Til deg der ute

Skrevet d. 19-4-2019 11:46:31 af Lena Sundhaugen - Terapeut, Psykoterapeut

Hei kjære deg der ute!


Hvordan går det med deg sånn egentlig dypt inne?

Det vil jeg gjerne vite. Jeg ønsker og forstå. Jeg ønsker at vi begge forstår. Jeg håper at du kan få mer klarhet om hva det er som skjer inni deg uten å måtte prøve å skjule det for deg selv eller andre.


Jeg håper at den vonde klumpen i magen og knuten i bryste ditt kan begynne å løsne seg opp og at du kan trekke pusten litt roligere igjen, at du sovner uten å ligge våken i timesvis på grunn av en hjerne som ikke vil stoppe å tenke, at du får en natts søvn uten å våkne opp av mareritt, at du våkner en dag og faktisk føler deg uthvilt og at du ikke trenger å grue deg til hva dagen vil bringe.


Jeg ønsker meg at du kan få et liv hvor verken hodet ditt eller andre mennesker plager deg i hverdagen og at du en dag ikke trenger å ta ansvar for alle andres følelser.


Ønske mitt er at du får krefter til å gjøre de tingene du synes er spennende og får brukt ditt potensial.


Jeg ønsker meg at du finner noen du kan snakke med sånn at du ikke føler deg så ensom lenger.Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.