Laila Hetlelid - Coach, Veileder - GoMentor
Laila Hetlelid - Coach, Veileder

Laila Hetlelid

Coach, Veileder

Rennesøy, Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Tur-coaching 900 kr. Avtal tid

Coachingsamtale 700 kr. Avtal tid

Coachingsamtale pr telefon, personlig oppmøte.

Coachingsamtaler 10 x 45 min. 6 000 kr. Avtal tid

Coachingsamtaler 5 x 45 min. 3 000 kr. Avtal tid

Coachingsamtaler 3 x 45 min. 1 950 kr. Avtal tid

Kafe-coaching. 900 kr. Avtal tid

Oppgitt pris gjelder for Stavanger-området. For andre steder gjelder egne priser.

Hjemme hos deg-coaching. 900 kr. Avtal tid

Pris avhengig av hvor du bor. Denne prisen gjelder for Rennesøy, Randaberg, Stavanger-området.

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 09

52 97 20 09

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Online (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 09

52 97 20 09

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

NLP Master Practitioner Coach Laila Hetlelid - Coach, Veileder

Beskrivelse

Om coaching:

Coaching innen personlig utvikling er for deg som ønsker å ta tak i utfordringene du møter i ditt liv; både dagligdagse hendelser og/eller situasjoner ( i forhold til  barn og familie, jobb, økonomi, venner, fritid, psykisk/fysisk helse) og mer overordnede problemstillinger som hvilke verdier du styres av og hvilke overbevisninger du lever etter. Arbeid med verdier og overbevisninger kan være svært effektivt og gjøre stor forskjell for deg. 

Coaching er samtaler med fokus på refleksjon og bevisstgjøring, for å utvide og forbedre handlingsmønsteret ditt og har stor frigjørende effekt. Coaching er for deg som ønsker å få det bedre med deg selv og med dine relasjoner til menneskene rundt deg.. Coachingen inneholder akkurat det du føler for og ønsker å utvikle deg i forhold til. Det kan være stort eller smått, innen alle områder av livet ditt. Det kan være du ønsker å finne ut mer om hvordan du kjenner deg  irriterert over noe, hindret av noe,  opprørt eller du kjenner deg redd. 

Jeg coacher deg som ønsker en endring i deg selv eller med deg selv og dine relasjoner. Opplever du at du er i en krevende situasjon som du ikke vet veien ut av ?  Opplever du å stå ved et veiskille, at du ikke går i takt med deg selv, at du har det vanskelig og ikke vet hvorfor ? Eller opplever du indre konflikter som du har behov for å finne ut av ? Gjennom coachingsamtaler kan du finne ut av deg selv, dine reaksjoner og dine handlingsmønster. Du kan finne ut hvorfor du handler som du gjør og hvordan du kan endre på det til en bedre måte for deg. Som coach har jeg gode verktøy som får frem dine ressurser, som igjen fører til at du hjelper deg selv. 

Jeg stiller spørsmålene og viser vei. Selv om det ikke alltid føles slik, er det kun du som til slutt har svaret og kjenner hva som er riktig for deg. 

 Min utdanning og arbeidserfaring:

Jeg er sertifisert NLP Master Practitioner Coach.  

Jeg er også utdannet, og har jobbet som sosionom i 25 år. I tillegg har jeg utdanning innen psykologi og personal- og organisasjonskunnskap.

Min arbeidserfaring er hovedsakelig innenfor den kommunale sosialtjenesten, barnevern, rus/psykiatri og arbeidstrening.

Arbeidet med mennesker i vanskelige og krevende livssituasjoner har lært meg ydmykhet og respekt for enkeltmennesket.  

 Kort om meg:

Jeg drives av å hjelpe mennesker videre i livet, og bidra til personlig vekst og utvikling. Gjennom hele mitt liv har jeg hatt en eller flere roller som hjelper for mine medmennesker. I tillegg til min formelle utdanning og arbeidserfaring, har jeg flere kurs innen personlig utvikling gjennom mange år. Som person er jeg høysensitiv og har dermed egen erfaring med dette personlighetstrekket, som jeg vet kan være utfordrende for mange. 

Å bidra til at mennesker får det bedre med seg selv og sine omgivelser, er det mest meningsfulle jeg kan arbeide med.  

Trenger du noen å snakke med og som kan hjelpe deg videre til et godt og meningsfylt liv ?

Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale, for å finne ut hva jeg kan hjelpe deg med og hvordan.

 

Referanser

MB - ""Slik jeg opplevde Laila i coaching timene våre er at hun først og fremst er genuint interessert i mennesket. Hun så hvordan hun ved hjelp av teknikker/coach kunne bidra til bevisstgjøring av energibruken min. Deretter avklare hva jeg vil bruke energien min på for å få det livet jeg ønsker på tross av kriser." "  Les mer  Les mindre

EH - ""Jeg har ved flere anledninger fått hjelp av Laila og hennes coachingsamtaler har hjulpet meg hver eneste gang. Jeg har slitt med å gi slipp på vond fortid, og Laila har hjulpet meg på en måte som ingen andre har kunnet hjelpe meg. Tusen takk!" "  Les mer  Les mindre

LF - "Jeg har aldri prøvd coaching før, men var veldig spent på hva det var og hvordan utbytte jeg evt kunne ha av det. Etter lang tids sykdom så var jeg usikker på om det kunne hjelpe for meg, men det gjorde det absolutt. Jeg følte at jeg sammen med Laila fikk bedre forståelse for mine symptomer, og det tok bort mye av frykten for disse. Laila er en kjempeflott dame, og hun er så lett å prate med. Anbefaler henne på det sterkeste." "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.