Jhoana Wage Selmer - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Veileder - GoMentor
Jhoana Wage Selmer - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Veileder

Jhoana Wage Selmer

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Veileder

5 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Er hverdagen utfordrende? Trenger du hjelp til å sortere? Ønsker du en endring? Å ta kontakt er det første skrittet. Ta kontakt idag. Jhoana Wage Selmer - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Veileder

Beskrivelse

Er hverdagen utfordrende? Trenger du hjelp til å sortere? Kjenner du deg alene med følelsene du har? Er du sjelden fornøyd? Da kan det være lurt å søke hjelp. Gestaltterapi/samtaleterapi er for alle, barn, ungdom og voksne. Det er et godt alternativ til psykolog.

Gestaltterapi kan blant annet brukes til egenutvikling, bearbeidelse av tidligere opplevelser, valg og livskriser.

Individualterapi/samtaleterapi:

Er for deg som ønsker å se nye muligheter, få nye erfaringer og se livet på en litt annen måte. Henvisning fra lege er ikke nødvendig.

Ønsker du å gjøre en endring i livet ditt?

Savner du følelsen av å være fornøyd?

Er det komplisert å være deg?

Har du utfordringer i livet som er vanskelige

Kjenner du deg alene med å føle det sånn som du gjør?


Svarer du ja på flere av disse spørsmålene, kan samtaleterapi være løsningen.  Det er ikke alltid lett å forstå eller håndtere enkelte faser av livet. Situasjonen kan være krevende og vanskelig. Noen ganger trenger vi hjelp. Ved å gå i terapi kan du få hjelp til å sortere, tydeliggjøre og se annerledes på situasjonen. Terapi gir mulighet til å utvide perspektivet og danne seg noen nye og annerledes erfaringer.

Par/samlivsterapi:

Hva gjør du når forelskelsen svinner og hverdagen sammen kjennes mer krevende en god? Parterapi er for dere/deg som ønsker å gjøre en endring, se nye muligheter i parforholdet og gjenoppleve følelsen av nærhet. I parterapi kan dere oppleve å se dere selv og parforholdet i nytt lys, og gjennom det finne alternative måter å handle på. Dere kan gjenoppdage gnisten, lære å sette pris på ulikhetene eller tilegne dere kunnskap som kan brukes som verktøy når det kjennes vanskelig å være par.

Savner du forelskelsen?

Ønsker du mer sex?

Er du ensom i parforholdet?

Føler du deg ikke sett og hørt?

Blir du lett irritert på partneren din?

Har dere nylig blitt foreldre, synes dere omveltningen er stor og er det krevende å være par i den nye situasjonen?

Har dere glemt hverandre?

Er hverdagen preget av konflikter og ikke løsninger?

Lurer du på om det er best å gjøre det slutt?

Har du et håp og ønske om å finne tilbake gnisten?

Er noen av disse spørsmålene gjenkjennbare kan det være lurt å gå i parterapi. Det er også mulig å ta kontakt for å forebygge og å være forberedt på at vanskeligere tider kan komme.

Jeg som terapeut:

Et av de viktigste redskapene i gestaltterapi er terapeuten selv. Som gestaltterapeut er jeg aktiv i timen. Dette gjør at du får fortløpende tilbakemeldinger underveis i terapien. Jeg har flere års erfaring i arbeid med mennesker både i kommunal og statlig virksomhet både som helsesøster og sykepleier. Jeg har også bakgrunn som sosiallærer og ser min kompetanse og erfaring som en styrke i møte med deg som klient.

Referanser

Kvinne 25 år - ""Jeg har lært å kjenne meg selv på en helt annen måte""  Les mer  Les mindre

Kvinne 40 år: - ""Her kan mange få god hjelp. Jhoana er en dyktig terapeut som er god til å lytte, har et klokt hode og et stort hjerte""  Les mer  Les mindre

Mann 36 år: - ""Jhoana er en dyktig terapeut som anbefales" "  Les mer  Les mindre

Kvinne 50 år: - "«Jeg kan anbefale Jhoana på det varmeste :) :)»"  Les mer  Les mindre

Kvinne 20 år: - "«Anbefales på det sterkeste! Kjempe dyktig og hyggelig gestaltterapeut som ser deg og gir deg trygghet og støtte. Du har hjulpet meg veldig mye, gitt meg trygghet og hørt på meg. Tusen takk Jhoana! :)»"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.