Kine Skrimstad - Gestaltterapeut

Kine Skrimstad

Gestaltterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Trenger du noen å snakke med? Jeg tilbyr samtaleterapi sentralt på Strømmen i Akershus. Kine Skrimstad - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Hva kan jeg tilby? Jeg tilbyr samtaleterapi enten online eller på Løvenstad (Rælingen/Nedre Romerike).
Jeg tror du er eksperten på ditt eget liv, men forhåpentligvis kan jeg hjelpe deg med å bli bevisst egne følelser, reaksjoner og handlingsmønstre. En gestaltterapeut skal ikke helbrede, men hjelper klienten med å håndtere livets utfordringer.

 
Hva er gestaltterapi: Gestaltterapi er en form for samtaleterapi der terapeuten ikke er nøytral, men møter klienten i et likeverdig forhold. Gestaltmetode en av de mest utbredte retningene innen psykoterapi og coaching.


Hva kan du ta opp i terapien? I utgangspunktet er ingen problemer for store, eller for små. Det kan være angst, depresjon, parforholdet, problemer på jobben - eller kanskje du står overfor et veivalg i livet?


Taushetsplikt Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) og Norsk Forbund for Psykoterapi og har taushetsplikt.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.