Tale Kristine Skeidsvoll - Gestaltterapeut - GoMentor
 Tale Kristine Skeidsvoll - Gestaltterapeut

Tale Kristine Skeidsvoll

Gestaltterapeut

Oslo, Kolbotn

4 referanser

Personlig fremmøte

Gestaltterapi 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 46

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Depresjon, angst, jobb, familie, stress, ulykkelig, traume, overgrep, adopsjon, problemer, krise, sorg, personlig utvikling, prestasjonsangst Tale Kristine Skeidsvoll - Gestaltterapeut

Beskrivelse

 • Har du mistet troen på deg selv?
 • Står du overfor vanskelige valg i livet?
 • Har du vonde følelser du trenger å bearbeide?
 • Står du fast i gamle mønstre?


       Jeg tror på forandring.  

       Derfor velger jeg å jobbe som terapeut.


Min tilnærming

En grunntanke i gestaltterapien er at vi mennesker har en enorm kreativitet og kan tilpasse oss nesten hva som helst for å overleve. Men de egenskapene som hjalp deg gjennom vanskelig barndom, et samlivsbrudd eller en livskrise, kan senere hindre deg i å leve et godt og fullverdig liv.

Som gestaltterapeut tror jeg at endring vil oppstå av seg selv når du forstår mer av hvem du er og hva du trenger. Derfor vil jeg møte deg uten å tolke eller dømme. Hos meg finner du et trygt miljø, der du kan utforske både fortid og nåtid. 


For noen er det nok med et par samtaler for å avdekke hva som skal til for å skape den endringen de ønsker seg, mens for andre vil det være nødvendig med en lengre periode i terapi. Jeg anbefaler uansett et minimum på tre samtaler for å kunne merke hva terapi kan gjøre for deg der du er.


Litt om meg

 • Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt som er en offentlig godkjent høyskole.
 • Jeg er Cand.Mag. med sosiologi, filosofi og sosialantropologi fra Universitetet i Oslo.
 • De siste tjuefem årene har jeg arbeidet som fjernsynsregissør, noe jeg fortsatt kombinerer med terapi. Som regissør er jeg i kontakt med alle slags mennesker - mange av dem i krevende livssituasjoner. Gjennom arbeidet med film har jeg jevnlig fått tilbakemelding fra medvirkende om at samtalene våre har hatt en positiv innvirkning på deres liv. Derfor valgte jeg å videreutdanne meg til terapeut. 
 • Livet som freelancer har gjort meg godt kjent med utbrenthet og stress, og hvordan du best kan balansere et krevende arbeidsliv med egne ambisjoner.
 • Jeg er stemor til tre voksne barn, og ste-bestemor til to. Den moderne storfamilien er et  tema som engasjerer meg både faglig og personlig. 
 • Jeg har adoptert et eldre barn og har erfaring med ulike sider av tilknytning.  
 • Mange års erfaring med dem som har overlevd mobbing og overgrep har gitt meg en dyp respekt  for menneskets evne til å gjenoppbygge selvrespekt og tillit. 
 • Jeg snakker nesten like godt engelsk som norsk.

 


Praktisk

 • Blir du forhindret fra å møte til avtalt tid trenger jeg beskjed innen tjuefire timer fra møtetidspunktet. Uteblivelse eller av booking senere enn dette belastes med fullt beløp.
 • Jeg er medlem at Norsk Gestaltterapeutisk Forening og følger deres etiske retningslinjer og regler for personvern.

 

Henvisning er ikke nødvendig. 

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale.

Biografi

Referanser

Hild Sofie Tafjord. Musiker og gestaltterapeut - "Jeg vil anbefale Tale Kristine Skeidsvoll på det varmeste. Vi har studert sammen i 4 år på Norsk Gestaltinstitutt, og hun har i dette forløpet vert en sterk støtte for meg og min utvikling. Jeg opplever Tale som en terapeut med varme, humor og alvor, og som et intelligent og ansvarsfullt menneske. "  Les mer  Les mindre

HSF - "Tale Skeidsvoll hjalp meg med å klarne tankene og se veien videre i en vanskelig periode. Anbefales på det sterkeste!"  Les mer  Les mindre

K - "Tale har en unik varme, nysgjerrighet, trygghet og kreativitet i sitt arbeid som gestaltterapeut. Noen av mine dypeste indre oppdagelser har jeg gjort i arbeid sammen med henne. Jeg kan varmt anbefale henne til andre som ønsker å gå på oppdagelsesferd i seg selv. "  Les mer  Les mindre

Anne Cecilie Larsen, psykolog - "Tale er varm, nærværende, empatisk og kreativ. Hun har stor psykologisk innsikt og gjør deg i stand til å bli tydelig for deg selv. En utvilsomt god terapeut. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer