Katrine Nysveen - Coach, Par- og relasjonsterapeut, Familieterapeut - GoMentor
Katrine Nysveen - Coach, Par- og relasjonsterapeut, Familieterapeut

Katrine Nysveen

Coach, Par- og relasjonsterapeut, Familieterapeut

Sørumsand, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 referanser

Personlig fremmøte

Parterapi Fremmøte 950 kr. Avtal tid

Coaching/Mentoring - Fremmøte 850 kr. Avtal tid

Dette er en samtale hvor jeg hjelper deg til å se ting enklere og klarere, og begynner å løse opp i det som begrenser deg. 

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Videosamtaler

Coaching/Mentoring - Online (GoMentor videosesjon) 550 kr. Avtal tid

Vi benytter denne tiden til å bli kjent med hva du ønsker hjelp til og hvordan vi skal løse dette fremover.

Parterapi Online (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Vi benytter denne første tiden til å bli kjent med hva dere ønsker hjelp til og hvordan vi skal løse dette fremover.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

SAMTALER SOM SKAPER ENDRING! Ønsker du å være mer fri fra bekymringer og stress, og oppleve større frihet i livet. Katrine Nysveen - Coach, Par- og relasjonsterapeut, Familieterapeut

Beskrivelse

SAMTALER SOM SKAPER ENDRING!


 • Fri fra bekymringer og stress
 • Løse opp i det som holder deg tilbake
 • Stå stødigere i deg selv og det du er en del av
 • Se ting enklere og klarere
 • Føle større frihet i livet
 • Ha et godt forhold til deg selv og andre
 • Oppleve et nært og godt parforhold
 • Bedre flyt, balanse og harmoni i familien
 • Oppleve å ha trygge, tilfredse og kreative barn/ungdom
 • Oppleve mer glede, energi og varme
 • Være i bedre stand til å hjelpe andre

VÅRT POTENSIALE TIL ENDRING

Jeg hjelper mennesker til å oppleve et større potensiale i seg selv og andre, hvor de føler seg stødigere og mer tilfredse i livet, opplever mindre press og stress, de har bedre connection med andre, de presterer gjerne bedre, og de har større innflytelse på egen situasjon og det de er en del av. Når de forstår og åpner opp det potensialet som ligger der, lykkes de mer autentisk og uanstrengt, og opplever et tilfredsstillende arbeidsliv og et godt liv generelt. 

NYESTE UTDANNING

Tidligere utdannet NLP coach, men har etter dette, tatt min nyeste utdanning hos Barbara Patterson og en av de fremste psykologene i verden - Linda & George Pransky i USA (Pransky & Associates).

Du er hjertelig velkommen!

Referanser

Tone Høglien - "Vil nesten si at Katrine har gitt meg tilbake en vesentlig del av livet mitt. Det er jeg som har gjort ting komplisert hele tiden, og dette var å gjøre det enkelt igjen. Etter samtaler og kurs hos Katrine får man et helt annet perspektiv på ting. I motsetning til andre samtaler og kurs jeg har vært på som forsvinner like fort ut som det kommer inn, så har dette rotfestet seg. Jeg har hatt mange kurs i løpet av livet, men kurset hos Katrine er det eneste jeg med hånden på hjertet vil anbefale absolutt alle."  Les mer  Les mindre

Roger Ødegård - "Jeg kan varmt anbefale Katrine – fordi hun har et tydelig, lettfattelig, sympatisk og positivt budskap. Jeg vil beskrive henne som ei lyttende og positiv dame med substans, livsvisdom og et vinnende vesen. Hun fikk meg til å bli mye mer bevisst på å ikke la andre faktorer enn min egen innside få styre hvordan jeg skal ha det i livet. Samtalene fikk meg til å slappe mer av i stressede situasjoner i hverdagslivet – og ved store anledninger – enn hva tilfellet har vært tidligere."  Les mer  Les mindre

Oddny Nyhagen - "Jeg sto midt oppe i en livskrise og jobbet intenst med å finne hjelp til meg selv. Det var da jeg møtte Katrine, og skjønte at hun kunne hjelpe meg. Og det har hun virkelig gjort. Gjennom mange gode samtaler, har jeg fått en helt annen innsikt i meg selv og omgivelsene mine. Jeg hadde en veldig indre uro, den er helt borte. Fokus på det vanskelige er endret, og tilværelsen er helt annerledes. Samtidig har bekymringer om alt mulig annet og ikke så viktige ting forsvunnet ved å høre på og ta til meg budskapet til Katrine."  Les mer  Les mindre

Camilla Holten - "Katrine, med sin rolige, enkle og lettfattelige forklaring og beskrivelse av hvordan alt egentlig henger sammen og fungerer i oss innenfra og ut, har gjort at jeg har blitt påminnet enkelheten i hverdagen og lettere enn før kommer tilbake til roen i meg selv. Nå vet jeg at jeg ikke lenger trenger å lete utenfor meg selv for å finne ro eller påfyll. Jeg opplever at jeg lettere finner løsninger og har større oversikt generelt i livet. Jeg tar ikke alt så nøye og høytidelig lengre heller.. Er mye mer tilstede og rolig der hvor jeg før stresset og jagde meg opp for «ingenting». Anbefaler kurs og samtaler med Katrine på det varmeste! For det å leve blir så mye enklere da ❤️"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer