Re Gestaltterapi - Psykoterapi Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut - GoMentor
Re Gestaltterapi - Psykoterapi Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Re Gestaltterapi - Psykoterapi Ingunn Dahl Karlsen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Revetal, Videosamtale

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Familiesamtale 1.500 kr. Avtal tid

Tilbudet gjelder familiesamtale. Noen ganger er det behov for at flere møtes i samtale. Temaene er ulike og kan være sorgarbeid, sykdom eller traumatiske hendelser. Ta kontakt ved avklaringsbehov.  

Tjenesten er mva-pliktig fra 01.01.21.

Veiledningsamtale - bedrift 1.500 kr. Avtal tid

"Bli tryggere på det du kan" Kvalitetssikring og helsefremmende tiltak på arbeidsplassen.

Veiledningstilbudet gjelder ledere og ansatte.  Målet er kvalitetssikring av fagutøvelse og ivaretakelse av den ansattes behov for oppfølging. Veiledningssamtaler benyttes ofte ved konflikthåndtering og som forebyggende, helsefremmende tiltak i private bedrifter og offentlig sektor. "Bieffekten" er gjerne økt nærvær hos ansatte og reduserte utgifter i forbindelse med lavere sykefravær. 

Veiledningen foregår over tid og er kontraktsfestet. 

(Veiledergodkjenning, Fellesorganisasjonen (FO) Fag- og profesjonsforbundet for barnevernpedagoger, sosionomer, vernepleiere og veldsferdarbeidere. (Medlem av Landsorganisasjonen LO)

Tjenesten er MVA pliktig. Oppgitt pris er inklusiv mva.

Parsamtale 1.500 kr. Avtal tid

Par kommer på grunn av ulike utfordringer som har vært der over en periode eller har oppstått mer uventet. Utgangspunktet er at begge ønsker og har behov for utvikling og styrking av forholdet. Fastlåste mønstre er noe som begge bidrar til å opprettholde. Som terapeut er jeg derfor interessert i hvordan dere som par fungerer sammen. Fokuset er rettet mot hva dere er gode til og potensialet dere to har som team. 

Er det slik at de ene partneren ikke ønsker å gå i parterapi er det likevel mulig å jobbe med forholdet. Arbeidet blir da å jobbe individuelt med hovedfokus på relasjonen. Det hender også at en av eller begge partene ønsker å avslutte forholdet, og at det i terapirommet oppleves tryggere å jobbe med denne prosessen. 

Tjenesten er mva-pliktig fra 01.01.21


Individuell samtaleterapi 750 kr. Avtal tid

Terapien tilbyr en konsentrert fordypelse i personens muligheter og  vanskeligheter, begrensninger og ressurser. Terapeuten hjelper personen med å oppdage noe nytt om sitt forhold til seg selv og verden. Denne oppdagelsen kalles i terapispråket for innsikt. Individuell samtale gjelder barn, ungdom og voksne. Når det gjelder samtaler med barn er foreldrene mer delaktige i forhold til informasjon og prosess. 

Tjenesten er mva-pliktig fra 01.01.21.

Walk and talk 1.250 kr. Avtal tid

Er du glad jeg skal gå tur i skog og merke? En flott mulighet er å snakke sammen ute "i den frie natur". Det kan være i en park, langs sjøen eller på en skogsti. Det er viktig å velge et sted hvor begge er komfortable. Hver og en av oss har unike opplevelser og høster hvorfor individuelle erfaringer på gåturene. Ved å være i utendørs utendørs vil du og jeg skape en ny arena for refleksjon og samvær.

Tjenesten er mva-pliktig fra 01.01.21

Videosamtaler

Online (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Tjenesten er MVA pliktig fra 01.01.21

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Re Gestaltterapi - Psykoterapi tilbyr samtaler for par og individ i trygge og rolig omgivelser ved Revetal i Vestfold. Re Gestaltterapi - Psykoterapi Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Beskrivelse

Er du/dere i en vanskelig eller utfordrende livssituasjon? Sliter du med psykiske utfordringer og trenge noen å snakke med? De som finner veien hit meddeler behov for en nøytral og profesjonell samtalepartner på en trygg arena. Tilbudet gjelder voksen, familie, ungdom og barn.

Gjennom mange års praktisering, som gestaltpsykoterapeut, sosionom og veileder, i offentlig og privat sektor, har jeg fått stor tro på at samtalen/terapien er et naturlig og virkningsfullt verktøy som bidrar til innsikt og mening. I vår relasjon i terapirommet, ligger muligheten til å gå ut av isolasjon og åpne opp for refleksjon og vekst.

Du binder deg ikke til et antall timer hos meg. Fokuset er rettet mot din bestilling, behov og ønsker. Anbefalingen er å prøve 3 - 4 timer før vi sammen evaluerer videre behandlingsløp. Er det hensiktsmessig for deg og ønskelig så kan andre inviteres med. Eksempelvis ektefelle eller fastlege. Dette skjer alltid i samarbeid og etter samtykke med deg hvor målet er ivaretakelse av din helsesituasjon. Jeg er medlem hos Norsk Gestaltterapeut Forening. Praktiserende gestaltterapeuter MNGF mottar veiledning, samt følger NGFs etiske retningslinjer. NGF har et klageorgan tilrettelagt for klienter av våre terapeutmedlemmer.

Mine erfaringsområder er blant annet:
 • Samlivsbrudd
 • Parsamtale
 • Relasjonelle utfordringer
 • Stress- og utbrenthet
 • Sorgarbeid
 • Psykiske plager 
 • Psykisk og fysisk vold i nære relasjoner
 • Voldtekt og seksuell krenkelser
 • Tap av nære slektninger
 • Ungdomstematikk som mobbing og utfrysning 


På grunn av lovpålagt taushetsplikt og det nye direktivet for personvern (GDPR) har jeg ikke referanser.

 
Ønsker deg varmt velkommen!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.