Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach - GoMentor
Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Tone Husø

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Smedstad Oslo, Videosamtale

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Individual terapi 700 kr. Avtal tid

Coaching 700 kr. Avtal tid

Parterapi 1.400 kr. Avtal tid

Legesenter2 550 kr. Avtal tid

Kun for pasienter som er henvist fra et legekontor som GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.Samarbeid med Green Doctors Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 48 90

Videosamtaler

Online videosamtale 50 min (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Online videosamtale 75 min (GoMentor videosesjon) 1.050 kr. Avtal tid

Samarbeid med Legekontoret Molde Brygge (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Legekontoret Molde Brygge. Legekontoret Molde Brygges pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA LEGEKONTORET MOLDE BRYGGE.


Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Green Doctors (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 48 90

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Du trenger ikke vite hvordan du skal komme videre fra der du er i dag for å få det bedre. Klar for endring? Jeg er klar til å hjelpe deg. Ta kontakt i dag. Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

 • Du sliter med vanskelige følelser
 • Du ønsker mer indre ro og være mer komfortabel i ulike sosiale settinger
 • Du ønsker mer selvtillit og å føle deg "god nok" 
 • Du har problemer i parforholdet, men vet ikke helt hvor du skal starte
 • Du føler deg utmattet, tom eller umotivert og trenger litt hjelp og håp for å komme videre
 • Du vet hva du vil, men står fast og trenger hjelp til å ta stegene i rett retning

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Jeg hjelper deg med å håndtere vanskelige følelser, bearbeide tidligere/akutte opplevelser, vanskelige perioder i livet eller ren selvutvikling. Jeg vil forsøke å møte deg der du er og forsøke å forstå deg og dine utfordringer slik at du kan føle deg møtt og akseptert uansett hvor du er i dag. Det kan være godt og forløsende å snakke med noen som skjønner litt hva du strever med. Vi jobber mot at du skal få kontakt med din iboende kraft og styrke slik at du kan oppleve mer mestring, sinnsro og valgmuligheter. Jeg tror på at vi alle har mye mer ressurser og kraft i oss selv, som vi av ulike årsaker har undertrykt eller holdt tilbake. Og når vi retter oppmerksomheten på det så kan det forløses og berike livet vårt. Vi mennesker liker ikke så godt endringer i livet (selv positive), da vi "vet hva vi har, men ikke hva vi får". Så det skal ofte ekstra motivasjon eller "smerte" til for faktisk å endre noe i livet. Hvor godt du har det er summen av de tankene du har, de følelsene du har, ditt sosiale og faglige liv, kjærlighetslivet, og ditt forhold til deg selv. Skal du endre på noe så starter det med ditt forhold til deg selv. Men det er ikke like lett å vite hva du skal starte med for å få det bedre og det livet du drømmer om.


Hva er gestalt psykoterapi?

Som gestalt psykoterapeut er jeg opptatt av sammenhengen mellom dine tanker, følelser og hvordan det påvirker kroppen din (eks stress, uro, spenninger, glede, ro, m.m). Vi har alle problemer i livet, enten det er lav selvtillit, prestasjonsangst, sosial angst, redsel for avvisning, kritikk og ikke være god nok....listen er lang for de fleste selv om vi alle forsøker å skjule det for andre. Men det er lett å tenke at både løsningen og årsaken til problemet er utenfor oss selv. "Bare hvis...når jeg/han/hun/de/det skjer, da...". Konsekvensen er at vi føler avmakt og at vi ikke har kontroll. Når du forstår konkret hva som skjer med deg i spesifikke situasjoner eller visse mennesker som er vanskelig for deg, så kan det ofte være en stor lettelse. Mange opplever det som enklere å se seg selv litt "på nytt" når man kan snakke en annen som ikke kjenner deg så godt.


Metode

Gestalt psykoterapi er en form for samtaleterapi. Du bestemmer selv hva og hvor mye du vil dele. Vi jobber mot at du skal få mer forståelse av deg selv og din situasjon. Da er det ofte lettere å gjøre valg og endre adferd og tanker som ikke lenger tjener deg og andre. De fleste ønsker mer sinnsro, avklarhet og selvtillit, og dette kan være en del av din prosess til å få det. 

Både enkeltpersoner, par og grupper kan benytte seg av denne formen for terapi.


Coaching

Coaching er en metode for å motivere, oppmuntre og utfordre når du føler du har stoppet opp eller har konkrete mål du vil nå - på jobb eller privat. Gjennom samtale og øvelser øker vi oppmerksomheten på deg og situasjonen og utforsker hva du trenger. Jeg har bred erfaring i å veilede privatpersoner, ledere og andre ressurspersoner som ønsker å prestere mer eller bedre. Som din coach er mitt viktigste fokus å støtte deg mot de endringer du vil ha.

 

Min bakgrunn

Jeg har over 20 års erfaring som rådgiver, coach og psykoterapeut innen personlig utvikling og organisasjonsutvikling. Jeg er opprinnelig siviløkonom og har gjennom de siste 15 årene utdannet og spesialisert meg innen psykoterapi. Jeg er bl.a. Gestalt Psykoterapeut MNGF, NLP Coach, Sertifisert Adferds Coach, Hypnoterapeut og Yogalærer. 

Jeg tar i mot både enkeltpersoner, par og grupper. Jeg tilbyr coaching og terapi til både private og bedrifter/organisasjoner.

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og følger deres retningslinjer for taushetsplikt, behandling av klientopplysninger og veiledning.

 
Noe for deg? Book en time eller ring for mer info!

Referanser

Kvinne, 25 år - "Jeg strevde med sosial angst og synes det var vanskelig å gå på jobb, trene og være med venner. Jeg følte meg trygg og tatt på alvor av Tone fra første stund. Samtalene med Tone har gitt meg masse innsikt og verktøy til å håndtere uroen og de mange tankene, og angsten tar nå mindre og mindre plass i livet mitt. Jeg har mer energi og livsglede enn på mange år. Jeg er sååå takknemlig og glad for hjelpen. Og alle samtaler har vært online - det fungerer overraskende bra. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer