Kristina Buss Folkestad  - Mentaltrener, Coach, Foredragsholder/Motivator, Veileder

Kristina Buss Folkestad

Mentaltrener, Coach, Foredragsholder/Motivator, Veileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Veiledning / mental trening (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har erfaring og verktøy i å veilede mennesker igjennom ulike utfordringer, stress og motstand for å få økt klarhet og kjenne seg "empowered" i livet. Kristina Buss Folkestad - Mentaltrener, Coach, Foredragsholder/Motivator, Veileder

Beskrivelse

Personlig veileder

Jeg er her for å støtte deg, jeg har erfaring og verktøy i å veilede gjennom motstand for å få økt klarhet og istandsettelse for å øke din mestringskompetanse. Jeg har erfaring med å styrke psykisk helse, adferds regulering og støtte deg i dine relasjoner (hovedsakelig relasjonen med deg selv) Jeg tror at hvis du endrer perspektiv så vil perspektivet arrangere endring for deg på flere plan. Jeg erfarer at ved dialog kan vi sammen finne og gi slipp på det som holder deg igjen fra målene dine. 

Selv utspørrelse

Motiverende intervju og veiledning innehar flere fasiliterende metoder som er mulig å bruke alt etter klienten sitt ønske. Alt fra rollespill til tegning. Jeg bruker også selv utspørrelse som er et 4 stegs verktøy for å gi slipp på begrensninger i hva vi velger å tro på (limiting belifs) for å få mer harmoni og begeistring i livet. 

Tidligere erfaring

Utdannet bachelor i Livsstilsendring og Folkehelse og avslutter min grad i Empowerment og helsefremmende arbeid i 22. Jeg har erfaring med motiverende intervju, helsecoaching, kostveiledning, formell veilednings kompetanse og erfaring innen livsmestring, salutogenese, opplevelse av sammenheng, mestringsressurser. Særlig opptatt av pårørende av rus og psykisk helse. Er selv pårørende og har en brukererfaring og kompetanse fra rus og psykisk helse feltet som gir meg større empati og forståelse enn andre fagfolk. 

Biografi

Referanser

Nathan  - " «Kristina har definitivt evnene og empatien for å gi plass til intense emosjonelle frigjøringer, noe jeg anser som en kritisk ferdighet hos en effektiv veileder. Det er veldig tydelig at hun bryr seg og er villig til å støtte med kreative mentale nøkler. "  Les mer  Les mindre

Sarah Andrews  - " «Kristina er en lidenskapelig og talentfull veileder. Jeg elsker hvor integrerte hennes teknikker er og hvordan hun leder dialogen slik den fremstår naturlig og med flyt. Jeg kjente meg veldig komfortabel i hennes nærvær. Og det å åpne meg og dele det jeg hadde på hjertet kjentes trygt og uten motstand. Hun har en egen evne til å finne unike perspektiv og er villig og i stand til møte deg der du er i prosessen. Kristina har en gave for å jobbe med mennesker, og det er tydelig at dette er hennes lidenskap å være tilstedet med andre. Det beste ved å jobbe med Kristina var hennes kreative øvelser for å prosessere følelser. Det tillot meg å åpne for å integrere utfordrende sider av meg selv. Jeg er så takknemlig for arbeidet hun gjør og ser verdien i å dykke dypt med henne». "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.