Lena Sundhaugen - Terapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Lena Sundhaugen - Terapeut, Psykoterapeut

Lena Sundhaugen

Terapeut, Psykoterapeut

1 klientreferans

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

stress Lena Sundhaugen - Terapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne profilen ikke aktiv lenger, vennligst kontakt GoMentor for veiledning


UTFORDRINGER JEG KAN HJELPE DEG MED:

 • Sliter du med stress, depresjon, nedstemthet, angst, sorg, eller dårlig selvtillit?
 • Blir du plaget av traumer og vanskelige minner fra fortiden din som gjør daglig livet vanskelig? 
 • Sitter du fast og kommer ikke videre i livet?

   

HVA KAN DU  OPPNÅ GJENNOM ET SAMARBEID MED MEG?

Det kan ofte være vanskelig å sette ord på disse følelsene generelt, det kan også være et vanskelig tema og snakke om med dine nærmest. Jeg tilbyr samtale terapi hvor mitt fokus er å lage et trygt, varmt og åpent rom. Her kan vi sammen begynne å plukke opp tråder, nøste og sortere for å finne ut av hva du ønsker eller ikke ønsker live ditt skal være.

For meg er det viktig å tenke på at vi alle er unike individer med ulike bakgrunner og livshistorie. Jeg ser det som min oppgave og først og fremst lytte til deg. Jeg vil gjerne hjelpe deg og få en dypere forståelse av deg selv, økt empati og selv aksept slik at du kan leve godt med den du er.

 

Min tilnærming

I Klientsentrert terapi er det du som er i fokus og vi jobber kun med det du kommer med og synes er viktig. I terapien er det tre hoved verdier som står i fokus. Disse er empati, ærlighet og aksept. Disse jobber jeg med i en ikke dømmende og trygg setting. Med dette som grunnlag kan vi jobbe sammen om å styrke den indre stemmen din eller det indre kompasset ditt om du vil. Det er den delen av deg som vet hva du liker, ikke liker og hva det er du virkelig trenger i live ditt. 


Jeg har erfaring med blant annet,

-selvutvikling, jobbe med selvfølelse, nå egne mål, og selvaksept

-depresjon, jobbe med motivasjon, bearbeide vannsklie følelser, sorg og ensomhet

-stress, jobbe med å sette grenser, bli kjent med seg selv, selvverd

-angst, jobbe med selvbilde og egen mestring

-vanskelig barndom, traumer, effekt på nåværende situasjon  


Min bakgrunn

Jeg har tatt utdanningen min i Storbritannia. Jeg tok PG diploma i Person Centered Counselling ved University of Aberdeen og Bsc i psykologi ved University of Essex. Jeg har jobbet mye som pleieassistent og støttearbeider både med eldre, personer med funksjonshemning og barn.


Om meg 

Jeg er en varm og åpensinnet person, har jobbet som terapeut i flere veldedige organisasjoner.

 

 Jeg gleder meg til å treffe deg!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.