Julianna Weber - Terapeut, Helsecoach, Hypnoterapeut - GoMentor
Julianna Weber - Terapeut, Helsecoach, Hypnoterapeut

Julianna Weber

Terapeut, Helsecoach, Hypnoterapeut

Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 referanser

Personlig fremmøte

Coaching 1.000 kr. Avtal tid

Ønsker du å bli kvitt sceneskrekk / prestasjonsangst, få mer selvtillit, bli røykfri, gå ned i vekt eller nå dine mål? Har du traumer og fobier som virker inn på din livskvalitet? I timen snakker vi om din situasjon, utfordringer, ønsker og mål, setter opp et skreddersydd forløp og gjør noen praktiske teknikker for å komme i gang med en endringsprosess.

Hypnoterapi 1.400 kr. Avtal tid

 • Røykeslutt
 • Vektreduksjon
 • Fertilitet og svangerskap
 • Tidsreiser: Regresjon / progresjon / drømmereiser
 • Andre problemstillinger på forespørsel.


Regresjonsterapi har som hensikt å forløse hendelser du bærer med deg fra dine tidligere liv. Det kan være frykt du ikke kan forklare, adferdsmønstre du ikke finner noen grunn til og følelser som stadig vender tilbake, uten at du forstår hvorfor. Ved å gå tilbake til tidligere liv, setter du punktum på det vonde og lar det bli i fortiden, slik at du kan fortsette ditt nåværende liv fri for fortidens plager.

Alle opplever regresjon forskjellig - dersom du føler du ikke opplever noen ting, har likevel regresjonen hatt en terapeutisk effekt i form av forløsning. Noen opplever å bare få inn følelser, mens andre ser klare bilder.


Progresjon hjelper deg å se inn i fremtiden, for å finne igjen håp du trodde du hadde mistet. Ditt ubevisste sinn viser deg kun det som er bra for deg å vite, noe som vil gjøre deg trygg på din egen fremtid. Dette er spesielt aktuelt for deg som ønsker å vite om fremtiden ser lysere ut enn nåtiden, om du kommer til å finne en partner, om den du er sammen med nå er den du kommer til å bli gammel med, eller om en forretningside er verdt å satse på. Metoden har blitt stadig mer populær blant bedrifter, og har hjulpet mange med å finne de mest lønnsomme veiene å gå. Du kan også velge å besøke et fremtidig liv, og sammen med regresjon gir dette en helhetlig opplevelse av hvem du er og hvor du er på vei.

Energiterapi 1.000 kr. Avtal tid

Energiterapi, eller terapeutisk berøring, blir av mange omtalt som healing. Terapeuten bruker forskjellige berøringsteknikker for å løse opp blokkeringer og vonde muskelknuter. Ved å tilføre energi til et vondt punkt, blir kroppens immunforsvar igjen oppmerksomt på problemet, og angriper det på nytt. Dermed blir smerten gradvis redusert. I tillegg blir klientens aura og eterlag undersøkt for energilekkasjer og ujevnheter, for så å bli reparert og forsterket. Energiterapi fungerer veldig godt kombinert med massasje og samtaleterapi, men kunden står helt fritt til å snakke, eller la være å snakke. En slik behandling hjelper godt mot stressrelaterte plager, ensomhetsfølelse og diffuse smerter.

Numerologisk livsveiledning 1.000 kr. Avtal tid

Konsultasjon 1.000 kr. Avtal tid

Har du en utfordring du ønsker å få hjelp med? Under konsultasjonen kommer vi til kjernen av problemet og setter i gang viktige prosesser for at du skal komme deg videre. 

EFT 1.000 kr. Avtal tid

Emotional Freedom Technique stammer fra TFT, og er like effektiv mot plager som smerter, spenninger, stress, angst, fobier og andre vonde følelser. Kan utføres både ved personlig oppmøte og over nett - du kan utføre behandlingen på deg selv mens jeg viser deg hva du skal gjøre.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Ønsker du å bli kvitt sceneskrekk / prestasjonsangst, få mer selvtillit, bli røykfri, gå ned i vekt eller nå dine mål? Har du traumer og fobier som virker inn på din livskvalitet? I timen snakker vi om din situasjon, utfordringer, ønsker og mål, setter opp et skreddersydd forløp og gjør noen praktiske teknikker for å komme i gang med en endringsprosess.

EFT (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Emotional Freedom Technique stammer fra TFT, og er like effektiv mot plager som smerter, spenninger, stress, angst, fobier og andre vonde følelser. Kan utføres både ved personlig oppmøte og over nett - du kan utføre behandlingen på deg selv mens jeg viser deg hva du skal gjøre.

Numerologisk livsveiledning (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Hypnoterapi (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Hypnoterapi (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Konsultasjon, honnør (GoMentor videosesjon) 400 kr. Avtal tid

Videosamtale (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Konsultasjon (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Har du en utfordring du ønsker å få hjelp med? Under konsultasjonen kommer vi til kjernen av problemet og setter i gang viktige prosesser for at du skal komme deg videre. 

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Julianna Weber - Terapeut, Helsecoach, Hypnoterapeut

Beskrivelse

 • Ønsker du å bli kjent med deg selv, og finne dine sterke og svake sider?
 • Er du nysgjerrig på hva du skal fokusere på i livet?
 • Ønsker du å bli røykfri, uten å gå opp i vekt?
 • Ønsker du å gå ned i vekt, og opprettholde en sunn livsstil?
 • Ønsker du bedre selvtillit og selvfølelse?
 • Har du stressrelaterte plager (arbeidsstress, anspente/vonde muskler osv) du ønsker å gjøre noe med?
 • Er du nervøs på scenen og har angst for å snakke i forsamlinger?
 • Har du minner og følelser fra fortiden som forfølger deg den dag idag?
 • Ønsker du endelig å nå målene du hadde satt deg?
 • Har du mareritt, traumer og fobier som plager deg?

Da kan jeg hjelpe deg. Jeg benytter numerologi, hypnoterapi, tidslinjearbeid og andre nyttige verktøy. Jeg kan også hjelpe deg til å få et inntrykk av hva du kan vente deg i fremtiden om du fortsetter på samme vei.


Jeg kan hjelpe deg som: 

 • føler deg tappet for krefter
 • ønsker en sunnere livsstil, mer energi og overskudd
 • er overveldet av følelser
 • står fast i livet
 • ønsker å utvikle deg i en positiv retning
 • ønsker å bli røykfri på 3 uker, uten å gå opp i vekt
 • har vektproblemer

 

Min tilnærming og metode: 

Mitt mål er at du når dine mål. Jeg er opptatt av å se helheten i din situasjon, som er svært sammensatt - derfor tar vi tak i flere aspekter ved livet og bruker flere metoder for å oppnå gode endringer. Når du kommer til meg, finner vi ut av hva du trenger, og skreddersyr et forløp ut ifra dine individuelle behov. Jeg hjelper deg på veien til målet, og støtter deg mens du går fremover - helt til du er i mål. Det er viktig at du er ærlig med meg - for ellers lurer du bare deg selv. Jeg er her for din skyld, for å hjelpe deg å oppnå den endringen du ønsker. Og en varig endring begynner med anerkjennelse, og ærlighet. Det er viktig at du er motivert når du kommer - at det er du som ønsker endringen, ingen andre. For det er da du lykkes som best. Målet mitt er å å hjelpe deg til et bedre, lykkeligere og sunnere liv, fri fra vonde følelser, stress og unsunn livsstil.

Jeg har god erfaring med numerologi, hypnoterapi, energiterapi (terapeutisk berøring), helsecoaching og målcoaching, i tillegg til praktiske NLP-teknikker som kan gjøres enten i lettere eller dypere transe.

I mange år har jeg jobbet med drømmetydning og arbeid med drømmer. Når du har mareritt, eller gjentagende drømmer, kan jeg hjelpe deg å forstå hva de skyldes, og gjøre noe med det for å bedre din følelsesmessige situasjon. For drømmer forteller oss egentlig hva som foregår i vårt indre - og det er derfor viktig at vi lytter til disse og tar nødvendige grep.


Om meg

Jeg har selv opplevd et større traume og møtte veggen bare 22 år gammel som følge av dette. Jeg kom meg gradvis opp igjen, og har brukt mye av min tid til å hjelpe mennesker i samme situasjon, og det gav meg veldig mye. Kort etter traumet gikk jeg veldig opp i vekt. Jeg hadde prøvd alt - dietter, trening, kurer, kosttilskudd - men ingenting nyttet. Helt til jeg året etter fikk hjelp av en hypnoterapeut. Jeg gikk ned alle overflødige kilo og følte meg mye bedre, og har ikke gått opp igjen siden. Dette var en av grunnene til at jeg ønsket å satse på nettopp hypnoterapi, og kombinert med coaching gir dette svært gode resultater.

Jeg har tidligere jobbet i administrasjonen på et sykehjem, hvor jeg fikk kontakt med mange forskjellige mennesker. Både pasienter, pårørende og personale kom til meg for å slå av en prat, eller spørre om råd - i tillegg til de praktiske arbeidsoppgavene. Jeg har også flere år med kundeservice bak meg, og har i mine yngre år stilt opp frivillig i støttegrupper og organisasjoner for mennesker som har opplevd mye vondt. Jeg har utdanning innenfor helsecoaching fra Hjerteakademiet i Trondheim, numerologiutdanning fra Russland, samt healing, energiterapi, hypnoterapi, massasje og Ayurveda fra Solstadakademiet i Lillestrøm. Jeg er sertifisert NLP Practitioner, og utdanner meg nå til Master Practitioner ved Coaching Kompetanse i Oslo.

 

Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale! Gleder meg til å høre fra deg!

Referanser

Lena - "Jeg fikk hjelp med studie- og prestasjonsangst og er blitt mye tryggere på meg selv. EFT er en flott behandling hvor en fokuserer på "selv om" og ingen prøver å dysse vekk følelser. Jeg ser at dette kommer til å være med å forme meg til å bli den kvinna jeg ønsker å være."  Les mer  Les mindre

Merete - "Jeg har opplevd alle timene som veldig givende samtidig som de har vært utfordrende – på en god og utviklende måte. Jeg sitter igjen med en optimistisk følelse av glede og mestring. Jeg opplever å kunne snu negative tanker mye fortere enn før. De kverner ikke like mye som før – jeg stopper opp og fokuserer mer på positive ting. Jeg har blitt mer bevisst på tanker, følelser og handlinger og hva jeg kan gjøre for å snu disse på en positiv måte. Mange redskap/måter jeg kan bruke for å få til endring på flere områder. Oppgavene mellom timer har vært veldig verdifulle ifht å nå målet – røykeslutt – men også på alt annet som gjelder utvikling av alle sider av meg selv på mange områder. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.