Når samfunnet bråbremser...

Skrevet d. 27-3-2020 20:52:52 af Julianna Weber - Terapeut, Helsecoach, Hypnoterapeut

God helg! 

Hvordan har du det, situasjonen tatt i betraktning? Samfunnet står fortsatt stille, søndagene går i loop... Når det føles som en søndag i dag, er det mest sannsynlig søndag imorgen også - selv om kalenderen sier noe annet. Den nye, uvanlige hverdagen har brakt med seg mange bekymringer, og ikke alt dreier seg om helse.


Noe mange av oss vier tankene til i disse dager, er nemlig økonomien. Og jeg har kjent på dette selv også, da jeg fikk yrkesforbud fra mitt virke som terapeut. Fra fulle lister i desember, januar og februar stoppet praksisen opp bokstavelig talt over natten. 


Men, den gode nyheten er at veien ut av krisen ikke er så vanskelig som en skulle tro. Mitt mål er å gi håp til flest mulig av dere der ute som går en usikker tid i møte. Nettopp derfor inviteres du til et gratis webinar om hvordan du kan vinne over krisen ved å bygge opp en bærekraftig forretning hjemmefra - slik at du ikke trenger å kræsjlande når samfunnet bråbremser.


Webinaret finner du i eventkalenderen: "Vinn over krisen - gratis webinar" 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.