Kristin Evjen - Sexolog, Coach, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Veileder - GoMentor
Kristin Evjen - Sexolog, Coach, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Veileder

Kristin Evjen

Sexolog, Coach, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Veileder

ÅLESUND , Drammen , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 referanser

Personlig fremmøte

Sexologisk rådgivning - kognitiv terapi/ACT 950 kr. Avtal tid

Sexologisk rådgivning - par/ Parterapi 1.300 kr. Avtal tid

Veiledning/rådgivning på telefon eller video 250 kr. Avtal tid

På grunn av situasjonen med fare for coronasmitte, er det mange som ikke ønsker  å komme til behandling/terapi. Dette har jeg full fortåelse for.

Jeg tilbyr derfor veiledning på telefon eller video, både gjennom Gomentor, men også gjennom Helsenorge.no.

Inntil Helfo evt oppretter takster for dette, vil det koste kr 250,- for 20 minutts samtale.

Ta kontakt på [email protected] eller via denne siden for å avtale time.

Parsjekk 4.900 kr. Avtal tid

PARSJEKK

I oktober 2019 tok jeg turen til Modum bad for et sertifiseringskurs i Parsjekk.

En Parsjekk kan gi en god pekepinn for hvor man står i parforholdet.

Vi er gjerne flinke til å følge servicer på bilen og andre ting vi eier.

Men hvordan er det egentlig med parforholdet? Stopper vi opp og sjekker hvordan det står til med det? En Parsjekk vil kunne gi par mulighet til å stoppe opp og reflektere over forholdet på en systematisk og vitenskapelig måte.

Kartleggingen i Parsjekk starter med et online spørreskjema som partene besvarer individuelt. Deretter får man to samtaler med en veileder.

I den første samtalen kartlegges styrker og ressurser paret har. Samtidig ser man på bekymringer og utfordringer som de opplever.

I den andre samtaletimen forsøker vi å finne ut hvordan paret kan ta hånd om utfordringene på en god måte. Med seg på veien får paret tips om gode verktøy for endring. De får en personlig feedbackrapport som de kan benytte som redskap til å jobbe videre med forholdet på hjemmebane.

Par-sjekk er utviklet i Danmark, i et samarbeid mellom Center for Familieudvikling og Aarhus Universitet. Modum Bad har fått muligheten til å tilby Parsjekk i Norge, med støtte fra Tone Bergesen Stiftelse. Direktør ved familieutviklingssenteret, psykologspesialist Mattias Stølen Due, tok selv turen til Norge for å undervise nye kursledere i februar og oktober. Sammen med seg hadde han psykolog Tea Trillingsgaard, som forsker på temaet.

Ønsker dere å se nærmere på hva dere kan gjøre for å få et bedre parforhold, komme ut av negative spor, og bli kjent med ressursene dere som par kan bygge videre på? Ta gjerne kontakt: Kristin Evjen, mob 93212366 eller [email protected]

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Sexologisk rådgivning - par/ Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.300 kr. Avtal tid

Sexologisk rådgivning - kognitiv terapi /ACT (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Parsjekk - nyttårstilbud - ut januar kr 4400 (GoMentor videosesjon) 4.400 kr. Avtal tid

PARSJEKK

I oktober 2019 tok jeg turen til Modum bad for et sertifiseringskurs i Parsjekk. En Parsjekk kan gi en god pekepinn for hvor man står i parforholdet. Vi er gjerne flinke til å følge servicer på bilen og andre ting vi eier. Men hvordan er det egentlig med parforholdet? Stopper vi opp og sjekker hvordan det står til med det? En Parsjekk vil kunne gi par mulighet til å stoppe opp og reflektere over forholdet på en systematisk og vitenskapelig måte. Kartleggingen Parsjekk starter med et online spørreskjema som partene besvarer individuelt. Deretter får man to samtaler med en veileder. I den første samtalen kartlegges styrker og ressurser paret har. Samtidig ser man på bekymringer og utfordringer som de opplever. I den andre samtaletimen forsøker vi å finne ut hvordan paret kan ta hånd om utfordringene på en god måte. Med seg på veien får paret tips om gode verktøy for endring. De får en personlig feedbackrapport som de kan benytte som redskap til å jobbe videre med forholdet på hjemmebane. Par-sjekk er utviklet i Danmark, i et samarbeid mellom Center for Familieudvikling og Aarhus Universitet. Modum Bad har fått muligheten til å tilby Parsjekk i Norge, med støtte fra Tone Bergesen Stiftelse. Direktør ved familieutviklingssenteret, psykologspesialist Mattias Stølen Due, tok selv turen til Norge for å undervise nye kursledere i februar og oktober. Sammen med seg hadde han psykolog Tea Trillingsgaard, som forsker på temaet. Ønsker dere å se nærmere på hva dere kan gjøre for å få et bedre parforhold, komme ut av negative spor, og bli kjent med ressursene dere som par kan bygge videre på? Ta gjerne kontakt: Kristin Evjen, mob 93212366 eller [email protected]

Samtale/veiledning der det ikke er behov for en hel time (GoMentor videosesjon) 500 kr. Avtal tid

Mange har ikke behov for en hel time, men trenger å få luftet problemstillinger  og tanker.

Jeg oppretter derfor en egen takst for dette. Prisen er kr 500 for 30 minutter, så kr 400 pr påbegynte halvtime

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Kristin Evjen - Sexolog, Coach, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Veileder

Beskrivelse

KJENNER DU DEG IGJEN I NOE AV DETTE?

 • Opplever gjentatte perioder med stress, angst og uro
 • Sover dårlig
 • Bekymrer deg i tide og utide
 • Dårlig selvfølelse
 • Går deg stadig fast i gamle spor
 • Dårlig selvfølelse
 • Kjenner på skyld og skam i forhold til seksuelle fantasier og/eller tenningsmønster
 • Hverdagslivet med sine krav kommer i veien for intimitet og nærhet
 • Kjenner lite lyst og glede i parforholdet
 • Smerter og kronisk sykdom utfordrer parforholdet
 • Du og partneren er «ferdigsnakka» og trenger hjelp for å komme i gang igjen
 • Seksuelle problemer i forbindelse med ulike faser i livet (svangerskap, fødsel, småbarnstid, overgangsalder)
 • Usikkerhet i forbindelse med seksuell identitet.

 

LITT OM MEG:

Livet gir oss utfordringer på mange områder.

Det å ha store utfordringer, gjerne over lengre tid, gjør noe med hvordan vi ser på oss sjøl, og hvordan vi forholder oss til de rundt oss. Gjennom å ha jobbet med mennesker i vanskelige livssituasjoner, blant annet mennesker med langvarige psykiske eller fysiske sykdommer i flere år, har jeg sett hvordan dette påvirker de fleste aspekt i livet, også parforholdet.

Jeg har også sett at det å få hjelp til å sortere og sette ord på kaoset som er i hodet til tider, kan være av stor nytte.

Det er ikke alltid lett å slutte å tenke negative tanker på kommando. Mitt redskap er – i tillegg til tradisjonell kognitiv terapi – ACT.

Du kan lese mer om ACT på hjemmesiden min.

ACT er en mer systematisk måte å jobbe på, og handler ofte om å endre atferd i første omgang. Når vi gjør andre ting, tenker vi også ganske fort annerledes!

Vi vet at det å leve i et godt parforhold, er viktig for helsa og levestandarden vår. Jeg er nok derfor mer enn middels interessert i hva par kan gjøre for å få det bedre sammen.

Bortsett fra å ha par i samtale, holder jeg også samlivskurs (PREP-kurs) og PARSJEKK . I begge disse metodene er jeg sertifisert fra Modum Bad.

I tillegg er jeg spesialist i sexologisk rådgivning (NACHS), og vet derfor mye om hvordan livet påvirker seksualiteten vår.

Men du trenger ikke å leve i et parforhold for å ta kontakt med meg! Tror jeg er ganske fin å kaste ball med uansett hvilken type problematikk du trenger hjelp til!

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg! 

Biografi

Referanser

KVINNE 53. - "Jeg tenker det er viktig at denne prosessen tar tid, og jeg er så glad for at jeg fikk akkurat deg å snakke med..klok og raus og innsiktsfull."  Les mer  Les mindre

KVINNE 66. - "Kristin Evjen var en flott støtte for meg da jeg var i en prosess med å komme meg ut av et dårlig ekteskap. Hun gav meg kloke råd, og svarte kjapt. Jeg følte meg svært godt ivaretatt, Kristin var en profesjonell og omsorgsfull rådgiver for meg i en vanskelig livsfase. Tusen takk for god hjelp! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.