Anne Molla - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Anne Molla

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Stavanger , GoMentor 24/7

2 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personlig fremmøte

Individuell samtale 895 kr. Avtal tid

1,5 times individualterapi 1.295 kr. Avtal tid

Parsamtale 1.495 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anne Molla - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

 • Trenger du noen å sortere tankene dine med?
 • Har du følelsen av å stå fast og ikke komme videre?
 • Trenger du støtte i en vanskelig periode?
 • Har livet blitt mye plikt og lite glede?

 

Gestaltterapi kan hjelpe! Sammen ser vi på det som er vanskelig, og hva det er som hindrer deg i å leve det livet du ønsker. Min erfaring ar at det kan være en lettelse å få dele tanker og følelser med en profesjonell samtalepartner, og at det kan synliggjøre muligheter og valg for å skape mestring i eget liv.

 

Hva jeg kan hjelpe deg med:

Individualterapi: 


Å føle seg sett og møtt i terapirommet er det beste utgangspunktet for et godt terapeutisk samarbeid. For meg er det viktig at du føler deg trygg og verdsatt i det terapeutiske møtet. 

De siste årene har jeg jobbet mye med den indre kritiker og med selvfølelse. Både i eget liv, og som profesjonell. Jeg har i perioder i mitt liv hatt god selvtillitt på mange områder, men likevel hatt lav selvfølelse. I terapirommet møter jeg jevnlig klienter som vet de er dyktige på mange områder i livet sitt, men som likevel sliter med lav selvfølelse og en indre kritiker. Selvtillitt handler om å gjøre; at jeg vet at jeg mestrer ulike ferdigheter. Selvfølelse handler om å være. Å være verdifull som den jeg er. Hvem er jeg når jeg ikke presterer? Når jeg trenger å hvile? Når jeg sier nei til de rundt meg? Har jeg verdi som meg? Også når jeg er syk? Også når jeg ikke innfrir andres forventninger?

Min erfaring er at når vi styrker selvfølelsen og blir kjent med den indre kritiker, står vi sterkere i motgang. Det er lettere å praktisere indre vennlighet og å sette gode grenser for seg selv med en trenet selvfølelse. I tillegg til å jobbe med selvfølelse i terapirommet, har jeg holdt flere kurs, foredrag og foreldremøter om hvordan styrke barn og unges selvfølelse.

Parterapi


Strever dere i parforholdet?

I parsamtaler får dere hjelp til å se nærmere på hva det er som egentlig skjer mellom dere. Å bli klar over hvordan dere påvirker og blir påvirket i forholdet, kan gi en større forståelse for hverandres ståsted og åpne for nye tilnærminger. Min erfaring er at i enhver utfordring ligger mulighet for vekst.

Dette er noe av det par søker hjelp til:

 • ønsker å finne tilbake til den gode kontakten
 • ønsker å bedre kommunikasjonen
 • har utfordringer med mine, dine, våre barn
 • opplever ensomhet i parforholdet
 • har utfordringer med ulike former for ulikheter
 • når en i paret blir syk
 • ønsker å finne tilbake til gnist og lidenskap
 • noen ønsker å finne tilbake til hverandre, mens andre ønsker hjelp til å avslutte forholdet på best mulig måte

 

Om meg:


Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. I forbindelse med vanskelige perioder i eget liv, og som en obligatorisk del av utdannelsen har jeg jeg selv gått i både individual og par-terapi. Det er den beste investeringen jeg har gjort for meg selv! Jeg har kjent hvor viktig og helende det kan være å bli møtt og sett i det som er vanskelig. Og det å bli bevisst på egne behov og valg i møte med meg selv og andre har gitt meg et større handlingsrom og en rikere livsutfoldelse. Disse erfaringene har blitt en verdifull kompetanse som jeg har med meg i møte med deg. 

Gestaltterapi er en terapiform som har spredning i hele verden, og er i dag en av de mest utbredte psykoterapiretninger i Europa. Gestaltterapi er en samtaleterapi hvor vi er opptatt av hele mennesket; tanker, følelser og kropp. Ordet gestalt kan oversettes med et meningsfylt hele.

 

Ledige timer for støtte, samtale, sortering. Ta kontakt for å kjenne om dette er noe for deg!

 

Hjertelig velkommen!

Referanser

Mann 36 år - "Jeg skulle ønske jeg hadde kommet tidligere. Før trodde jeg man måtte slite med alvorlig psykisk sykdom for å gå til samtale. Nå tenker jeg at dette kan være nyttig for alle som føler de står fast i en periode i livet."  Les mer  Les mindre

Kvinne 18 år - "Jeg sleit skikkelig med lav selvfølelse da jeg tok kontakt med Anne. Følte meg null verd egentlig og var veldig kritisk til meg selv. Jeg har gledet meg til samtalene våre. Jeg har lært mye om meg selv og blitt mer glad i meg selv slik jeg er."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.