Eline Lie Hæreid - Psykolog, Traumeterapeut, Kroppsterapeut - GoMentor
Eline Lie Hæreid - Psykolog, Traumeterapeut, Kroppsterapeut

Eline Lie Hæreid

Psykolog, Traumeterapeut, Kroppsterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 169 kr./uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 349 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst, og få svar 7 dager i uken.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

33 99 70 32

Videosamtaler

Videosesjon (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

33 99 70 32

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Bak det som former og preger oss på godt og vondt finnes et unikt og ekte selv. Jeg møter menneske med den erkjennelse og tro at vi alle er mer enn det vi ser. Eline Lie Hæreid - Psykolog, Traumeterapeut, Kroppsterapeut

Beskrivelse

Om meg

Jeg er utdannet Psykolog ved Universitetet i Oslo (2007) og har siden fordypet meg i traume og stress med en kroppsorientert tilnærming. Jeg har hele veien ønsket å skape en bro mellom det vitenskapelige og det ikke-vitenskapelige. Det vil si det vi erfarer og opplever som vanskelig kan forklares eller settes inn i noen bås. Jeg er opptatt av det som er livnærende og viktig for den enkelte. Jeg tenker at erfaringen hvert menneske har, og det som oppleves riktig og meningsfullt for han/henne er det betydningsfulle.


Jeg har bred erfaring og jobber både med, barn, unge og voksen. Jeg har en eklektisk tilnærming og vil bruke de verktøy som jeg ser som mest virkningsfulle i møte med deg. Jeg har erfaring både med dynamisk og kognitiv terapi (se erfaringsområder og metoder nederst på siden). 


Chattetjenesten 24/7

Chattetjenesten er en tilgjengelig og fleksibel måte å motta hjelp. Du fratas det levende samspillet i alminnelig samtaleterapi, samtidig kan du få noe annet som du ikke får ved vanlig terapi. Mange er fornøyd med å benytte seg av skriftlig terapi og synes det er like virksomt som samtaleterapi.

Chattetjenesten er for deg som

Ønsker rask hjelp

Å skrive hvor og når du vil

Skrive på en sikker og anonym måte

Er på reise eller befinner deg langt unna psykolog

Har vanskeligheter med å komme på time pga av praktiske årsaker, eller fordi du sliter med angst, utmattelse eller andre plager som gjør at det blir utfordrende å komme seg til psykolog. Noen ganger kan terskelen for å søke psykologhjelp være stor, da kan dette være steget som fører deg videre.

Liker å kommunisere skriftlig: Det kan i seg selv være terapeutisk å skrive. Du får sortert tankene og følelser, samtidig som du kan gå tilbake å se på det som er blitt skrevet.

Ønsker konkrete og tydelige råd: For meg som terapeut kommer ting ofte enda tydeligere frem i skriftformat, dette betyr også at det er lettere for meg å gi deg konkrete råd og øvelser tilpasset deg.


Det jeg kan tilby deg er

Å være en trygg og støttende samtalepartner

By på forståelse og refleksjon rundt dine problemstillinger

Komme med konkrete råd og oppgaver


Dersom det er ønskelig med et strukturert opplegg er det mulig. Skriv gjerne om dine behov og ønsker når du tar kontakt så legger vi opp et behandlingsløp som passer for deg!


Videosesjon

Dersom du ønsker å gå i dybden på et tema har du muligheten for å møte meg på videosesjon. Her kan du oppleve at du er sammen med noen i din utforskning av følelser og tanker og at det som er fastlåst kan komme i større bevegelse. Ut fra hva dine utfordringer er vil jeg bruke min kunnskap på en fleksibel måte i møte deg.

Mer informasjon på psykologeline.com


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer