Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Tone Husø

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Røa , Smedstad Oslo , Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

Individual terapi 60 min 950 kr. Avtal tid

Coaching 950 kr. Avtal tid

Parterapi 1.400 kr. Avtal tid

Legesenter2 550 kr. Avtal tid

Kun for pasienter som er henvist fra et legekontor som GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.Individual terapi 75 min 1.150 kr. Avtal tid

Samarbeid med Green Doctors Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Videosamtaler

Online videosamtale 60 min (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Online videosamtale 75 min (GoMentor videosesjon) 1.150 kr. Avtal tid

Samarbeid med Legekontoret Molde Brygge (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Legekontoret Molde Brygge. Legekontoret Molde Brygges pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA LEGEKONTORET MOLDE BRYGGE.


Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Green Doctors (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Husø har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapeut med spesielt fokus på å øke selvtillit og selvfølelse, behandle angst og indre uro. Tone Husø - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

 • Ønsker du mer selvtillit og selvfølelse?
 • Trenger du hjelp med angst eller urolige følelser?
 • Drømmer du om å bli mer trygg i sosiale settinger?
 • Trenger du mer motivasjon og inspirasjon for å komme videre?


Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Det er ikke så enkelt å håndtere vanskelige følelser alene. Det er heller ikke gjort i en fei å bearbeide tidligere vonde opplevelser på egen hånd. Jeg vet det godt både fordi jeg selv har strevd med dette tidligere og ikke minst har jeg flere års erfaring med å hjelpe andre med lignende utfordringer som deg, og som har kommet seg videre.

Jeg kan tilby deg en trygg møteplass der du kan føle deg ivaretatt og hvor dine ønsker og drømmer blir tatt på alvor. Gjennom samtaler og økt innsikt få en større trygghet og forståelse av deg selv og situasjonen du er i.Det kan være veldig forløsende å snakke med noen som forstår litt av det du går gjennom.

Vi jobber mot at du skal oppleve mer mestring og sinnsro. Jeg tror at vi alle har ressurser og kraft i oss selv, men som vi av ulike årsaker har undertrykt eller holdt tilbake av mange årsaker gjennom livet. Men som det også er fullt mulig å få kontakt med igjen. Vi kan alle trenge en som hjelper oss å komme i gang, og som støtter oss mot det livet vi drømmer om.


Hva er gestalt psykoterapi?

Gestalt psykoterapi er en form for samtaleterapi. Som gestalt psykoterapeut er jeg opptatt av sammenhengen mellom dine tanker og følelser og hvordan dette påvirker deg (eks stress, uro, spenninger, mangel motivasjon, m.m). Vi har alle problemer i løpet av livet, enten det er lav selvtillit, prestasjonsangst, sosial angst, redsel for avvisning eller kritikk eller å ikke være god nok. Listen er lang for de fleste av oss selv om vi alle forsøker å skjule det for andre.

Når du får mer forståelse om hva som egentlig skjer med deg i ulike situasjoner eller med visse mennesker, så kan man starte å gjøre noe med det.Vi ser på slike sammenhenger og finner andre kanskje mer konstruktive måter du kan håndtere det på fremover. Vi jobber både med å øke innsikt og du får konkrete verktøy du kan bruke. 

Både enkeltpersoner, par og grupper kan benytte seg av denne formen for terapi.


Coaching

Velg coaching hvis du trenger hjelp til motivasjon og få en litt mer strukturert prosess som tar deg mot drømmene eller målene dine (jobb eller privat).  Vi fokuserer på både dine bevisste og ubevisste drømmer, ambisjoner og behov slik at dette blir enda mer tydelig for deg. Jo mer klarhet du har om hva du egentlig vil (og ikke vil) med livet ditt fremover, jo enklere er det å lage en plan for å komme dit. Og ikke minst vil vi se på hvordan du forholder deg til det som faktisk driver eller stopper deg fra å komme i "mål" - dine egne tanker, følelser og vaner. Sammen vil vi prøve finne andre mer effektive måter du kan håndtere det på enn det som har vært med på å holde deg tilbake så langt. 

Jeg har bred erfaring i å veilede privatpersoner, ledere og andre ressurspersoner som ønsker å prestere mer eller bedre. Som din coach er mitt viktigste fokus å støtte deg mot de endringer du vil ha.

 

Min bakgrunn

Jeg har over 25 års erfaring som rådgiver, coach og psykoterapeut innen personlig utvikling og organisasjonsutvikling. Jeg er opprinnelig siviløkonom og har gjennom de siste 15 årene utdannet og spesialisert meg innen psykoterapi. Jeg er bl.a. Gestalt Psykoterapeut MNGF, NLP Coach, Sertifisert Adferds Coach, Hypnoterapeut og Yogalærer. 

Jeg tar i mot både enkeltpersoner, par og grupper. Jeg tilbyr coaching og terapi til både private og bedrifter/organisasjoner.

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og følger deres retningslinjer for taushetsplikt, behandling av klientopplysninger og veiledning.

Biografi

Referanser

Kvinne, 31 år - "Jeg begynte hos Tone når jeg var 8 måneder på vei med mitt første barn. Hadde gjennom svangerskapet slitt en del med bekymringer og negative tanker. Følte at jeg fikk god kjemi med Tone med en gang. Hun lot meg fortelle om hva jeg syntes var utfordrende og ga meg verktøy som kunne hjelpe meg. Jeg ble blant annet mer klar over og jobbet med at jeg har flere sider eller behov, og at disse ikke alltid jobber på lag. Ved å faktisk sitte ned og la disse sidene få «snakke med hverandre» så opplevde jeg å bli balansert og føle meg mer som én person. Hun fikk meg til å lytte til kroppen min og la mine tanker få komme frem. Å jobbe sammen med Tone er utrolig givende, hun får meg til å bli en mer reflektert person som er fornøyd med den jeg er."  Les mer  Les mindre

Mann, 28 år - "Bare etter et par ganger hos Tone merket jeg stor forbedring. Jeg slet i lengre tid med panikk angst og sosial angst. Hun var veldig lett å prate med og var den første terapeuten jeg gikk til som jeg faktisk følte brydde seg. Det gjorde at jeg kunne slappe av og åpne opp mer når vi hadde time. Det var som jeg møtte en person som forstod meg selv når jeg ikke forstod meg selv. Jeg følte derfor at det jeg slet med var normalt og at det ikke var noe feil med meg. Og jeg lærte teknikker og øvelser som jeg har brukt mye på egenhånd. Nå er motivasjonen til å være sosial tilbake og har ikke følt meg så bra på flere år. Har nå endelig mot nok til å jobbe litt mer med meg selv på egenhånd. "  Les mer  Les mindre

Kvinne, 25 år - "Jeg følte meg trygg og tatt på alvor av Tone fra første stund. Jeg strevde med sosial angst og synes det var vanskelig å gå på jobb, trene og være med venner. Samtalene med Tone har gitt meg masse innsikt og verktøy til å håndtere uroen og de mange tankene, og angsten tar nå mindre og mindre plass i livet mitt. Jeg har mer energi og livsglede enn på mange år. Jeg er sååå takknemlig og glad for hjelpen. Og alle samtaler har vært online - det fungerer overraskende bra. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.