tvangslidelser, angstproblematikk osv. Jeg har også jobbet på en bolig for voksne med langvarige psykiske lidelser. De siste årene har jeg jobbet som jobbkonsulent og avklart menneskers arbeidsevne på oppdrag fra NAV. Nå satser jeg fullt på egen praksis og konsulentoppdrag som veileder i bedrift. 

Jeg har egenerfaring  med sorg og tap og deler gjerne mine erfaringer og støtter deg som er pårørende til en som er syk eller som har mistet en som står deg nær.

 

 

Klinikkinformasjon og ventetid

Jeg har kort ventetid så ta kontakt slik at du kan få en smakebit på om terapi hos meg kan være noe for deg. Kontoret mitt ligger på Røa og på Adamstuen, sentralt i Oslo, og jeg er tilgjengelig på dag- og kveldstid hele uken. Jeg har kort ventetid og tilbyr hastetimer. 

 

Jeg ønsker deg varmt velkommen!

Referanser

Kvinne, 39 år - "For meg har det vært veldig nyttig og utviklende å gå i terapi hos Ulrikke. Det har gjort meg mer bevisst på egen og andres væremåte og fått meg til å se på meg selv med andre øyne. Det har igangsatt mange indre prosesser hos meg som har gjort at jeg tenker og handler annerledes. Dessuten er Ulrikke en fantastisk varm og empatisk dame med mye kunnskap. "  Les mer  Les mindre

Kvinne, 17 år - "Jeg har gått til Ulrikke i noen måneder og hun hjulpet meg veldig med angsten min og å takle ulike situasjoner/ problemer. Jeg har fått bedre forståelse på angsten min og hvordan jeg selv skal takle det. Hun er en fantastisk terapeut og person! "  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer