Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut - GoMentor
Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Ingunn Dahl Karlsen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Revetal, Videosamtale

1 klientmening

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtaleterapi 750 kr. Avtal tid

Terapien tilbyr en konsentrert fordypelse i personens muligheter og  vanskeligheter, begrensninger og ressurser. Terapeuten hjelper personen med å oppdage noe nytt om sitt forhold til seg selv og verden. Denne oppdagelsen kalles i terapispråket for innsikt. Individuell samtale gjelder barn, ungdom og voksne. Når det gjelder samtaler med barn er foreldrene mer delaktige i forhold til informasjon og prosess. 

Parsamtale 1.500 kr. Avtal tid

Par kommer på grunn av ulike utfordringer som har vært der over en periode eller har oppstått mer uventet. Utgangspunktet er at begge ønsker og har behov for utvikling og styrking av forholdet. Fastlåste mønstre er noe som begge bidrar til å opprettholde. Som terapeut er jeg derfor interessert i hvordan dere som par fungerer sammen. Fokuset er rettet mot hva dere er gode til og potensialet dere to har som team. 

Er det slik at de ene partneren ikke ønsker å gå i parterapi er det likevel mulig å jobbe med forholdet. Arbeidet blir da å jobbe individuelt med hovedfokus på relasjonen. Det hender også at en av eller begge partene ønsker å avslutte forholdet, og at det i terapirommet oppleves tryggere å jobbe med denne prosessen. 


Familiesamtale 1.500 kr. Avtal tid

Tilbudet gjelder familiesamtale. Noen ganger er det behov for at flere møtes i samtale. Temaene er ulike og kan være sorgarbeid, sykdom eller traumatiske hendelser. Ta kontakt ved avklaringsbehov.  

Veiledningsamtale - bedrift 1.200 kr. Avtal tid

"Bli tryggere på det du kan" Kvalitetssikring og helsefremmende tiltak på arbeidsplassen.

Veiledningstilbudet gjelder ledere og ansatte.  Målet er kvalitetssikring av fagutøvelse og ivaretakelse av den ansattes behov for oppfølging. Veiledningssamtaler benyttes ofte ved konflikthåndtering og som forebyggende, helsefremmende tiltak i private bedrifter og offentlig sektor. "Bieffekten" er gjerne økt nærvær hos ansatte og reduserte utgifter i forbindelse med lavere sykefravær. 

Veiledningen foregår over tid og er kontraktsfestet. 

(Veiledergodkjenning, Fellesorganisasjonen (FO) Fag- og profesjonsforbundet for barnevernpedagoger, sosionomer, vernepleiere og veldsferdarbeidere. (Medlem av Landsorganisasjonen LO)

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Online (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Re Gestaltterapi - Psykoterapi tilbyr samtaler for par og individ i trygge og rolig omgivelser ved Revetal i Vestfold. Ingunn Dahl Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Parterapeut

Beskrivelse

De som finner veien hit er ofte i en livskrise og meddeler behov for en nøytral og profesjonell samtalepartner på en trygg arena. Tilbudet gjelder voksen, familie, ungdom og barn.

Gjennom mange års erfaring fra min praksis, som gestaltpsykoterapeut, sosionom og veileder, har jeg stor tro på at samtalen er et naturlig og virkningsfullt verktøy som bidrar til innsikt og gir mening.

Når vi sammen utforsker livets utfordringer og hva det innebærer, skapes "et unikt rom". Et rom for unike livshistorie og overlevelsesstrategier. I vår relasjon i terapirommet, ligger muligheten til å gå ut av isolasjon og å åpne opp for refleksjon og vekst

Logoen "Alle livets temaer" beskriver veldig godt at vi - klient og terapeut - ofte jobber med eksistensielle temaer som frykt, avvisning, isolasjon, ensomhet, lav selvfølelse, uro, nedstemthet, slitenhet og sorg. Disse temaene møter vi gjennom "livets landevei".

Mine erfaringsområder er blant annet:
  • Samlivsbrudd
  • Relasjonelle utfordringer
  • Psykisk og fysisk vold i nære relasjoner
  • Voldtekt og seksuell krenkelser
  • Tap av nære slektninger
  • Ungdomstematikk som mobbing og utfrysning 


På grunn av lovpålagt taushetsplikt og det nye direktivet for personvern (GDPR) har jeg ikke referanser.
Du binder deg ikke til et antall timer hos meg. Fokuset er rettet mot din bestilling, behov og ønsker. Anbefalingen er å prøve 3 - 4 timer før vi sammen evaluerer videre behandlingsløp. Er det hensiktsmessig for deg og ønskelig så kan andre inviteres med. Eksempelvis ektefelle eller fastlege. Dette skjer alltid i samarbeid og etter samtykke med deg hvor målet er ivaretakelse av din helsesituasjon.
Jeg er medlem hos Norsk Gestaltterapeut Forening. Praktiserende gestaltterapeuter MNGF mottar veiledning, samt følger NGFs etiske retningslinjer. NGF har et klageorgan tilrettelagt for klienter av våre terapeutmedlemmer.
 
Ønsker deg varmt velkommen!

Referanser

Ingunn  - "På grunn av taushetsplikt og trygghet har jeg ikke referanser. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer