Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut - GoMentor

Ingunn Dahl Karlsen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Revetal, Videosamtale

1 klientmening

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtaleterapi 750 kr. Avtal tid

Veiledning 750 kr. Avtal tid

Parsamtale 1 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 33 99 70 40

33 99 70 40

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Online (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 33 99 70 40

33 99 70 40

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Re Gestaltterapi - Psykoterapi tilbyr samtaler for par og individ i trygge og rolig omgivelser ved Revetal i Vestfold. Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Beskrivelse

De som finner veien til meg er ofte i en livskrise og meddeler behov for en nøytral og profesjonell samtaleparter på en trygg arena. Samlivsbrudd, relasjonelle utfordringer, psykisk vold i nære relasjoner, voldtekt og seksuell krenkelse, tap av nære slektninger, mobbing og utfrysning er noen av temaene jeg har lang erfaring med. 

 

Logoen "Alle livets temaer" beskriver veldig godt at vi (klient og terapeut) ofte jobber med eksistensielle temaer som frykt, angst, avvisning, isolasjon, ensomhet, lav selvfølelse, uro, nedstemthet, slitenhet og liten livsgnist. 

 

Når vi sammen utforsker livets utfordringer og hva det innebærer å være deg skapes "et unikt rom". Et rom for din unike livshistorie og dine overlevelsesstrategier. I vår relasjon i terapirommet, ligger muligheten til å gå ut av isolasjon og å åpne opp for refleksjon og vekst. Tilbakemeldinger fra klienter er gjerne: "Hvor ble tiden av"?"Noe helt annet og vesentlig dukket opp hos meg i dag." På grunn av taushetsplikt og trygghet har jeg ikke referanser.   

 

Gjennom mange års erfaring fra min praksis som gestaltterapeut og sosionom har jeg stor tro på at samtaleterapi er et naturlig og virkningsfullt verktøy som bidrar til innsikt, gir mening og skaper verdi. Jeg har mer enn 22 års fartstid fra offentlig og privat sektor innen psykososialt arbeid og som FO fagveileder (Fag- og profesjonsforbundet for barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere, velferdsvitere og studenter).

 

Du binder deg ikke til et antall timer hos meg. Fokuset er rettet mot din bestilling, behov og ønsker. Anbefalingen er å prøve 3 - 4 timer før vi sammen evaluerer videre behandlingsløp. Er det hensiktsmessig for deg og ønskelig så kan andre inviteres med. Eksempelvis ektefelle eller fastlege. Dette skjer alltid i samarbeid og etter samtykke med deg hvor målet er ivaretakelse av din helsesituasjon.

 

Praksisen er på Revetal i Vestfold. Jeg har også mulighet til å ta i mot klienter i Tønsberg. Har spørsmål eller er i tvil om tilbudet passer for deg/dere så ring meg gjerne. 

 

Referanser

Ingunn  - "På grunn av taushetsplikt og trygghet har jeg ikke referanser. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.