Re Gestaltterapi - Psykoterapi - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Parterapeut, Veileder, Terapeut, Familieveileder, Familieterapeut, Coach - GoMentor
Re Gestaltterapi - Psykoterapi - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Parterapeut, Veileder, Terapeut, Familieveileder, Familieterapeut, Coach

Re Gestaltterapi - Psykoterapi

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Parterapeut, Veileder, Terapeut, Familieveileder, Familieterapeut, Coach

Revetal, Videosamtale

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Veiledningsamtale - Bedrift 1.500 kr. Avtal tid

"Bli tryggere på det du kan" 
Kvalitetssikring og helsefremmende tiltak på arbeidsplassen.

Veiledningstilbudet gjelder ledere og ansatte. Målet er kvalitetssikring av fagutøvelse og ivaretakelse av den ansattes behov for oppfølging. Veiledningssamtaler benyttes ofte ved konflikthåndtering og som forebyggende, helsefremmende tiltak i private bedrifter og offentlig sektor. "Bieffekten" er gjerne økt nærvær hos ansatte og reduserte utgifter i forbindelse med lavere sykefravær. 

Veiledningen foregår over tid og er kontraktsfestet. 

(Veiledergodkjenning, Fellesorganisasjonen (FO) Fag- og profesjonsforbundet for barnevernpedagoger, sosionomer, vernepleiere og veldsferdarbeidere. (Medlem av Landsorganisasjonen LO)

Tjenesten er MVA pliktig. Oppgitt pris er inklusiv mva.

Familiesamtale 1.900 kr. Avtal tid

Tilbudet gjelder familiesamtale. Noen ganger er det behov for at flere møtes i samtale. Temaene er ulike og kan være sorgarbeid, sykdom eller traumatiske hendelser. Ta kontakt ved avklaringsbehov. 

Tjenesten er mva-pliktig fra 01.01.21.

Parsamtale 1.500 kr. Avtal tid

Par kommer på grunn av ulike utfordringer som har vært der over en periode eller har oppstått mer uventet. Utgangspunktet er at begge ønsker og har behov for utvikling og styrking av forholdet. Fastlåste mønstre er noe som begge bidrar til å opprettholde. Som terapeut er jeg derfor interessert i hvordan dere som par fungerer sammen. Fokuset er rettet mot hva dere er gode til og potensialet dere to har som team. 

Er det slik at de ene partneren ikke ønsker å gå i parterapi er det likevel mulig å jobbe med forholdet. Arbeidet blir da å jobbe individuelt med hovedfokus på relasjonen. Det hender også at en av eller begge partene ønsker å avslutte forholdet, og at det i terapirommet oppleves tryggere å jobbe med denne prosessen. 

Tjenesten er mva-pliktig fra 01.01.21

Individuell samtale 950 kr. Avtal tid

Terapien tilbyr en konsentrert fordypelse i personens muligheter og  vanskeligheter, begrensninger og ressurser. Terapeuten hjelper personen med å oppdage noe nytt om sitt forhold til seg selv og verden. Denne oppdagelsen kalles i terapispråket for innsikt. Individuell samtale gjelder barn, ungdom og voksne. Når det gjelder samtaler med barn er foreldrene mer delaktige i forhold til informasjon og prosess. 

Tjenesten er mva-pliktig fra 01.01.21.


Walk and talk 1.250 kr. Avtal tid

Er du glad jeg skal gå tur i skog og merke? En flott mulighet er å snakke sammen ute "i den frie natur". Det kan være i en park, langs sjøen eller på en skogsti. Det er viktig å velge et sted hvor begge er komfortable. Hver og en av oss har unike opplevelser og høster hvorfor individuelle erfaringer på gåturene. Ved å være i utendørs utendørs vil du og jeg skape en ny arena for refleksjon og samvær.

Tjenesten er mva-pliktig fra 01.01.21

Videosamtaler

Online (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Tjenesten er mva-pliktig fra 01.01.21.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gjennom 25 år erfaring i offentlig og privat sektor tilbyr vi trygghet og profesjonalitet i vår samtale Re Gestaltterapi - Psykoterapi - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Parterapeut, Veileder, Terapeut, Familieveileder, Familieterapeut, Coach

Beskrivelse


Re Gestaltterapi -  Psykoterapi er en profesjonell samtalepartner i hjertet av Vestfold 


Re Gestaltterapi - Psykoterapi holder til i lyse, trivelige lokaler i 2 etasje ved Næringsbygget på Revetal. Her er det gratis parkering. Samtaleterapeut og veileder Ingunn Dahl Karlsen har mer enn 25 års erfaring innen psykososialt arbeid, samtaleterapi og veiledning i offentlig og privat sektor.


Vi tilbyr samtaler for par, individ og familie. Aldersgruppen er i alle hovedsak voksen og ungdom.  Hastetime tilbys gjerne samme dag/kveld eller dagen etter. Ta gjerne kontakt for avklaring og informasjon. Ved akutt behov må fastlege eller legevakt kontaktes. 


Re Gestaltterapi jobber oftest med eksistensielle utfordringer, noe logen  "Alle livetes temaer" gjenspeiler. Temaene frykt, avvisning, ensomhet, lav selvfølelse, skam, nedstemthet, og sorg er hele tiden aktuelt. Samlivsbrudd, psykisk vold i nære relasjoner, voldtekt og seksuell krenkelse, sorgarbeid, mobbing og avvisningsproblematikk har vi lang erfaring med.  


Er du på jakt etter veiledning til bedrifter i privat og offentlig sektor? 

Bli tryggere på det du kan gjennom kvalitetssikring og helsefremmende tiltak på arbeidsplassen. 


 • Vi tilbyr veiledning til både ledere og ansatte.
 • Målet er kvalitetssikring av fagutøvelse og ivaretakelse av den ansattes behov for oppfølging.
 • Veiledningssamtaler benyttes ofte ved konflikthåndtering og som forebyggende, helsefremmende tiltak.
 • "Bieffekten" kan være økt nærvær hos ansatte og reduserte utgifter i forbindelse med lavere sykefravær.
 • Veiledningen foregår over tid og er kontraktsfestet. 
 • Vi tilbyr skreddersydde kurs innen, konflikthåndtering og kommunikasjonsutfordringer og innen relasjonell tilstedeværelse med gestaltpsykoterapi som metode
 • Medlem hos Norsk Gestaltterapeut Forening. Praktiserende gestaltterapeuter MNGF mottar veiledning, samt følger NGFs etiske retningslinjer.
 • På grunn av lovpålagt taushetsplikt og det nye direktivet for personvern (GDPR) opplyses ikke referanser eller uttalelser fra klienter. Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller book en time direkte om dette er ønskelig. 


Ingunn Dahl Karlsen (Gestalt- og Parterapeut)

 

Biografi

Referanser

Ingunn - "På grunn av taushetsplikt og trygghet har jeg ikke referanser. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.