Peter Paszkiewicz - Gestaltterapeut, Coach, Parterapeut, Psykoterapeut

Peter Paszkiewicz

Gestaltterapeut, Coach, Parterapeut, Psykoterapeut

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

intro Peter Paszkiewicz - Gestaltterapeut, Coach, Parterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Har du lyst til å oppleve mer glede i livet ditt? 

Som de fleste andre har du sikkert erfart at livet kan by på både oppturer og nedturer. Mens noen perioder kan oppleves som positive og meningsfulle, kan andre føles vanskelige, tunge og meningsløse – eller rett ut håpløse... Det er helt naturlig. De fleste av oss har vel på ett eller annet tidspunkt ønsket oss mer lykke og glede i livet.


Med begge bena plantet i en vanskelig situasjon kan det imidlertid være vanskelig å se hva som er veien videre. Hva som er neste skritt. Det kan kjennes både stressende og forvirrende, og det kan være at du kjenner deg fastlåst og handlingslammet.


Det er akkurat i slike situasjoner at det er godt å ha noen å snakke med, noen som kan støtte deg og hjelpe deg med å sortere tanker og følelser. Noen som er der bare for deg. Ta derfor gjerne kontakt for å se hva vi kan få til sammen. Om det er noe jeg kan bidra med for at du skal få det bedre, så er jeg glad for det.


Selv om vi vet at terapi hjelper kan det likevel være vanskelig å ta dette første skrittet og søke hjelp. Det ligger en sårbarhet i det. Og en erkjennelse av hvordan situasjonen faktisk er. Jeg har dyp respekt for det, og vil derfor alltid møte deg som klient på en varm og ikke-dømmende måte. Det vil alltid være en grunn til at ting er som det er, og det er det jeg legger til grunn når vi møtes til samtale for første gang. Du kan kjenne deg trygg i terapi hos meg, og jeg lover å ta godt vare på deg.


Min samarbeidsform
Jeg er utdannet gestaltterapeut og i terapirommet er det som oftest denne kompetansen som danner fundamentet i samtalen.

Forskning viser at god relasjon er viktig innen terapi. Forholdet mellom klient og terapeut er det desidert viktigste elementet for å oppnå et godt utbytte av terapien. Det er godt dokumentert. Det er grunnen til at jeg legger stor vekt på å skape en kjemi og en atmosfære som er så trygg som mulig, og som innbyr til grunnleggende tillit og forståelse. Først da kan vi jobbe effektivt sammen.


Gestaltterapi som metode er for øvrig en utvidet form for samtaleterapi hvor de viktigste verktøyene er samtaler, eksperimenter og enkle øvelser. Du bestemmer selv hva du ønsker å dele under samtalen, og det er ingen ting av det du deler som forlater terapirommet. Det som deles i rommet, blir i rommet. Jeg har taushetsplikt, og som medlem av Norsk Gestaltterapi Forening (MNGF) er jeg også bundet av deres etiske retningslinjer.


Om du har behov for det, støtter jeg deg gjerne i forbindelse med:

 • Angst, depresjon, ensomhet
 • Sorg og tap
 • Lav selvfølelse, skyld og skam
 • Livsendringer
 • Utfordringer i parforhold
 • Utfordringer med kronisk sykdom
 • Eksistensielle utfordringer
 • Tiltaksløshet og håpløshet
 • Stress og utbrenthet
 • Konflikthåndtering
 • Identitet
 • Personlig utvikling
 • Og andre ting som opptar deg

Kort om meg...

-Har lang erfaring i å bringe mennesker fremover, uansett hvor startpunktet ligger.

-Ser deg, akkurat der du er i dag, og tar det som et utgangspunkt for din utvikling og måten vi jobber sammen på.

-Er empatisk, varm og støttende.

-Møter deg med en ikke-dømmende, nysgjerrig og inviterende holdning.

-Viser deg respekt og aksepterer deg akkurat som du er.


Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltterapi Institutt (NGI) i Oslo og jeg er også utdannet coach. Som Enneagram Master er jeg i tillegg godt kjent med de ulike personlighetstypene, og ikke minst hva som er det grunnleggende motivet bak de forskjellige handlingsmønstrene som brukes. Det er et utrolig sterkt og effektivt verktøy, spesielt i mitt arbeid med mennesker som ønsker innsikt, forståelse og utvikling.


Mine hyggelige lokaler ligger i Lillestrøm sentrum, og holder åpent både på dagtid og på enkelte kvelder. Det er lett å finne frem, og det er godt med parkeringsplasser i nærområdet. Toget fra Oslo S tar 10 minutter.


NB: Jeg bruker ikke kalenderen på dette nettstedet. Vennligst ta kontakt med meg på melding for å avtale tid. Kom gjerne med forslag til tid som passer for deg. Jeg har kort ventetid, og du trenger ingen henvisning.


Klar for endring?      Ta kontakt nå.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.