Manifester en kaffekopp

Skrevet d. 7-5-2020 11:09:51 af Julianna Weber - Terapeut, Helsecoach, Hypnoterapeut

Barn er egentlig ganske fascinerende. Har du lagt merke til hvordan de leker liksom-leker? De fantaserer jo fram de mest utrolige ting! De slipper virkelig fantasien løs, og kan få til hva som helst. Hva skjer så når vi blir voksne, og legger bånd på oss selv? Vi blir stadig minnet på at vi ikke kan få alt her i verden. Forsåvidt er det mye sannhet i det, enkelte ting kan man bare ikke bli, men tenk litt etter...

Det er jo så uendelig mange muligheter til å bygge opp livet akkurat slik du ønsker det! Tenk litt etter. Hva er din største drøm? Ditt "hårete" mål som du kanskje ikke tør å sikte mot, av frykt for å mislykkes? Hvor langt unna er det, egentlig? Mest sannsynlig nærmere enn du tror. Det er her manifestering kommer inn. For hva er egentlig manifestering, og hvordan kan vi bruke dette? Vi har alle evnen til å skape. Til å styre livet i den retningen vi ønsker. Kan du drømme det, så kan du oppnå det. Enkelte prøver for hardt, og blir kort tid etter skuffet over at resultatene uteblir. Andre igjen visualiserer dag og natt, uten å gjøre noe. Og konkluderer med at den slags ikke virker...

Så hva med alle de som faktisk har oppnådd det de har satt som mål? Nøkkelen er balansen mellom tanker, følelser og handlinger. Drømmer og konkrete steg for å nå dem. Det ene virker ikke uten det andre. Det er først når du har satt deg et konkret mål, lagt inn følelser i det, kjent på hvordan det er å nå det - og tatt ett skritt hver dag i riktig retning, at målet er innenfor rekkevidde. Ønsker du å lære manifestering? Da bør du følge med på bloggen, og lese med åpent sinn.

Jeg har nemlig manifestert alt fra en kaffekopp, til værfenomener, og min fremtidige familie... La meg komme med et par eksempler. Jeg var sent ute til jobb en dag, og rakk ikke morgenkaffen min... "Kaffe får jeg uansett" tenkte jeg da, mens jeg hastet meg avgårde. Og vips - rett ved Nasjonalteatret stasjon stod det noen og delte ut, ja, nettopp kaffe - som et markedsføringsstunt! Gjett om jeg ble glad :-) Det første steget mot manifestering er altså troen på at det virker. Altfor mange setter seg hårete mål med en gang, og når ikke målet nås innen kort tid konkluderer de med at dette er noe tull. For å bygge opp troen, bør du øve deg på nettopp dette. Tenk et lite øyeblikk på det du ønsker, og vit at Universet har nå fått din bestilling. Legg vekk tanken, og stol på prosessen, ha tillit til at det du ønsker er på vei til deg. Helt til slutt, ta imot - med takknemlighet.

Så prøv selv, og se om du får en kaffekopp i dag du også :-)

Læs mere om: Helsecoaching

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.