Katrine Nysveen - Coach, Veileder, Terapeut, Parterapeut, Familieveileder - GoMentor
Katrine Nysveen - Coach, Veileder, Terapeut, Parterapeut, Familieveileder

Katrine Nysveen

Coach, Veileder, Terapeut, Parterapeut, Familieveileder

Bjørkelangen , Videosamtale

4 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Parterapi en-til-en fremmøte 850 kr. Avtal tid

Coaching/Mentoring samtale - Fremmøte 850 kr. Avtal tid

Dette er en samtale hvor jeg hjelper deg til å se ting enklere og klarere, og begynner å løse opp i det som begrenser deg. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 1980

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching/Mentoring samtale - Online (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Parterapi en-til-en online (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 1980

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

ØNSKER DU Å GJØRE DET ENKELT FOR DEG SELV? Ønsker du oftere å være fri fra bekymringer og problemer, og føle en større frihet i livet. Katrine Nysveen - Coach, Veileder, Terapeut, Parterapeut, Familieveileder

Beskrivelse

SAMTALER SOM SKAPER ENDRING!


ØNSKER DU Å SE TING ENKLERE OG KLARERE?

  • Løse opp i det som holder deg tilbake
  • Oftere fri fra bekymringer og problemer
  • Føle større frihet i livet
  • Skape det du ønsker 

NY FORSTÅELSE AV ENDRING

For noen år tilbake, etter mange år som prosjektleder i konsulentbransjen og etterhvert NLP coach, så jeg plutselig hvordan vi mennesker gjør det vanskelig for oss selv - vanskelig i forhold til å fungere bra mentalt og fysisk, være lykkelig og skape de tingene vi ønsker, både for oss selv og sammen med andre.

Det var da jeg så og forstod det faktum at det er tenkning som skaper vår virkelighet og tenkning som endrer vår virkelighet. 

Det er ingenting i vår opplevelse av oss selv, andre og samfunnet som kommer fra noe annet enn vår tenkning i øyeblikket. Alt du opplever skapes gjennom deg. Fra ingenting til noe i hvert sekund.

Som en filmproduksjon – settes tanker ut i live gjennom vår bevissthet, og det er dette du opplever.

Endring og ny opplevelse skjer gjennom ny tanke, og nye tanker har vi tilgang på i hvert sekund gjennom hele døgnet.

På samme måte som vi serves med at hjertet vårt slår og at trær vokser, blir vi servert med et uendelig potensiale til nye tanker hele tidenDet ligger en naturlig intelligens bakenfor vårt tankesystem som server oss til enhver tid – og det er fullt tilgjengelig om vi lar det slippe til.

De fleste er ikke bevisste på dette i dag, og det gjør alt så mye vanskeligere. I dag forsøker vi stadig å fikse på oss selv, andre og det vi er en del av. Med ulike metoder, teknikker og strategier. Så vi har alltid en jobb med å stadig skulle endre og forbedre. Og noen ganger ser det ut til å fungere, mens andre ganger ikke. Og gamle problemer kan komme tilbake igjen og i nye former. Så er det egentlig slik varig endring skjer?

Det jeg nå ser nytt, er at vi forsøker å endre på noe vi midlertidig har skapt - det som har kommet opp på "lerretet" som i en filmproduksjon - den virkeligheten vi opplever i øyeblikket..... istedenfor å rulle tilbake og se hvor alt kommer fra i utgangspunktet. 

Når mennesker våkner opp til dette, sin sanne natur og hva de er skapt av, kan de ta ut mer av sitt potensiale til nye tanker i større grad, uanstrengt, og endring skjer…

..og det er dette vi gjør i prosess med meg..


NYESTE UTDANNING

Jeg har tatt min nyere utdanning hos Barbara Patterson og en av de fremste psykologene i verden - Linda & George Pransky i USA (Pransky & Associates).


TILGJENGELIGHET

Samtaler og møter med meg avtales på mitt kontor, eller at vi møtes på kafé. I tillegg er jeg tilgjengelig for samtaler på telefon eller online. Annet møtested avtales nærmere.


Du er hjertelig velkommen til samtale!

Referanser

Tone Høglien - "Vil nesten si at Katrine har gitt meg tilbake en vesentlig del av livet mitt. Det er jeg som har gjort ting komplisert hele tiden, og dette var å gjøre det enkelt igjen. Etter samtaler og kurs hos Katrine får man et helt annet perspektiv på ting. I motsetning til andre samtaler og kurs jeg har vært på som forsvinner like fort ut som det kommer inn, så har dette rotfestet seg. Jeg har hatt mange kurs i løpet av livet, men kurset hos Katrine er det eneste jeg med hånden på hjertet vil anbefale absolutt alle."  Les mer  Les mindre

Roger Ødegård - "Jeg kan varmt anbefale Katrine – fordi hun har et tydelig, lettfattelig, sympatisk og positivt budskap. Jeg vil beskrive henne som ei lyttende og positiv dame med substans, livsvisdom og et vinnende vesen. Hun fikk meg til å bli mye mer bevisst på å ikke la andre faktorer enn min egen innside få styre hvordan jeg skal ha det i livet. Samtalene fikk meg til å slappe mer av i stressede situasjoner i hverdagslivet – og ved store anledninger – enn hva tilfellet har vært tidligere."  Les mer  Les mindre

Oddny Nyhagen - "Jeg sto midt oppe i en livskrise og jobbet intenst med å finne hjelp til meg selv. Det var da jeg møtte Katrine, og skjønte at hun kunne hjelpe meg. Og det har hun virkelig gjort. Gjennom mange gode samtaler, har jeg fått en helt annen innsikt i meg selv og omgivelsene mine. Jeg hadde en veldig indre uro, den er helt borte. Fokus på det vanskelige er endret, og tilværelsen er helt annerledes. Samtidig har bekymringer om alt mulig annet og ikke så viktige ting forsvunnet ved å høre på og ta til meg budskapet til Katrine."  Les mer  Les mindre

Camilla Holten - "Katrine, med sin rolige, enkle og lettfattelige forklaring og beskrivelse av hvordan alt egentlig henger sammen og fungerer i oss innenfra og ut, har gjort at jeg har blitt påminnet enkelheten i hverdagen og lettere enn før kommer tilbake til roen i meg selv. Nå vet jeg at jeg ikke lenger trenger å lete utenfor meg selv for å finne ro eller påfyll. Jeg opplever at jeg lettere finner løsninger og har større oversikt generelt i livet. Jeg tar ikke alt så nøye og høytidelig lengre heller.. Er mye mer tilstede og rolig der hvor jeg før stresset og jagde meg opp for «ingenting». Anbefaler kurs og samtaler med Katrine på det varmeste! For det å leve blir så mye enklere da ?❤️"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer