Fra utbrent til "empowered"

Skrevet d. 19-8-2021 12:57:29 af Kristina Buss Folkestad - Mentaltrener, Coach, Foredragsholder/Motivator, Veileder

Er du klar for neste steg? Her er hvordan jeg gikk fra utbrent til å leve ut drømmen! Å ha overskudd til å følge min "passion" og velge min høyeste begeistring. 


Jeg begynte med å stille spørsmål til ALT!

Jeg fant et verktøy som hjalp meg til å gi slipp på begrensninger i hva jeg trodde på. Jeg begynte akseptere og faktisk elske motstanden i livet mitt, ( jeg innså at her lå muligheten for vekst og integrering) Gullklump. Jeg skapte noen mentale "ringeklokker" for når jeg beveget meg mentalt utenfor hva jeg kan kontrollere og dermed gjøre noe med. Lært meg å slippe tanker som jeg ikke har noe med å fokusere på ved hjelp av dette spesial designede ringeklokke systemet!

Jeg begynte fokusere på daglige trinn mot mer tilstedet værelse og trinn i retning av hva som kjennes lettest og fullt av begeistring. Jeg tok itinativ til mer meningsfull kontakt med mennesker jeg er glad i. Og det beste med dette er at det er ikke vanskelig, krevende eller tar tid. Tvert imot gir deg mer energi og overskudd og det gjorde at jeg mistet tiden jeg brukte på å stresse og reparere relasjoner og konflikter. Jeg mistet tid til å kjenne på angst, overarbeidet eller ute av stand til å fokusere på det som kjennes lett og gøy ut, jeg brukte tiden langt større grad på å slukke branner. 


Nå bruker jeg ikke unødvendig tid på energi tappende aktiviteter. Jeg bruker tiden i langt større grad på ting som gjør at jeg kjenner at jeg lever, på meningsfulle aktiviteter sammen med mennesker som også er fulle av inspirasjon og evne til å skape og inspirere!


Når spurte du deg selv sist, hva er det jeg er mest begeistret for? Og når fulgte du sist den følelsen?  Jeg vil gjerne vite det? Og hva gjør du for å minske stress belastning i livet ditt? 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.