Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach - GoMentor
Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Tone Husø

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Smedstad Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

Individual terapi 850 kr. Avtal tid

Coaching 850 kr. Avtal tid

Parterapi 1.400 kr. Avtal tid

Samarbeid med Green Doctors Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 48 90

Videosamtaler

Samarbeid med Legekontoret Molde Brygge (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Legekontoret Molde Brygge. Legekontoret Molde Brygges pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA LEGEKONTORET MOLDE BRYGGE.


Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Green Doctors (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Individual terapi (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 48 90

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Er du klar til å ta et lite steg for mere klarhet, indre ro og trygghet i deg selv? Ta kontakt i dag. Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

 • Du sliter med vanskelige følelser. Du er ensom, deprimert eller engstelig.
 • Du ønsker mer selvttillit og bedre selvfølelse.
 • Du føler at du ikke er "god nok" eller at det må være noe feil med deg.
 • Du/dere har problemer i parforholdet 
 • Du er singel og lengter etter å treffe noen.
 • Du føler deg utmattet, tom eller umotivert.
 • Du står fast eller har vanskelig for komme i gang med endringer du ønsker deg.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Å snakke med en profesjonell kan hjelpe deg til å håndtere vanskelige følelser, bearbeide tidligere/akutte opplevelser, vanskelige perioder i livet eller ren selvutvikling. Du lengter kanskje etter at noen er opptatt av å forstå deg og dine utfordringer. Det kan være godt og forløsende å snakke med noen som skjønner litt hva du strever med. Vi jobber mot at du skal oppleve mer mestring, sinnsro og valgmuligheter. 


Hva er gestalt psykoterapi?

Gestalt betyr figur eller helhet. Som gestalt psykoterapeut vil jeg derfor være opptatt av både dine tanker, følelser og hvordan det påvirker kroppen din (eks stress, uro, spenninger). De fleste av oss søker naturlig nok å kjenne oss lykkeligere og gladere. Men det er lett å plassere både løsningen og årsaken til problemet utenfor oss selv. "Bare hvis...når jeg/han/hun/de/det skjer, da...". Konsekvensen er at vi føler mer avmakt og mindre påvirkningsmulighet enn vi kanskje faktisk har. Det å få mer innsikt i hva som "egentlig" skjer med oss i ulike situasjoner og hva du trenger er viktig for å kunne få det bedre fremover. Det kan være både litt skummelt og en stor lettelse. Mange opplever det som enklere å se seg selv litt "på nytt" når man kan snakke en annen som ikke kjenner deg så godt.


Metode

Gestalt psykoterapi er en form for samtaleterapi. Du bestemmer selv hva og hvor mye du vil dele. Vi jobber mot at du skal få mer forståelse av deg selv og din situasjon. Da er det ofte lettere å gjøre valg og endre adferd og tanker som ikke lenger tjener deg og andre. De fleste ønsker mer sinnsro og avklarhet, og dette kan være en del av din prosess til å få det. 

Både enkeltpersoner, par og grupper kan benytte seg av denne formen for terapi.


Coaching

Coaching er en metode for å motivere, oppmuntre og utfordre når du føler du har stoppet opp eller har konkrete mål du vil nå - på jobb eller privat. Gjennom samtale og øvelser øker vi oppmerksomheten på deg og situasjonen og utforsker hva du trenger. Jeg har bred erfaring i å veilede privatpersoner, ledere og andre ressurspersoner som ønsker å prestere mer eller bedre. Som din coach er mitt viktigste fokus å støtte deg mot de endringer du vil ha.

 

Min bakgrunn

Jeg har over 20 års erfaring som rådgiver, coach og psykoterapeut innen personlig utvikling og organisasjonsutvikling. Jeg er opprinnelig siviløkonom og har gjennom de siste 15 årene utdannet og spesialisert meg innen psykoterapi. Jeg er bl.a. Gestalt Psykoterapeut MNGF, NLP Coach, Sertifisert Adferds Coach, Hypnoterapeut og Yogalærer. 

Jeg tar i mot både enkeltpersoner, par og grupper. Jeg tilbyr coaching og terapi til både private og bedrifter/organisasjoner.

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og følger deres retningslinjer for taushetsplikt, behandling av klientopplysninger og veiledning.

 
Noe for deg? Book en time eller ring for mer info!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer