Sjøkanten Coaching, Laila Hetlelid - Coach, Veileder - GoMentor
Sjøkanten Coaching, Laila Hetlelid - Coach, Veileder

Sjøkanten Coaching, Laila Hetlelid

Coach, Veileder

3 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

NLP Master Practitioner Coach Sjøkanten Coaching, Laila Hetlelid - Coach, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING

 

Kort om meg:

Jeg hjelper deg gjerne videre. Jeg drives av å hjelpe mennesker videre i livet, og bidra til personlig vekst og utvikling. I tillegg til min formelle utdanning som NLP Master Practitioner Coach og sosionom og arbeidserfaring innenfor disse områdene, har jeg flere kurs innen personlig utvikling gjennom mange år. Som person er jeg høysensitiv og har dermed egen erfaring med dette personlighetstrekket, som jeg vet kan være utfordrende for mange.  Å bidra til at mennesker får det bedre med seg selv og sine omgivelser, er det mest meningsfulle jeg kan arbeide med. Min arbeidserfaring med mennesker i vanskelige og krevende livssituasjoner har lært meg ydmykhet og respekt for enkeltmennesket, og en tro på at vi alle gjør så godt vi kan utfra de ressursene vi har tilgjengelig til enhver tid.  

Utdanning og arbeidserfaring:

 • Jeg er sertifisert NLP Master Practitioner Coach, ved SuperPotensialAkademiet, Sola. 
 • Utdannet sosionom 1991. I tillegg har jeg utdanning innen psykologi og personal- og organisasjonskunnskap.
 • Min arbeidserfaring er hovedsakelig innenfor den kommunale sosialtjenesten, barnevern, rus/psykiatri og arbeidstrening. 
 • Jeg har også arbeidet innenfor det private næringsliv med bemanning og rekruttering.

 

Coaching:

 • Opplever du at du er i en krevende situasjon som du ikke vet veien ut av?
 • Opplever du å stå ved et veiskille, at du ikke går i takt med deg selv, at du har det vanskelig og ikke vet hvorfor?
 • Opplever du indre konflikter som du har behov for å finne ut av?

 

 • Coaching innen personlig utvikling er for deg som ønsker å ta tak i utfordringene du møter i ditt liv, og gjøre noe med det. De fleste mennesker møter utfordringer i forhold til familie og barn, relasjoner, jobb, økonomi, venner, fritid, psykisk/fysisk helse. Noen ganger trigges vi  på overordnede problemstillinger som hvilke verdier du styres av og hvilke overbevisninger du lever etter. Arbeid med verdier og overbevisninger kan være svært effektivt og gjøre stor forskjell for deg.
 • Coaching er samtaler med fokus på refleksjon og bevisstgjøring, for å utvide og utvikle handlingsmønsteret ditt. Coaching kan  ha stor frigjørende effekt.
 • Coaching er for deg som ønsker å få det bedre med deg selv og med dine relasjoner til menneskene rundt deg.
 • Coachingen inneholder akkurat det du føler for og ønsker å utvikle deg i forhold til. Det kan være stort eller smått, innen alle områder av livet ditt. 
 • Gjennom coachingsamtaler kan du finne ut av deg selv, dine reaksjoner og dine handlingsmønster.
 • Du kan finne ut hvorfor du handler som du gjør og hvordan du kan endre på det til en bedre måte for deg.
 • Som coach har jeg gode verktøy som får frem dine ressurser, som igjen fører til at du hjelper deg selv.
 • Jeg stiller spørsmålene og viser vei. Selv om det ikke alltid føles slik, er det kun du som til slutt har svaret og

       vet  hva som er riktig for deg. 

 

Trenger du noen å snakke med og som kan hjelpe deg på veien videre til et godt og meningsfylt liv?

Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale, for å finne ut hva jeg kan hjelpe deg med og hvordan.

Referanser

MB - ""Slik jeg opplevde Laila i coaching timene våre er at hun først og fremst er genuint interessert i mennesket. Hun så hvordan hun ved hjelp av teknikker/coach kunne bidra til bevisstgjøring av energibruken min. Deretter avklare hva jeg vil bruke energien min på for å få det livet jeg ønsker på tross av kriser." "  Les mer  Les mindre

EH - ""Jeg har ved flere anledninger fått hjelp av Laila og hennes coachingsamtaler har hjulpet meg hver eneste gang. Jeg har slitt med å gi slipp på vond fortid, og Laila har hjulpet meg på en måte som ingen andre har kunnet hjelpe meg. Tusen takk!" "  Les mer  Les mindre

LF - "Jeg har aldri prøvd coaching før, men var veldig spent på hva det var og hvordan utbytte jeg evt kunne ha av det. Etter lang tids sykdom så var jeg usikker på om det kunne hjelpe for meg, men det gjorde det absolutt. Jeg følte at jeg sammen med Laila fikk bedre forståelse for mine symptomer, og det tok bort mye av frykten for disse. Laila er en kjempeflott dame, og hun er så lett å prate med. Anbefaler henne på det sterkeste." "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer