Tale Kristine Skeidsvoll - Gestaltterapeut - GoMentor
 Tale Kristine Skeidsvoll - Gestaltterapeut

Tale Kristine Skeidsvoll

Gestaltterapeut

Oslo, Kolbotn

4 referanser

Personlig fremmøte

Gestaltterapi 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 46

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Depresjon, angst, jobb, familie, stress, ulykkelig, traume, overgrep, adopsjon, problemer, krise, sorg, personlig utvikling, prestasjonsangst Tale Kristine Skeidsvoll - Gestaltterapeut

Beskrivelse

 • Har du mistet troen på deg selv?
 • Står du overfor vanskelige valg i livet?
 • Har du vonde følelser du trenger å bearbeide?
 • Står du fast i gamle mønstre?


       Jeg tror på forandring.  

       Derfor velger jeg å jobbe som terapeut.


Litt om meg

 • Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt som er en offentlig godkjent høyskole.
 • Jeg er Cand.Mag. med sosiologi, filosofi og sosialantropologi fra Universitetet i Oslo.
 • De siste tjuefem årene har jeg arbeidet som fjernsynsregissør, noe jeg fortsatt kombinerer med terapi. Som regissør er jeg i kontakt med alle slags mennesker - mange av dem i krevende livssituasjoner. Gjennom arbeidet med film har jeg jevnlig fått tilbakemelding fra medvirkende om at samtalene våre har hatt en positiv innvirkning på deres liv. Derfor valgte jeg å videreutdanne meg til terapeut. 
 • Livet som freelancer har gjort meg godt kjent med utbrenthet og stress, og hvordan du best kan balansere et krevende arbeidsliv med egne ambisjoner.
 • Jeg er stemor til tre voksne barn, og ste-bestemor til to. Den moderne storfamilien er et  tema som engasjerer meg både faglig og personlig. 
 • Jeg har adoptert et eldre barn og har erfaring med ulike sider av tilknytning.  
 • Mange års erfaring med dem som har overlevd mobbing og overgrep har gitt meg en dyp respekt  for menneskets evne til å gjenoppbygge selvrespekt og tillit. 
 • Jeg snakker nesten like godt engelsk som norsk.

 

GESTALTTERAPI


Gestaltterapi etablert i Tyskland for nesten hundre år siden og er en av de mest utbredte psykoterapeutiske retningene i den vestlige verden.


En grunntanke i gestaltterapien er at vi mennesker har en enorm kreativitet og kan tilpasse oss nesten hva som helst for å overleve. Men de egenskapene som hjalp deg gjennom vanskelig barndom, et samlivsbrudd eller en livskrise, kan senere hindre deg i å leve et godt og fullverdig liv.

Som gestaltterapeut tror jeg at endring vil oppstå av seg selv når du forstår mer av hvem du er og hva du trenger. Derfor vil jeg møte deg uten å tolke eller dømme. Hos meg finner du et trygt miljø, der du kan utforske både fortid og nåtid.  

For noen er det nok med et par samtaler for å avdekke hva som skal til for å skape den endringen de ønsker seg, mens for andre vil det være nødvendig med en lengre periode i terapi. Jeg anbefaler uansett et minimum på tre samtaler for å kunne merke hva terapi kan gjøre for deg der du er.


Praktisk

 • Blir du forhindret fra å møte til avtalt tid trenger jeg beskjed innen tjuefire timer fra møtetidspunktet. Uteblivelse eller av booking senere enn dette belastes med fullt beløp.
 • Jeg er medlem at Norsk Gestaltterapeutisk Forening og følger deres etiske retningslinjer og regler for personvern.

 

Henvisning er ikke nødvendig. 

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale.

Biografi

Referanser

Hild Sofie Tafjord. Musiker og gestaltterapeut - "Jeg vil anbefale Tale Kristine Skeidsvoll på det varmeste. Vi har studert sammen i 4 år på Norsk Gestaltinstitutt, og hun har i dette forløpet vert en sterk støtte for meg og min utvikling. Jeg opplever Tale som en terapeut med varme, humor og alvor, og som et intelligent og ansvarsfullt menneske. "  Les mer  Les mindre

HSF - "Tale Skeidsvoll hjalp meg med å klarne tankene og se veien videre i en vanskelig periode. Anbefales på det sterkeste!"  Les mer  Les mindre

K - "Tale har en unik varme, nysgjerrighet, trygghet og kreativitet i sitt arbeid som gestaltterapeut. Noen av mine dypeste indre oppdagelser har jeg gjort i arbeid sammen med henne. Jeg kan varmt anbefale henne til andre som ønsker å gå på oppdagelsesferd i seg selv. "  Les mer  Les mindre

Anne Cecilie Larsen, psykolog - "Tale er varm, nærværende, empatisk og kreativ. Hun har stor psykologisk innsikt og gjør deg i stand til å bli tydelig for deg selv. En utvilsomt god terapeut. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer