Tale Kristine Skeidsvoll - Gestaltterapeut - GoMentor
 Tale Kristine Skeidsvoll - Gestaltterapeut

Tale Kristine Skeidsvoll

Gestaltterapeut

Oslo, Kolbotn

4 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Gestaltterapi 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 46

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Depresjon, angst, jobb, familie, stress, ulykkelig, traume, overgrep, adopsjon, problemer, krise, sorg, personlig utvikling, prestasjonsangst Tale Kristine Skeidsvoll - Gestaltterapeut

Beskrivelse

 • Har du mistet troen på deg selv?


 • Står du overfor vanskelige valg i livet?


 •  Har du vonde følelser du trenger å bearbeide?


 •  Står du fast i gamle mønstre?


 • Ønsker du å kjenne mer glede i livet?


 • Drømmer du om Œ finne tilbake til troen på fremtiden?


 


 Jeg tror på forandring.Derfor velger jeg å jobbe som terapeut. 


GESTALTTERAPI 


 Gestaltterapi etablert i Tyskland for nesten hundre år siden og er en av de mest utbredte psykoterapeutiske retningene i den vestlige verden. 


En grunntanke i gestaltterapien er at vi mennesker har en enorm kreativitet og kan tilpasse oss nesten hva som helst for å overleve. Men denne fantastiske tilpasningsevnen kan være et tungt sverd. For de egenskapene som hjalp deg gjennomen vanskelig barndom, et samlivsbrudd eller en livskrise, kan senere hindre deg i Œ leve et godt og fullverdig liv.  


Har du lært deg å skyve andre unna eller bite tennene sammen for å overleve, er det ikke så lett. Å slippe noen inn eller slutte å bite tennene sammen. Så er faren er over.


 

Som gestaltterapeut tror jeg at endring vil oppstarte av seg selv når du forstår mer av hvem du er og hva du trenger. Derfor vil jeg møte deg uten å tolke eller dømme. Hos meg finner du et trygt miljø¿ der du kan utforske både fortid og nåtid, og gi deg den støtten du trenger for å se verdien i den du er.


Først når du kan du se dine muligheter og forsones med dine begrensninger kan du finne veien videre. 


 


HVORDAN JOBBER EN GESTALTTERAPEUT?


Din kropp og dine følelser rommer all kunnskap og alle minner du har samlet gjennom livet. Når noe gjør vondt kan det v¾re en god løsning Œ slutte Œ kjenne etter. I alle fall midlertidig. 


Den dagen du velger å åpne for det kroppen forteller deg kan du finne mer av hvem du er og hva du trenger for å ha det godt. 


Da kan forandring oppstå. 


 Som gestaltterapeut tror jeg at mennesker blir til i møte med andre, og at ingen blir sterkere av å stå alene. Som terapeut kan jeg være der sammen med deg og gi deg støtte til å utforske det du trenger for å vokse og leve. 


 

For noen er det nok med et par samtaler for å avdekke hva som skal til for å skape den endringen de ønsker seg, mens for andre vil det være nødvendig med en lengre periode i terapi. Jeg anbefaler uansett et minimum på tre samtaler for å kunne merke hva terapi kan gjøre for deg der du er.


 


LITT OM MEG


 •  Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt som er en offentlig godkjent høyskole. 


 •  Jeg er Cand.Mag. med sosiologi, filosofi og sosialantropologi fra Universitetet i Oslo.


 •  De siste tjuefem har jeg arbeidet som fjernsynsregissør noe jeg fortsatt kombinerer med terapiarbeid. Som regissør er jeg i kontakt med alle slags mennesker - mange av dem i krevende livssituasjoner. Gjennom mange års arbeid med film har jeg jevnlig fått tilbakemelding fra medvirkende at samtalene har hatt en positiv innvirkning på deres liv. Denne delen av filmarbeidet har også blitt stadig viktigere for meg personlig og har gjort meg nysgjerrig på terapiarbeid.


 •  Livet som freelancer har gjort meg godt kjent med utbrenthet, stress og usunt arbeidspress.  


 •  Jeg er stemor til tre voksne barn, og ste-bestemor til to.


 •  For åtte år siden adopterte vi en gutt på nesten seks fra Chile. Han hadde en tøff start i Norge med mye vonde minner som skulle bearbeides. For meg var denne prosessen både krevende og helt magisk. Endringene i han over disse årene har gitt meg en stor tiltro til menneskers evne til vekst og forandring. Jeg lærte så mye av han og fikk lyst til å forstå mer av hvordan vi mennesker forandrer oss. Derfor utdannet jeg meg til terapeut. (Han har godkjent denne teksten.)


 •  Gjennom flere relasjoner har jeg fått enorm respekt for å overlevere av overgrep og mobbing. Og dem som lever tett på dem. 


 •  Jeg snakker nesten like godt engelsk som norsk. 


 


PRAKTISK


 

Blir du forhindret fra å møte til avtalt tid trenger jeg beskjed innen tjuefire timer fra møtetidspunktet. Uteblivelse eller av booking senere enn dette belastes med fullt beløp.


 Jeg er medlem at Norsk Gestaltterapeutisk Forening og følger deres etiske retningslinjer og regler for personvern.


 

Henvisning er ikke nødvendig. 


 


Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale! 


 

Biografi

Referanser

Hild Sofie Tafjord. Musiker og gestaltterapeut - "Jeg vil anbefale Tale Kristine Skeidsvoll på det varmeste. Vi har studert sammen i 4 år på Norsk Gestaltinstitutt, og hun har i dette forløpet vert en sterk støtte for meg og min utvikling. Jeg opplever Tale som en terapeut med varme, humor og alvor, og som et intelligent og ansvarsfullt menneske. "  Les mer  Les mindre

HSF - "Tale Skeidsvoll hjalp meg med å klarne tankene og se veien videre i en vanskelig periode. Anbefales på det sterkeste!"  Les mer  Les mindre

K - "Tale har en unik varme, nysgjerrighet, trygghet og kreativitet i sitt arbeid som gestaltterapeut. Noen av mine dypeste indre oppdagelser har jeg gjort i arbeid sammen med henne. Jeg kan varmt anbefale henne til andre som ønsker å gå på oppdagelsesferd i seg selv. "  Les mer  Les mindre

Anne Cecilie Larsen, psykolog - "Tale er varm, nærværende, empatisk og kreativ. Hun har stor psykologisk innsikt og gjør deg i stand til å bli tydelig for deg selv. En utvilsomt god terapeut. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer