Sissel Kjørren - Kognitiv terapeut - GoMentor
Sissel Kjørren - Kognitiv terapeut

Sissel Kjørren

Kognitiv terapeut

Gamle Fredrikstad og Jessheim , Videosamtale

5 referanser

Personlig fremmøte

Individuell samtaleterapi 850 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Individuell samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sissel Kjørren - Kognitiv terapeut

Beskrivelse


Virker noe av dette kjent for deg:

 • Har du en krevende hverdag med stress, og trenger å få ryddet opp?
 • Er du i en jobb som krever mye av deg, og ønsker å få kontroll? 
 • Har du lav selvfølelse?
 • Lurer du på om du er bra nok?
 • Opplever du å slite med angst?
 • Har du behov for å sortere tanker og følelser?
 • Har du opplevd samlivsbrudd, og trenger å snakke med en objektiv og nøytral person for å få sortert tankene dine?
 • Står du ved et veiskille i livet, og trenger råd og veiledning?
 • Har dere utfordringer i forholdet, og ønsker å gå i parterapi?
 • Bestill en kostnadsfri konsultasjonstime i dag, så tar vi en samtale om din/deres situasjon.


Kognitiv terapi, retter seg mot problemløsning og innsikt i sammenhengen mellom tenkning, handlinger og følelser. Et viktig mål er å bryte selvforsterkende onde sirkler som opprettholder psykiske helseproblemer. Det gjøres ved kartlegging av vanskelige situasjoner, utforming av aktiviteter som gir selvtillit og energi, utforsking og eventuelt endring av negative tankemønstre, stimulering til økt sosial kontakt og forebygging av tilbakefall.


Av og til kan man befinne seg i en livssituasjon som gjør det krevende for en å se klart hvordan man skal få til endringer som gjør at man kan få det bedre i livet. Da kan det være godt å ha støtte og veiledning fra en som ser deg, og kan hjelpe deg til å bedre mestre utfordringene du står overfor. Jeg bestreber meg på å skape en trygg og god atmosfære i samtalen og å etablere en god relasjon til deg som klient. Det er viktig for meg at du føler deg komfortabel og trygg i situasjonen, og at dette skal bidra til å gi rom for en åpen dialog. Da vil vi oppnå resultater i terapien. Bestill gjerne en gratis konsultasjonstime for å finne ut om du ønsker terapi hos meg.

 

Min bakgrunn:

Jeg har hele livet vært opptatt av mennesker og hvordan de har det. I store deler av yrkeslivet har jeg vært i det private næringsliv og har vært så heldig å kunne bruke både personlige og faglige egenskaper til å jobbe med og hjelpe veldig mange ulike mennesker.


Jeg er utdannet Kognitiv terapeut og i Idrettspsykologi fra Bjørknes Høyskole, og er i tillegg utdannet Reg.Ernæringsterapeut MNNH.


Jeg mener alle fortjener god livskvalitet både fysisk og mentalt!

 

 

Referanser

Ingvild / 31 - "Jeg kom til Sissel i Kostbalanse hos Klinikk for alle på Jessheim med store IBS (irritabel tarmsyndrom) utfordringer. Mine utfordringer satte en stopper for min hverdag, og jeg var nødt til å søke hjelp. Jeg kunne ikke fått bedre veiledning og oppfølging enn hos Sissel. Resultatet av en ernæringsplan og Sissel evne til å hjelpe og se mennesket foran seg har gjort at jeg kan fungere mot normalt, uten store smerter gjennom en dag. Sissel har rett og slett forandret mitt liv til det bedre."  Les mer  Les mindre

Marianne / 58 - "Jeg kontaktet Sissel i vår, følte at alt rundt meg var kaos og taklet dagene dårlig, var sykemeldt og hadde det veldig dårlig både fysisk pg psykisk. Det var mye negativitet, jeg hadde problemer med å finne det positive i livet. Sissel har vært en veldig god terapeut og samtale partner for meg i en tung periode. Etter gode samtaler og egen trening på det mentale plan er jeg nå på rett kjøl og tilbake i jobb. Jeg takker så mye for god hjelp og anbefaler på det varmeste Sissel som terapeut. Jeg kommer ikke til å nøle med å ta kontakt igjen. "  Les mer  Les mindre

Bettina Berg - "Går du og lurer på om du skal prøve – bare sett i gang. Dette er helt annerledes en det jeg tidligere har vært med på. Her ble hele kostholdsendringen skreddersydd meg, og ikke jeg som måtte tilpasse meg den.Jeg har hatt ukentlig oppfølging pr. telefon hvor jeg har fått oppgaver som har gjort at jeg tatt bevisste valg. I disse samtalene har jeg også fått utdelt gode verktøy som gjør at jeg klarer å holde meg til planen på en måte jeg ikke har gjort tidligere. Disse timene kommer jeg til å booke meg med jevne mellomrom i fremtiden også. Det å ha en jevnlig dialog, fulle med verktøy gjør at jeg mener jeg kommer til å lykkes. Ønsker du deg en personlig oppfølging med gode verktøy og samtaler, ja da er dette et riktig valg."  Les mer  Les mindre

Lena / 37 - "Sissel veiledet meg i form av kostholdsveiledning og trening i forbindelse med vektnedgang med stor suksess. Jeg vil absolutt anbefale henne til andre som ønsker å oppnå det samme som meg. "  Les mer  Les mindre

Fredik - "“Hele opplegget ble skreddersydd etter en innledende samtale. Vi snakket om hva slags mat jeg likte, hva jeg ønsket å trene, samt hvor ofte. Justeringer ble gjort underveis, alt etter hvordan progresjon jeg hadde, samt i forhold til min hektiske hverdag. Nå 5 måneder etter har jeg gått ned 22 kg, er i mye bedre form, og føler meg mye bedre. Kan trygt anbefale Kostbalanse til alle som vil ha en komplett kost og treningsplan, som også blir justert etter dine behov underveis. " "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.