Anne Molla - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Anne Molla - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Anne Molla

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Stavanger

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale 695 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 1980

52 97 27 52

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Min erfaring ar at det kan være en lettelse å få dele tanker og følelser med en profesjonell samtalepartner, og at det kan synliggjøre muligheter og valg for å Anne Molla - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

  • Trenger du noen å sortere tankene dine med?
  • Har du følelsen av å stå fast og ikke komme videre?
  • Trenger du støtte i en vanskelig periode?
  • Har livet blitt mye plikt og lite glede?

 

Gestaltterapi kan hjelpe! Sammen ser vi på det som er vanskelig, og hva det er som hindrer deg i å leve det livet du ønsker. Min erfaring ar at det kan være en lettelse å få dele tanker og følelser med en profesjonell samtalepartner, og at det kan synliggjøre muligheter og valg for å skape mestring i eget liv.

 

Hva jeg kan hjelpe deg med:  

Det er viktig for meg at du føler deg trygg og verdsatt. Min erfaring er at det å føle seg sett og møtt i terapirommet er det beste utgangspunktet for et godt terapeutisk samarbeid. Jeg tror på en helende relasjon og ønsker å legge til rette for at du sammen med meg kan bygge nye relasjonserfaringer som du kan ta med deg ut i livet.

De siste årene har jeg jobbet mye med selvfølelse. Både i eget liv, og som profesjonell. Jeg har i perioder i mitt liv hatt god selvtillitt på mange områder, men likevel hatt lav selvfølelse. I terapirommet møter jeg jevnlig klienter som vet de er dyktige på mange områder i livet sitt, men som likevel sliter med lav selvfølelse. Selvtillitt handler om å gjøre; at jeg vet at jeg mestrer ulike ferdigheter. Selvfølelse handler om å være. Å være verdifull som den jeg er. Hvem er jeg når jeg ikke presterer? Når jeg trenger å hvile? Når jeg sier nei til de rundt meg? Har jeg verdi som meg? Også når jeg er syk? Også når jeg ikke innfrir andres forventninger?

Min erfaring er at når vi styrker selvfølelsen, står vi sterkere i motgang. Det er lettere å praktisere indre vennlighet og å sette gode grenser for seg selv med en trenet selvfølelse. I tillegg til å jobbe med selvfølelse i terapirommet, har jeg holdt flere kurs, foredrag og foreldremøter om hvordan styrke barn og unges selvfølelse.

 

Om meg:

Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. I forbindelse med vanskelige perioder i eget liv, og som en obligatorisk del av utdannelsen har jeg jeg selv gått i terapi. Det er den beste investeringen jeg har gjort for meg selv! Jeg har kjent hvor viktig og helende det kan være å bli møtt og sett i en vanskelig periode. Og det å bli bevisst på egne behov og valg i møte med meg selv og andre har gitt meg et større handlingsrom og en rikere livsutfoldelse. Disse erfaringene har blitt en verdifull kompetanse som jeg har med meg i møte med deg. 

Gestaltterapi er en terapiform som har spredning i hele verden, og er i dag en av de mest utbredte psykoterapiretninger i Europa. Gestaltterapi er en samtaleterapi hvor vi er opptatt av hele mennesket; tanker, følelser og kropp. Ordet gestalt kan oversettes med et meningsfylt hele.

 

Ledige timer for støtte, samtale, sortering. Ta kontakt for å kjenne om dette er noe for deg!

 

Hjertelig velkommen!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer