Har du tenkt, sagt og følt at DET klarer jeg IKKE!!! - Det er ikke noe for meg!

Skrevet d. 30-8-2020 18:06:02 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Har du tenkt, sagt og følt at DET klarer jeg IKKE!!! - Det er ikke noe for meg! - Jeg mener da ikke de tingene du faktisk har utforsket og bevisst valgt å ikke gjøre.

Det jeg tenker på er de tingene som vi kanskje har et potensiale for å mestre og i tillegg ønsker å prioritere, men som likevel ikke blir noe av.

  • Kanskje fordi du ikke har fått muligheter og hjelp underveis til å utfordre oss selv?
  • Kanskje fordi du opplever ulike symptomer i hverdagen som slitenhet, angst, smerter, avhengighet eller andre hindringer?

Som coach kan jeg hjelpe med forståelsen av deg selv ut fra der du er, akkurat nå. Deretter jobber vi sammen med å finne metoder og muligheter ut fra dine ønsker om endring, og underveis i din prosess får du enda mer kunnskap, innsikt støtte og løsninger slik at du når noe er veldig viktig for deg kan lede deg selv, og lykkes med å få til det du ønsker.

Jeg kan også hjelpe eventuelt ved bruk av TFT tankefeltteknikk (avspenningsteknikk) hvor bestemte akupunktur punkter og meridianer på kroppen stimuleres med lett fingerbanking, og hvor kroppen får hjelp til økt flyt som ofte kan oppleves som en form for velvære.

Reduksjon av symptomer som kommer i veien for deg i din opplevelse av en god hverdag kan også bli en del av dette.

Ta kontakt for en god prat hvor vi sammen finner løsninger. Eventuelt om en av mine dyktige kollegaer innenfor coaching og/eller TFT kan bidra. Du finner oss over hele Norge, og video eller telefon fungerer også for mange. Gode tanker, May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.