Jelena Kuburovic - Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut

Jelena Kuburovic

Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut

Oslo, Sentrum , GoMentor 24/7

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Student samtale 800 kr. Avtal tid

Individuell samtale 1.250 kr. Avtal tid

Individuell samtale 950 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

Videosamtaler

Individuell samtale (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Individuell samtale (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Metakognitiv terapi, psykoterapi Jelena Kuburovic - Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut

Beskrivelse

Vi har ikke alltid mulighet til å endre omstendigheter i livet, men vi kan velge hvordan vi vil være i det. Vi kan velge hvordan vi skal forholde oss til situasjoner og mennesker rundt oss. Vi kan akseptere oss selv og jobbe videre med våre potensialer. Det som er vondt og plager oss i dag kan vi bruke som et startpunkt for videre utvikling akkurat som et skjell transformerer sandkorn til en perle.


Klinisk erfaring

Jeg har lang erfaring med angst, depresjon, tvangslidelse, personlighetsforstyrrelse, psykose, bipolar lidelse. 


Metakognitiv terapi

Hjelper deg med å lære hvordan du kan forholde deg til vanskelige/ negative tanker, opplevelser og følelser slik at de tar opp mindre tid, plass og energi i livet ditt. Du får lære tekniker slik at du selv får muligheten til å velge og ikke fokusere på det som plager deg. Om du velger å fokusere på dine negative tanker, følelser og opplevelser, blir det etter dine premisser fordi du har fått kontrollen tilbake.

Metakognitiv terapi er perfekt for deg som ikke ikke klarer å slutte med grubling, bekymring, har tilbakevendende tanker om fortid, fokuserer på fare, prøver å finne løsninger på ting, slutte å gjenta en aktivitet, har tanker som plager deg på hvilken som helst måte. 

Metakognitiv terapi er også perfekt for deg som ønsker å slutte med trøstespising, røyking og andre uvaner.


Du trenger ikke å gå tilbake i fortid og gjenoppleve det vonde for å få livet til å fungere bedre. Det holder ikke å lære positiv tenkning fordi livet består både av positive og negative opplevelser, følelser og tanker. Vi jobber med det som skjer med deg her og nå. 


Metoder som jeg bruker

Metakognitiv terapi, samtaleterapi, coaching


Utdanning

Metakognitiv terapi, Masterclass ved Metacognitive Therapy Institute

Spesialsykepleier (Videreutdanning i psykisk helsearbeid, Master i klinisk sykepleievitenskap, Operasjonssykepleier)Referanser

Kvinne 43 år - "Trøstespising var et stort problem for meg. Jeg prøvde å få kontroll over det på mange måter uten å lykkes. Med behandlingen hos Jelena fikk jeg innsikt om hvordan jeg brukte maten som en løsning på vanskelige situasjoner og følelser. Det åpnet også andre problemstillinger som forhold til meg selv og til mennesker rundt meg. Jelena satt i gang og var en del av prosessen hvor jeg sluttet å «spise opp» mine følelser. Jeg sluttet å ta på meg ansvar som ikke var mitt, har blitt mer glad i meg selv. Jeg tar lettere avgjørelser om meg selv uten å ha dårlig samvittighet for andre. Nå koser jeg meg med maten med god selvkontroll. Jeg har lært å la tankene flyte bort og ikke påvirke meg om jeg ikke vil det. Jelena er en fantastisk terapeut og jeg anbefaler henne på det sterkeste. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.