Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut - GoMentor
Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Ingunn Dahl Karlsen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Revetal, Videosamtale

1 klientmening

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtaleterapi 750 kr. Avtal tid

Veiledning 750 kr. Avtal tid

Parsamtale 1.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 33 99 70 40

33 99 70 40

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Online (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 33 99 70 40

33 99 70 40

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Re Gestaltterapi - Psykoterapi tilbyr samtaler for par og individ i trygge og rolig omgivelser ved Revetal i Vestfold. Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Beskrivelse

De som finner veien hit er ofte i en livskrise og meddeler behov for en nøytral og profesjonell samtalepartner på en trygg arena. Tilbudet gjelder voksen, familie, ungdom og barn.


Gjennom mange års erfaring fra min praksis, som gestaltpsykoterapeut, sosionom og veileder, har jeg stor tro på at samtalen er et naturlig og virkningsfullt verktøy som bidrar til innsikt og gir mening.

Når vi sammen utforsker livets utfordringer og hva det innebærer, skapes "et unikt rom". Et rom for unike livshistorie og overlevelsesstrategier. I vår relasjon i terapirommet, ligger muligheten til å gå ut av isolasjon og å åpne opp for refleksjon og vekst

Logoen "Alle livets temaer" beskriver veldig godt at vi - klient og terapeut - ofte jobber med eksistensielle temaer som frykt, avvisning, isolasjon, ensomhet, lav selvfølelse, uro, nedstemthet, slitenhet og sorg. Disse temaene møter vi gjennom "livets landevei".


Samlivsbrudd, relasjonelle utfordringer, psykisk og fysisk vold i nære relasjoner, voldtekt og seksuell krenkelse, tap av nære slektninger, ungdomstematikk som mobbing og utfrysning er noen av temaene jeg har lang erfaring med. På grunn av lovpålagt taushetsplikt og det nye direktivet for personvern (GDPR) har jeg ikke referanser.


Du binder deg ikke til et antall timer hos meg. Fokuset er rettet mot din bestilling, behov og ønsker. Anbefalingen er å prøve 3 - 4 timer før vi sammen evaluerer videre behandlingsløp. Er det hensiktsmessig for deg og ønskelig så kan andre inviteres med. Eksempelvis ektefelle eller fastlege. Dette skjer alltid i samarbeid og etter samtykke med deg hvor målet er ivaretakelse av din helsesituasjon.


Jeg er medlem hos Norsk Gestaltterapeut Forening. Praktiserende gestaltterapeuter MNGF mottar veiledning, samt følger NGFs etiske retningslinjer. NGF har et klageorgan tilrettelagt for klienter av våre terapeutmedlemmer.

 

Ønsker deg varmt velkommen!

Referanser

Ingunn  - "På grunn av taushetsplikt og trygghet har jeg ikke referanser. "  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer