Kristin Evjen - Sexolog, Coach, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Veileder

Kristin Evjen

Sexolog, Coach, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Veileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Kristin Evjen - Sexolog, Coach, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Veileder

Beskrivelse

KJENNER DU DEG IGJEN I NOE AV DETTE?

 • Opplever gjentatte perioder med stress, angst og uro
 • Sover dårlig
 • Bekymrer deg i tide og utide
 • Dårlig selvfølelse
 • Går deg stadig fast i gamle spor
 • Dårlig selvfølelse
 • Kjenner på skyld og skam i forhold til seksuelle fantasier og/eller tenningsmønster
 • Hverdagslivet med sine krav kommer i veien for intimitet og nærhet
 • Kjenner lite lyst og glede i parforholdet
 • Smerter og kronisk sykdom utfordrer parforholdet
 • Du og partneren er «ferdigsnakka» og trenger hjelp for å komme i gang igjen
 • Seksuelle problemer i forbindelse med ulike faser i livet (svangerskap, fødsel, småbarnstid, overgangsalder)
 • Usikkerhet i forbindelse med seksuell identitet.

 

LITT OM MEG:

Livet gir oss utfordringer på mange områder.

Det å ha store utfordringer, gjerne over lengre tid, gjør noe med hvordan vi ser på oss sjøl, og hvordan vi forholder oss til de rundt oss. Gjennom å ha jobbet med mennesker i vanskelige livssituasjoner, blant annet mennesker med langvarige psykiske eller fysiske sykdommer i flere år, har jeg sett hvordan dette påvirker de fleste aspekt i livet, også parforholdet.

Jeg har også sett at det å få hjelp til å sortere og sette ord på kaoset som er i hodet til tider, kan være av stor nytte.

Det er ikke alltid lett å slutte å tenke negative tanker på kommando. Mitt redskap er – i tillegg til tradisjonell kognitiv terapi – ACT.

Du kan lese mer om ACT på hjemmesiden min.

ACT er en mer systematisk måte å jobbe på, og handler ofte om å endre atferd i første omgang. Når vi gjør andre ting, tenker vi også ganske fort annerledes!

Vi vet at det å leve i et godt parforhold, er viktig for helsa og levestandarden vår. Jeg er nok derfor mer enn middels interessert i hva par kan gjøre for å få det bedre sammen.

Bortsett fra å ha par i samtale, holder jeg også samlivskurs (PREP-kurs) og PARSJEKK . I begge disse metodene er jeg sertifisert fra Modum Bad.

I tillegg er jeg spesialist i sexologisk rådgivning (NACHS), og vet derfor mye om hvordan livet påvirker seksualiteten vår. Som sexolog og fysioterapeut, er jeg spesielt opptatt av kvinnehelse og smerter som påvirker sexlivet.

Jeg tror jeg er ganske fin å kaste ball med uansett hvilken type problematikk du trenger hjelp til, og jeg er flink på endringsprosesser!

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg! 

Biografi

Referanser

KVINNE 53. - "Jeg tenker det er viktig at denne prosessen tar tid, og jeg er så glad for at jeg fikk akkurat deg å snakke med..klok og raus og innsiktsfull."  Les mer  Les mindre

KVINNE 66. - "Kristin Evjen var en flott støtte for meg da jeg var i en prosess med å komme meg ut av et dårlig ekteskap. Hun gav meg kloke råd, og svarte kjapt. Jeg følte meg svært godt ivaretatt, Kristin var en profesjonell og omsorgsfull rådgiver for meg i en vanskelig livsfase. Tusen takk for god hjelp! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.