Julianna Weber - Terapeut, Helsecoach, Hypnoterapeut

Julianna Weber

Terapeut, Helsecoach, Hypnoterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Julianna Weber - Terapeut, Helsecoach, Hypnoterapeut

Beskrivelse

 • Ønsker du å bli kjent med deg selv, og finne dine sterke og svake sider?
 • Er du nysgjerrig på hva du skal fokusere på i livet?
 • Ønsker du å bli røykfri, uten å gå opp i vekt?
 • Ønsker du å gå ned i vekt, og opprettholde en sunn livsstil?
 • Ønsker du bedre selvtillit og selvfølelse?
 • Har du stressrelaterte plager (arbeidsstress, anspente/vonde muskler osv) du ønsker å gjøre noe med?
 • Er du nervøs på scenen og har angst for å snakke i forsamlinger?
 • Har du minner og følelser fra fortiden som forfølger deg den dag idag?
 • Ønsker du endelig å nå målene du hadde satt deg?
 • Har du mareritt, traumer og fobier som plager deg?

Da kan jeg hjelpe deg. Jeg benytter numerologi, hypnoterapi, tidslinjearbeid og andre nyttige verktøy. Jeg kan også hjelpe deg til å få et inntrykk av hva du kan vente deg i fremtiden om du fortsetter på samme vei.


Jeg kan hjelpe deg som: 

 • føler deg tappet for krefter
 • ønsker en sunnere livsstil, mer energi og overskudd
 • er overveldet av følelser
 • står fast i livet
 • ønsker å utvikle deg i en positiv retning
 • ønsker å bli røykfri på 3 uker, uten å gå opp i vekt
 • har vektproblemer

 

Min tilnærming og metode: 

Mitt mål er at du når dine mål. Jeg er opptatt av å se helheten i din situasjon, som er svært sammensatt - derfor tar vi tak i flere aspekter ved livet og bruker flere metoder for å oppnå gode endringer. Når du kommer til meg, finner vi ut av hva du trenger, og skreddersyr et forløp ut ifra dine individuelle behov. Jeg hjelper deg på veien til målet, og støtter deg mens du går fremover - helt til du er i mål. Det er viktig at du er ærlig med meg - for ellers lurer du bare deg selv. Jeg er her for din skyld, for å hjelpe deg å oppnå den endringen du ønsker. Og en varig endring begynner med anerkjennelse, og ærlighet. Det er viktig at du er motivert når du kommer - at det er du som ønsker endringen, ingen andre. For det er da du lykkes som best. Målet mitt er å å hjelpe deg til et bedre, lykkeligere og sunnere liv, fri fra vonde følelser, stress og unsunn livsstil.

Jeg har god erfaring med numerologi, hypnoterapi, energiterapi (terapeutisk berøring), helsecoaching og målcoaching, i tillegg til praktiske NLP-teknikker som kan gjøres enten i lettere eller dypere transe.

I mange år har jeg jobbet med drømmetydning og arbeid med drømmer. Når du har mareritt, eller gjentagende drømmer, kan jeg hjelpe deg å forstå hva de skyldes, og gjøre noe med det for å bedre din følelsesmessige situasjon. For drømmer forteller oss egentlig hva som foregår i vårt indre - og det er derfor viktig at vi lytter til disse og tar nødvendige grep.


Om meg

Jeg har selv opplevd et større traume og møtte veggen bare 22 år gammel som følge av dette. Jeg kom meg gradvis opp igjen, og har brukt mye av min tid til å hjelpe mennesker i samme situasjon, og det gav meg veldig mye. Kort etter traumet gikk jeg veldig opp i vekt. Jeg hadde prøvd alt - dietter, trening, kurer, kosttilskudd - men ingenting nyttet. Helt til jeg året etter fikk hjelp av en hypnoterapeut. Jeg gikk ned alle overflødige kilo og følte meg mye bedre, og har ikke gått opp igjen siden. Dette var en av grunnene til at jeg ønsket å satse på nettopp hypnoterapi, og kombinert med coaching gir dette svært gode resultater.

Jeg har tidligere jobbet i administrasjonen på et sykehjem, hvor jeg fikk kontakt med mange forskjellige mennesker. Både pasienter, pårørende og personale kom til meg for å slå av en prat, eller spørre om råd - i tillegg til de praktiske arbeidsoppgavene. Jeg har også flere år med kundeservice bak meg, og har i mine yngre år stilt opp frivillig i støttegrupper og organisasjoner for mennesker som har opplevd mye vondt. Jeg har utdanning innenfor helsecoaching fra Hjerteakademiet i Trondheim, numerologiutdanning fra Russland, samt healing, energiterapi, hypnoterapi, massasje og Ayurveda fra Solstadakademiet i Lillestrøm. Jeg er sertifisert NLP Practitioner, og utdanner meg nå til Master Practitioner ved Coaching Kompetanse i Oslo.

 

Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale! Gleder meg til å høre fra deg!

Referanser

Lena - "Jeg fikk hjelp med studie- og prestasjonsangst og er blitt mye tryggere på meg selv. EFT er en flott behandling hvor en fokuserer på "selv om" og ingen prøver å dysse vekk følelser. Jeg ser at dette kommer til å være med å forme meg til å bli den kvinna jeg ønsker å være."  Les mer  Les mindre

Merete - "Jeg har opplevd alle timene som veldig givende samtidig som de har vært utfordrende – på en god og utviklende måte. Jeg sitter igjen med en optimistisk følelse av glede og mestring. Jeg opplever å kunne snu negative tanker mye fortere enn før. De kverner ikke like mye som før – jeg stopper opp og fokuserer mer på positive ting. Jeg har blitt mer bevisst på tanker, følelser og handlinger og hva jeg kan gjøre for å snu disse på en positiv måte. Mange redskap/måter jeg kan bruke for å få til endring på flere områder. Oppgavene mellom timer har vært veldig verdifulle ifht å nå målet – røykeslutt – men også på alt annet som gjelder utvikling av alle sider av meg selv på mange områder. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.