Line Vivian Lyng - Traumeterapeut, Psykoterapeut, Kroppsterapeut, Veileder, Klinisk spesialist i vold og traumatisk stress, Foredragsholder/Motivator

Line Vivian Lyng

Traumeterapeut, Psykoterapeut, Kroppsterapeut, Veileder, Klinisk spesialist i vold og traumatisk stress, Foredragsholder/Motivator

GoMentor 24/7

11 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Gratis forsamtale (GoMentor videosesjon) 0 kr. Avtal tid

Denne samtalen er for å avklare om det jeg tilbyr deg er det rette for deg. 

Her kan du spørre om det du ønsker å vite om terapien og meg, samt fortelle meg hva du trenger. 

Vennlig hilsen Line 

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Vi som hjelper andre trenger å ha kapasitet til både oss selv og andre. Jeg hjelper deg forløse stress, spenninger, sorg og smerter før du brenner deg ut. Line Vivian Lyng - Traumeterapeut, Psykoterapeut, Kroppsterapeut, Veileder, Klinisk spesialist i vold og traumatisk stress, Foredragsholder/Motivator

Beskrivelse

Hei og velkommen til meg

Jeg ønsker at vi som hjelper andre skal ha kapasitet til både oss selv og andre, og sammen skape en bedre verden.

Mange hjelpere føler på stress, spenninger, sorg og smerter, men føler at deres egne plager må vente, fordi andre trenger dem mer. 

Som hjelpere står vi ofte i sårbare og utfordrende situasjoner der andres velferd, liv og helse må prioriteres. Når vi står midt oppi det må vi fokusere, men reaksjonene i etterkant kan være vanskelig å takle.

Det er ekstra sårbart om det er egne, ubearbeidede erfaringer og traumer som trigges. Og reaksjonen kan komme lenge etter en stressende eller traumatisk hendelse.

Mange hjelpere sier ingenting om hvordan de har det og ber ikke om hjelp. Flere føler på skam over å selv være den som trenger hjelp. Tanker som sier “det er ikke så farlig, det går over, jeg trenger bare noen fridager så er jeg tilbake” er vanlig.

Jeg vet hvor utfordrende det er. Jeg har vært dere selv.


Jeg hjelper deg

 • før du blir helt utslitt eller utbrent, eller å komme på beina igjen om du allerede er der.
 • å gi slipp på spenninger og den indre beredskapen som skaper både fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle smerter, og å gjenfinne det som gir ro, trygghet og mening i livet for deg.
 • å finne frem til dine indre og ytre ressurser, slik at du får kapasitet til å håndtere det som er sårbart og vanskelig uten å overveldes.

Det betyr ikke at det skjer med et "hokus -pokus" eller alltid er enkelt. Men det er alltid mulig.

Ukentlig ser jeg hvordan mennesker som trodde de aldri skulle få det bra, åpner opp og blir til vakre blomster som gir glede til både seg selv og andre.


Dette er noe av det mange beskriver når de kommer til meg:

 • “ Jeg er mer sliten, anspent og stresset enn vanlig, og har masse bekymringer og dårlig samvittighet for alt jeg ikke får gjort.”
 • "Det er akkurat som om jeg aldri lander skikkelig, jeg verker i kroppen og er stadig små-syk”
 • “Jeg får ikke sove, er mye irritert og sint, jeg føler meg ikke som meg selv”
 • “ Jeg er frustrert og oppgitt og føler at alle andre er så flinke og ser ned på meg, fordi jeg ikke klarer alt de klarer”

Mange forteller at de er mer sensitiv, gråter eller blir sint for “småting”. Uro i kroppen og bekymringer for alt de ellers aldri brydde seg om gnager i hodet.

Noen opplever at de glemmer ting og kjenner på forvirring og usikkerhet. De kjenner ikke seg selv igjen og lurer på om du har begynt å bli gal.

Andre beskriver hvordan fatigue, nummenhet, tiltaksløshet, apati tar overhånd, og følelser som sorg, sinne, angst, smerter, skam, depresjon, rastløshet, uro er der konstant og skaper et evig tankekjør.

Flere forteller om ensomhet, vansker med relasjoner, dårlig selvbilde og selvtillit, frykt, selvforakt, spiseproblemer, skiftende sinnsstemninger og en dyp identitetskrise.

Noen har fått diagnoser hos legen som ME, revmatisme, migrene og andre autoimmune plager, eller mentale og emosjonelle diagnoser som angst og depresjon. 

Noen er totalt utbrent. Tristheten, nedstemtheten og utmattelsen tar mer og mer plass. Følelsen av verdiløshet kjennes overveldende.

Til slutt orker du ikke mer og du er nær ved å kollapse. En dyp sorg over å miste deg selv og den du er kommer sigende.

Kjenner du deg igjen?

Jeg holdt på sånn helt til jeg måtte innse at også hjelpere har rett til å be om, få og ta imot hjelp uten skam og dårlig samvittighet!


Hva er traumer:

Stress, spenninger, sorg og smerter er ofte et resultat av tidligere traumatisk påvirkning, som påvirker oss både fysisk, psykisk, emosjonelt, mentalt og sjelelig.

Noen har opplevd tøffe ting som ulykker, overgrep, vold eller mobbing. Andre har hatt fine liv, men var kanskje mye syk som barn, har vært gjennom flere operasjoner der de er lagt i narkose osv

Det traumatiske trenger ikke være en dramatisk hendelse. Det kan være påvirkning fra vi var et foster og endatil komme fra våre forfedre eller hvordan vi sanser verden omkring oss som barn.

Når vi er i fare er det naturlig for oss å løpe vekk, kjempe mot eller gjemme oss så vi ikke blir skadet.

Traumer skjer når dette ikke er mulig og vi ikke får hjelp til å forstå at faren er over. Opplevelsen setter seg fast i kropp og sinn og skaper en tilstand av å være i evig beredskap. Også kalt "fight, flight, freeze" tilstand.

Traumer er med andre ord det kroppslige og sjelelige minnet som plager oss, og skaper alle de reaksjonene, tankene, følelsene og sensasjonene som beskrevet over.

Skaperen av Somatic Experiencing traumeterapi, PhD Peter A Levine sier; “Traumer er ikke det som har hendt oss, men det minnet som sitter fast i kroppen og terroriserer oss. Men det trenger ikke være en "livs-setning".

Med det mener han at vi kan bli fri, heldigvis!


Hvordan hjelper jeg deg?

 • Jeg har en holistisk/helhetlig tilnærming der alle aspektene ved å være menneske sees i sammenheng.
 • Jeg er ikke den som “fikser deg”, men er din støtte, guide og heier på deg slik at du kan hjelpe deg selv å heale deg selv.
 • Somatic Experiencing traumeterapi (SE), som er en metode for å frigjøre traumer, alvorlig stress og spenninger på en varsom og bevisst tilstedeværende måte er mitt overordnede “verktøy”.
 • Forøvrig bruker jeg det som funker der og da, bla tradisjonelle tilnærminger som mindfulness og meditasjon, chanting og musikk, dans og bevegelse og somatisk berøring basert på Tao visdom, acupressure mm når det føles riktig.
 • Jeg lytter og hjelper deg å kontakte følelsene, fornemmelsene og de indre bildene som kommer opp på en måte som ikke overvelder deg.
 • Sammen finner vi ut hva du trenger for at det skal føles trygt nok og det vonde kan gi slipp.
 • Før jeg inviterer deg til å gå inn i det som er utfordrende gir jeg deg tid til å bli trygg nok til å møte det som kommer.
 • Det er du som bestemmer hva du vil jobbe med. Jeg følger deg i det som er, og guider og støtter deg i din prosess med tilstedeværelse, empati og vennlighet.
 • Jeg gir deg tid til å hente deg inn etter du har jobbet med noe utfordrende, og du føler deg trygg nok til å gå ut av døren.
 • Du kan velge mellom 60 og 90 minutters timer, fysisk eller på nett. Noen synes en klokketime er nok i begynnelsen. 90 min er fint når du føler deg klar til å gå dypere inn i det vanskelige og trenger mer tid.

Du kan bestille en gratis og uforpliktende forsamtale på nett før du bestemmer deg.


Kort om meg:

Klinisk sosionom; spesialitet rus-og avhengighet, vold/overgrep/suicid, samt barn og pårørende som lever i familier med rus og psykiatri.

Sertifisert Somatic Experiencing practitioner; SE -traumeterapi

Sertifisert biodanzalærer; musikk, dans, bevegelse med fokus på menneskelig vekst og kontakt med livet

Sertifisert yogalærer; somatisk, restorative, terapeutisk, healing yoga

Sertifisert Somatic Bodywork practitioner; traumesensitiv kroppsbehandling basert på både ny og tradisjonell kunnskap

Sertifisert soul healing practitioner innen flere modaliteter, som handler om å skape god helse både fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt

Jobbet i rus-og psykiatrifeltet i over 20 år, som behandler/terapeut på institusjoner, kommunen og poliklinikker

Egen klinikk fra 2015 med fokus på traumebehandling og hjelp til hjelperne

Godkjent veileder for FO og hatt flere tillitsverv og sittet i styret i revmatikerforeningen og megler i Konfliktrådet

Har gjennom årene tatt en rekke kurs og tilleggsutdannelser innen spesifikke emner for menneskelig vekst og behandling

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og gratis samtale før du bestemmer deg.#traumeterapi #stressmestring #stress #smerter #sorg #sliten #utbrent #fatique #utmattelse #søvnvansker #sinne #angst #depresjon #uro #frykt #spiseproblemer #hukommelsesproblemer #ensomhet #tiltaksløshet #tankekjør #ME 

Biografi

Referanser

Marianne  - "«Line ser meg og hjelper meg på alle mulige måter! Føler meg så trygg og rolig hos henne! Kan anbefale hennes hjelp på det varmeste, både med og uten samtale»"  Les mer  Les mindre

Anita - "«Line er en kjempeflink og trygg terapeut jeg kan anbefale på det varmeste. Jeg finner det fascinerende og godt å kjenne at gamle mønstre, stress og reaksjoner i kroppen min endres til noe bedre, og det etter kort tid!» "  Les mer  Les mindre

Caroline 20 år - "Jeg har lært å mestre meg selv bedre. Jeg er ikke så mye trist lenger. Kommer til Line når jeg føler meg litt på villspor med tanker og følelser og føler alltid at det hjelper."  Les mer  Les mindre

K- mann 25 - "Før jeg begynte hos Line var jeg inn og ut hos psykolog. Jeg følte meg bare mer og mer nede etter å ha vært der. Når jeg begynte hos Line følte jeg dette var siste sjanse. I starten var det rart, det var helt nytt, men etter hvert fikk ho meg til å se utfordringer istedet for problemer. Line får deg til å føle deg trygg. Hun hjelper deg på en måte å møte utfordringer på forskjellige måter, hun trekker deg ut om hun ser at du er et sted du ikke trives og får deg til å finne roen igjen. Det har gjort at jeg har møtt utfordringer med et helt nytt syn på det. Line har hjulpet meg så mye, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kom hit."  Les mer  Les mindre

Anita - "Line er en kjempeflink og trygg terapeut jeg kan anbefale på det varmeste. Jeg finner det fascinerende og godt å kjenne at gamle mønstre, stress og reaksjoner i kroppen min endres til noe bedre, og det etter kort tid!"  Les mer  Les mindre

Marianne  - "Line ser meg og hjelper meg på alle mulige måter! Føler meg så trygg og rolig hos henne! Kan anbefale hennes hjelp på det varmeste, både med og uten samtale�"  Les mer  Les mindre

Jostein 25 - "‘’I en periode hvor man ønsket å ta steget ut av skapet og livet samtidig var forvirrende og uoversiktlig, hjalp det mye å ha noen som Line å prate med. Hennes gode humør får deg til å trekke på smilebåndet og evnen hun har til å kommunisere på en tålmodig og vennskapelig måte, gjør at du slapper av, får et avbrekk fra utfordrende tanker og innser at ting ikke behøver å være så komplisert som man tror’’."  Les mer  Les mindre

Anne from England about Somatic Bodywork - "Very pleasant- easy to be led by Line. I was floating, and I think I felt asleep many times. In the same time I got very clear and awake in the moments I wake up from sleep. Very good to be packaged and stretched join by joint. The massage was pleasant strenght – I got attention to my body and many “good -bad” points. "  Les mer  Les mindre

Aron - from England, about Somatic Bodywork - " I fell into deep sleep and was “totaly gone away”. I have not been into this kind of deep sleep as an adult. Totally relaxed. I think it took some minutes to get me awake after the session. I woke up and was so free from pain and relaxed as I have not been for many years. I felt very pleasant!! I still do. I cant feel any pain in my body. Amazing and surprising! "  Les mer  Les mindre

Kenneth - "Takk line at du tok meg under vinga. Hadde det ikke vert for deg tror jeg selv jeg hadde dødd, så takk for at du redda meg å jeg kommer ikke til å glemme deg♥ K"  Les mer  Les mindre

Paula  - "Jeg har fått det mye bra med opplevelsen av Somatic Experience. som Line holder på med. Jeg har blitt veldig godt ivaretatt med mye omsorg og veldig god guidende. Jeg kan si har virkelig sett positive resultater etter har vært på det. Tusen hjertelig takk kjære Line."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.