Jelena Kuburovic - Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut

Jelena Kuburovic

Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut

GoMentor 24/7

1 klientreferans

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Metakognitiv terapi, psykoterapi Jelena Kuburovic - Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut

Beskrivelse

Vi har ikke alltid mulighet til å endre omstendigheter i livet, men vi kan velge hvordan vi vil være i det. Vi kan velge hvordan vi skal forholde oss til situasjoner og mennesker rundt oss. Vi kan akseptere oss selv og jobbe videre med våre potensialer. Det som er vondt og plager oss i dag kan vi bruke som et startpunkt for videre utvikling akkurat som et skjell transformerer sandkorn til en perle.


Klinisk erfaring

Jeg har lang erfaring med angst, depresjon, tvangslidelse, personlighetsforstyrrelse, psykose, bipolar lidelse. 


Metakognitiv terapi

Hjelper deg med å lære hvordan du kan forholde deg til vanskelige/ negative tanker, opplevelser og følelser slik at de tar opp mindre tid, plass og energi i livet ditt. Du får lære tekniker slik at du selv får muligheten til å velge og ikke fokusere på det som plager deg. Om du velger å fokusere på dine negative tanker, følelser og opplevelser, blir det etter dine premisser fordi du har fått kontrollen tilbake.

Metakognitiv terapi er perfekt for deg som ikke ikke klarer å slutte med grubling, bekymring, har tilbakevendende tanker om fortid, fokuserer på fare, prøver å finne løsninger på ting, slutte å gjenta en aktivitet, har tanker som plager deg på hvilken som helst måte. 

Metakognitiv terapi er også perfekt for deg som ønsker å slutte med trøstespising, røyking og andre uvaner.


Du trenger ikke å gå tilbake i fortid og gjenoppleve det vonde for å få livet til å fungere bedre. Det holder ikke å lære positiv tenkning fordi livet består både av positive og negative opplevelser, følelser og tanker. Vi jobber med det som skjer med deg her og nå. 


Metoder som jeg bruker

Metakognitiv terapi, samtaleterapi, coaching


Utdanning

Metakognitiv terapi, Masterclass ved Metacognitive Therapy Institute, 

Spesialsykepleier (Videreutdanning i psykisk helsearbeid, Master i klinisk sykepleievitenskap, Operasjonssykepleier)Referanser

Kvinne 43 år - "Trøstespising var et stort problem for meg. Jeg prøvde å få kontroll over det på mange måter uten å lykkes. Med behandlingen hos Jelena fikk jeg innsikt om hvordan jeg brukte maten som en løsning på vanskelige situasjoner og følelser. Det åpnet også andre problemstillinger som forhold til meg selv og til mennesker rundt meg. Jelena satt i gang og var en del av prosessen hvor jeg sluttet å «spise opp» mine følelser. Jeg sluttet å ta på meg ansvar som ikke var mitt, har blitt mer glad i meg selv. Jeg tar lettere avgjørelser om meg selv uten å ha dårlig samvittighet for andre. Nå koser jeg meg med maten med god selvkontroll. Jeg har lært å la tankene flyte bort og ikke påvirke meg om jeg ikke vil det. Jelena er en fantastisk terapeut og jeg anbefaler henne på det sterkeste. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.