Albert Braae-Johannessen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach - GoMentor
Albert Braae-Johannessen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach

Albert Braae-Johannessen

Psykoterapeut, Parterapeut, Coach

Frogner, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

Individualterapi 850 kr. Avtal tid

Individualterapi, student 700 kr. Avtal tid

Indivdiualterapi, 60min, på kontoret i Oslo

Parterapi 1.000 kr. Avtal tid

Parterapi, 75min, på kontoret i Oslo.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

Videosamtaler

Online parterapi (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

75min online parterapi på video

Online individualterapi (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Videokonsultasjon

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Samtaleterapi basert på Emosjonsfokusert Terapi (EFT) og oppmerksomt nærvær/mindfulness. Albert Braae-Johannessen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach

Beskrivelse

Angst og depresjon er symptomer, eller tegn, som tyder på at det er viktige følelser og behov vi ikke har kontakt med. 
For å bli fri fra symptomet er det nødvendig å nøste opp i årsaken. Det innebærer og se nærmere på det som rører seg i oss og finne ut hva vi trenger og savner. Mitt mål som terapeut er å hjelpe deg fra det plagsomme symptomet, og inn til underliggende følelser og behov. Disse er lettere å håndtere, og de bærer med seg viktig informasjon om hva du trenger for å få det bedre. 


Tilnærming

For å hjelpe deg med dette bruker jeg alt jeg har lært om terapi de siste 15 år. Min hovedtilnærming baserer seg på av Emosjonsfokusert Terapi og på oppmerksomt nærvær. Min erfaring er at det mest effektive er å fokusere på det som oppstår her-og-nå i timen, mens du forteller eller i møtet oss i mellom. Det som er levende i øyeblikket er det mulig å skape endring i. For å fasilitere dette vil jeg sette fokus på det umiddelbare og hjelpe deg å sette ord på det som skjer i deg, både i tankene, følelsene og i kroppen. Jeg har lang erfaring i egenutforskning i en kontemplativ skole og kan også støtte deg som er interessert i å lære mer om deg selv, selv om du ikke kommer for et symptom eller problem.


Hva tilbyr jeg?

Jeg tilbyr samtaleterapi både online på video, og fysisk i Oslo.


Jeg tilbyr også parterapi, hvor jeg hjelper par til å kommunisere bedre og forstå hverandre bedre. Min tilnærming til parterapi baserer seg på studier i Emosjonsfokusert Parterapi og i "non-violent communication".


Min bakgrunn

 • Emosjonfokusert Terapi
 • Emosjonsfokusert Parterapi
 • Zen coaching, inkludert ikke-volds kommunikasjon
 • Diamond Approach, skole for tilstedeværelse og oppmerksomt nærvær
 • Working With People training, School for Essential Councelling
 • Yogalærerutdanning
 • Diverse kurs i pusteterapi/breathwork
 • Psykomotorisk fysioterapi


Du kan lese mer om meg på albertbraae.no.

Biografi

Referanser

Nanda Jansson - "I had the privilege of working with Albert during our counselors training and found his sessions to be really good. He has a unique way of creating a space which enabled me to feel safe and connect with my deep longings and fears. I felt held in my vulnerability and highly appreciated his clarity and soft, intuitive guidance. I deeply respect and highly recommend his work"  Les mer  Les mindre

Hanne Pedersen - "Jeg har følt meg dypt sett og møtt i sesjoner med Albert. Jeg opplevde å bli møtt med sensitivitet, nysgjerrighet, og veldig gode spørsmål, som gjorde dyp transformasjon mulig"  Les mer  Les mindre

Sandra Geitz - "Albert is holding a safe, solid and non-judgmental space that gives me the support I need to explore myself in depth. I enjoy his ability to mirror and his flexibility in meeting me with warm compassion when needed and with strong direct questions when needed. Albert brings himself into the session with the sensation that he is fully there and engaged."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.