Kine Skrimstad - Gestaltterapeut

Kine Skrimstad

Gestaltterapeut

2006 , Strømmen , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Parterapi 900 kr. Avtal tid

Individuell terapi, trygdet/student 500 kr. Avtal tid

Individuell terapi 750 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuell terapi, trygdet/student (GoMentor videosesjon) 500 kr. Avtal tid

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Trenger du noen å snakke med? Jeg tilbyr samtaleterapi sentralt på Strømmen i Akershus. Kine Skrimstad - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Hva kan jeg tilby? Jeg tilbyr samtaleterapi enten online eller på Løvenstad (Rælingen/Nedre Romerike).
Jeg tror du er eksperten på ditt eget liv, men forhåpentligvis kan jeg hjelpe deg med å bli bevisst egne følelser, reaksjoner og handlingsmønstre. En gestaltterapeut skal ikke helbrede, men hjelper klienten med å håndtere livets utfordringer.

 
Hva er gestaltterapi: Gestaltterapi er en form for samtaleterapi der terapeuten ikke er nøytral, men møter klienten i et likeverdig forhold. Gestaltmetode en av de mest utbredte retningene innen psykoterapi og coaching.


Hva kan du ta opp i terapien? I utgangspunktet er ingen problemer for store, eller for små. Det kan være angst, depresjon, parforholdet, problemer på jobben - eller kanskje du står overfor et veivalg i livet?


Taushetsplikt Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) og Norsk Forbund for Psykoterapi og har taushetsplikt.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.