Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach - GoMentor
Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Tone Husø

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Smedstad Oslo , Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

Individual terapi 700 kr. Avtal tid

Coaching 700 kr. Avtal tid

Parterapi 1.400 kr. Avtal tid

Legesenter2 550 kr. Avtal tid

Kun for pasienter som er henvist fra et legekontor som GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.Individual terapi 75 min 1.050 kr. Avtal tid

Samarbeid med Green Doctors Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Videosamtaler

Online videosamtale 50 min (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Online videosamtale 75 min (GoMentor videosesjon) 1.050 kr. Avtal tid

Samarbeid med Legekontoret Molde Brygge (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Legekontoret Molde Brygge. Legekontoret Molde Brygges pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA LEGEKONTORET MOLDE BRYGGE.


Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Green Doctors (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hjelper deg med angst, uro, lav selvtillit og selvfølelse. Ta kontakt i dag for uforpliktende første forsamtale! Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

 • Lav selvtillit eller selvfølelse?
 • Føler du på angst/uro eller har andre vanskelige følelser for tiden?
 • Er sosiale settinger krevende for deg nå?
 • Føler du deg utmattet, umotivert eller trenger hjelp for å komme videre?


Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Kunne det være godt å få litt hjelp til å håndtere vanskelige følelser, bearbeide tidligere/akutte opplevelser eller en vanskelig periode akkurat nå? Ville det være godt å føle deg møtt, forstått og "normal" i det du strever med. Det kan være veldig forløsende å snakke med noen som forstår noe av det du går gjennom. Vi jobber mot at du skal oppleve mer mestring og sinnsro. Jeg tror at vi alle har ressurser og kraft i oss selv, som vi av ulike årsaker har undertrykt eller holdt tilbake. Og som vi kan gjenopprette kontakten med. Det kan være godt å ha en profesjonell som hjelper deg å komme i gang og som støtter deg mot det livet du drømmer om.


Hva er gestalt psykoterapi?

Som gestalt psykoterapeut er jeg opptatt av sammenhengen mellom dine tanker, følelser og hvordan det påvirker kroppen din (eks stress, uro, spenninger, glede, ro, m.m). Vi har alle problemer i livet, enten det er lav selvtillit, prestasjonsangst, sosial angst, redsel for avvisning, kritikk og ikke være god nok....listen er lang for de fleste selv om vi alle forsøker å skjule det for andre. Men det er lett å tenke at både løsningen og årsaken til problemet er utenfor oss selv. "Bare hvis...når jeg/han/hun/de/det skjer, da...". Konsekvensen er at vi føler avmakt og at vi ikke har kontroll. Når du forstår konkret hva som skjer med deg i spesifikke situasjoner eller visse mennesker som er vanskelig for deg, så kan det ofte være en stor lettelse. Mange opplever det som enklere å se seg selv litt "på nytt" når man kan snakke en annen som ikke kjenner deg så godt.


Metode

Gestalt psykoterapi er en form for samtaleterapi. Du bestemmer selv hva og hvor mye du vil dele. Vi jobber mot at du skal få mer forståelse av deg selv og din situasjon. Da er det ofte lettere å gjøre valg og endre adferd og tanker som ikke lenger tjener deg og andre. De fleste ønsker mer sinnsro, avklarhet og selvtillit, og dette kan være en del av din prosess til å få det. 

Både enkeltpersoner, par og grupper kan benytte seg av denne formen for terapi.


Coaching

Coaching er en metode for å motivere, oppmuntre og utfordre når du føler du har stoppet opp eller har konkrete mål du vil nå - på jobb eller privat. Gjennom samtale og øvelser øker vi oppmerksomheten på deg og situasjonen og utforsker hva du trenger. Jeg har bred erfaring i å veilede privatpersoner, ledere og andre ressurspersoner som ønsker å prestere mer eller bedre. Som din coach er mitt viktigste fokus å støtte deg mot de endringer du vil ha.

 

Min bakgrunn

Jeg har over 20 års erfaring som rådgiver, coach og psykoterapeut innen personlig utvikling og organisasjonsutvikling. Jeg er opprinnelig siviløkonom og har gjennom de siste 15 årene utdannet og spesialisert meg innen psykoterapi. Jeg er bl.a. Gestalt Psykoterapeut MNGF, NLP Coach, Sertifisert Adferds Coach, Hypnoterapeut og Yogalærer. 

Jeg tar i mot både enkeltpersoner, par og grupper. Jeg tilbyr coaching og terapi til både private og bedrifter/organisasjoner.

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og følger deres retningslinjer for taushetsplikt, behandling av klientopplysninger og veiledning.

 
Noe for deg? Book en time eller ring for mer info!

Biografi

Referanser

Kvinne, 31 år - "Jeg begynte hos Tone når jeg var 8 måneder på vei med mitt første barn. Hadde gjennom svangerskapet slitt en del med bekymringer og negative tanker. Følte at jeg fikk god kjemi med Tone med en gang. Hun lot meg fortelle om hva jeg syntes var utfordrende og ga meg verktøy som kunne hjelpe meg. Jeg ble blant annet mer klar over og jobbet med at jeg har flere sider eller behov, og at disse ikke alltid jobber på lag. Ved å faktisk sitte ned og la disse sidene få «snakke med hverandre» så opplevde jeg å bli balansert og føle meg mer som én person. Hun fikk meg til å lytte til kroppen min og la mine tanker få komme frem. Å jobbe sammen med Tone er utrolig givende, hun får meg til å bli en mer reflektert person som er fornøyd med den jeg er."  Les mer  Les mindre

Mann, 28 år - "Bare etter et par ganger hos Tone merket jeg stor forbedring. Jeg slet i lengre tid med panikk angst og sosial angst. Hun var veldig lett å prate med og var den første terapeuten jeg gikk til som jeg faktisk følte brydde seg. Det gjorde at jeg kunne slappe av og åpne opp mer når vi hadde time. Det var som jeg møtte en person som forstod meg selv når jeg ikke forstod meg selv. Jeg følte derfor at det jeg slet med var normalt og at det ikke var noe feil med meg. Og jeg lærte teknikker og øvelser som jeg har brukt mye på egenhånd. Nå er motivasjonen til å være sosial tilbake og har ikke følt meg så bra på flere år. Har nå endelig mot nok til å jobbe litt mer med meg selv på egenhånd. "  Les mer  Les mindre

Kvinne, 25 år - "Jeg følte meg trygg og tatt på alvor av Tone fra første stund. Jeg strevde med sosial angst og synes det var vanskelig å gå på jobb, trene og være med venner. Samtalene med Tone har gitt meg masse innsikt og verktøy til å håndtere uroen og de mange tankene, og angsten tar nå mindre og mindre plass i livet mitt. Jeg har mer energi og livsglede enn på mange år. Jeg er sååå takknemlig og glad for hjelpen. Og alle samtaler har vært online - det fungerer overraskende bra. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.