Trine Merete Edler Woll - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Trine Merete Edler Woll - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Trine Merete Edler Woll

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Helgeroa, Horten, Videosamtale

5 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi 650 kr. Avtal tid

Parterapi 1.100 kr. Avtal tid

Familiesamtale 1.100 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 33 99 70 29

33 99 70 29

Online terapi og coaching

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 650 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 33 99 70 29

33 99 70 29

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltterapeut MNGF og sykepleier. Jeg har bred erfaring i å møte og støtte mennesker i krevende livssituasjoner. Trine Merete Edler Woll - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

SOM TERAPEUT ER JEG OPPTATT AV Å MØTE DEG ÅPENT OG UFORBEHOLDENT.

Jeg er opptatt av DEG, der du er nå, med din historie, dine erfaringer og dine fremtidshåp.

 

 • Kanskje står du overfor utfordringer i livet som synes vanskelig å mestre?
 • Bærer du på vonde eller vanskelige opplevelser som du trenger hjelp til å bearbeide?
 • Sliter du (og din partner) i samlivet?
 • Har du opplevd vold, overgrep eller andre krenkelser?
 • Opplever du utfordringer med å fungere sammen med andre mennesker?
 • Er du sliten, utbrent eller mangler livsgnist?
 • Sliter du med kropp, mat og/eller selvbilde?
 • Kjenner du på skam over hvem du er eller over noe du har erfart?
 • Blir du ofte urolig, engstelig eller bekymret?
 • Er du trist eller nedstemt?
 • Har du følelser som synes vanskelig å regulere?
 • Mangler du retning i livet ditt?

 

Uansett hva som er årsaken til at du oppsøker terapi, er min "metode" å lytte til deg. Du er eksperten på deg, og i samarbeid kan vi finne ulike tilnærminger i terapi som passer for deg.

 

Min erfaring er at behovet for terapi kan dukke opp når vi mennesker opplever å stå fast, når vi med våre innøvde "mestringsstrategier" ikke lenger oppnår ønsket "resultat".

 

I gestaltterapi utforsker vi hvordan du gjør det du gjør, og hvem du blir i ulike situasjoner og sammen med forskjellige mennesker. En av grunnpilarene i gestaltterapi er forandringens paradoks (The Paradoxical Theory of Change, Arnold Beisser). I din søken etter forandring, etter å bli noe annet enn det du er, opplever du kanskje å streve? I gestaltterapi tenker vi at vi ikke kan være eller bli andre enn oss selv. I forandringens paradoks ligger forståelsen av at det først er når du legger alle forbedringsprosjekter på hylla, og tør å bli kjent med den du er, her og nå, at forandring kan skje. Først når vi virkelig kjenner etter hvem vi er, kan vi lettere ta nye valg.

 

Change occurs when one becomes what he is, not when he tries to become what he is not.

Den som ikke har forsøkt å stå med full tyngde på egne ben (begge to), kan fort bli ustø i sine forsøk på å vinne maraton.


I gestaltterapi er relasjonen mellom klient og terapeut av avgjørende betydning for et godt «arbeidsmiljø». I løpet av de første 1-3 timene får vi en pekepinn på om du og jeg kan jobbe sammen. Vi bruker tid på å bli litt kjent, deler forventninger, utfordringer og muligheter. Som mulig klient ber jeg deg lytte til din «magefølelse» -- vil du være her, sammen med meg?

Å gå i terapi er å være i prosess over tid. Endringer og vekst kan skapes gjennom økt erkjennelse og bearbeidelse av tidligere erfaringer.

 

Jeg jobber mye med traumerelaterte utfordringer, og har mye erfaring blant annet med ungdom og unge voksne i ulike kriser.

 

Mitt menneskesyn:

 

Jeg tror at alle mennesker trenger å bli tålt i hele sin eksistens.

 

Litt om meg:

Jeg er 46 år, gift og har to barn. Jeg er bosatt syd i Vestfold, og har egen praksis i Helgeroa, og på et legekontor i Horten. Jeg er gestaltterapeut MNGF, og har siden august 2016 tatt i mot klienter i terapi. Jeg går jevnlig i veiledning for å utvikle mine ferdigheter og kunnskaper som terapeut, og for å kvalitetssikre mitt arbeid med klienter. 

 

Jeg er en trygg, kompetent og ansvarlig fagperson, som hele tiden søker utvikling og ny læring.

 

I mitt terapeutiske virke har jeg fått høste mange spennende og nyttige erfaringer. Mange av mine klienter kommer etter henvisning/anbefaling fra deres fastlege. Et samarbeid med klientens fastlege kan være av stor verdi dersom klienten selv ønsker dette. Jeg har også erfaring med samarbeid med blant annet NAV, barnevern, helsesøster, nettverksmøter o.l.

Min yrkesbakgrunn er variert, både fra helsevesenet og privat næringsliv. Som sykepleier (uteksaminert i 1995), har jeg arbeidet innen akutt psykisk helsevern, kreftbehandling og lindring ved livets slutt. Jeg har også jobbet med kompetansehevningsprosjekter i regi av Helsedirektoratet innenfor fagområdene spiseforstyrrelser, og lindring av døende.

Mine erfaringer fra privat næringsliv omfatter ledelse, fag- og organisasjonsutvikling, og salg innen områdene helseforsikring, avansert medisinsk-teknisk utstyr, og rekruttering.

Jeg har kontortid i Horten på mandager og fredager, og i Helgeroa tirsdager, onsdager og torsdager. 

Jeg har mulighet for å tilby timer på kveldstid og i helger på kontoret mitt i Helgeroa. Ta kontakt for å avtale nærmere!

JEG GLEDER MEG TIL Å MØTE DEG!

DU ER VARMT VELKOMMEN AKKURAT SLIK SOM DU ER!

 

Referanser

Kvinne i 50-årene - "Trine Merete ringte meg, etter forespørsel fra legen min, fordi jeg ikke klarte å ringe selv. Vi avtalte et møte, og jeg må si jeg gruet meg da jeg satt og ventet. Hvem skulle jeg møte, og hva er egentlig gestaltterapi? Det viste seg at jeg hadde gruet meg unødig. Timene med Trine Merete har gitt meg mye. Hun har hjulpet meg til å endre mitt eget mønster, se ting på en annen måte, kjenne på følelser i ulike situasjoner. Nå har det gått et drøyt år, og vi skal snart avslutte. På mange måter gjør det meg trist , men også glad fordi jeg har fått økt mestringsevne takket være Trine Merete. Trine Merete er en tillitsskapende og klok kvinne, hun gir av seg selv. Tiden med henne har vært utrolig verdifull for meg, og døren hennes står på gløtt ved behov. Jeg anbefaler henne på det varmeste."  Les mer  Les mindre

Kvinne 47 år - "Takker for god hjelp i en vanskelig situasjon. Trine Merete er en flott samtalepartner, og klarer å sortere i kaotiske tanker og følelser. Hun er en kunnskapsrik terapeut, som jeg trygt kan anbefale til andre. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 49 år - "Takket være deg får jeg frem meg selv!"  Les mer  Les mindre

Mann 20 år - "Det har vært veldig hyggelig og hjelpsomt å ha timer hos deg. Jeg tror ikke jeg hadde vært der jeg er nå, hvis det ikke hadde vært for hjelpen jeg har fått fra deg. Tusen takk!"  Les mer  Les mindre

Kvinne, 50 år - "Jeg takker mye for hjelpen jeg har fått. Trine Merete kan trygt anbefales. Alltid møtt med smil og forståelse."  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer