Anne Molla - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Anne Molla

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

GoMentor 24/7

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Anne Molla - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

 • Trenger du noen å sortere tankene dine med?
 • Har du følelsen av å stå fast og ikke komme videre?
 • Trenger du støtte i en vanskelig periode?
 • Har livet blitt mye plikt og lite glede?

 

Gestaltterapi kan hjelpe! Sammen ser vi på det som er vanskelig, og hva det er som hindrer deg i å leve det livet du ønsker. Min erfaring ar at det kan være en lettelse å få dele tanker og følelser med en profesjonell samtalepartner, og at det kan synliggjøre muligheter og valg for å skape mestring i eget liv.

 

Hva jeg kan hjelpe deg med:

Individualterapi: 


Å føle seg sett og møtt i terapirommet er det beste utgangspunktet for et godt terapeutisk samarbeid. For meg er det viktig at du føler deg trygg og verdsatt i det terapeutiske møtet. 

De siste årene har jeg jobbet mye med den indre kritiker og med selvfølelse. Både i eget liv, og som profesjonell. Jeg har i perioder i mitt liv hatt god selvtillitt på mange områder, men likevel hatt lav selvfølelse. I terapirommet møter jeg jevnlig klienter som vet de er dyktige på mange områder i livet sitt, men som likevel sliter med lav selvfølelse og en indre kritiker. Selvtillitt handler om å gjøre; at jeg vet at jeg mestrer ulike ferdigheter. Selvfølelse handler om å være. Å være verdifull som den jeg er. Hvem er jeg når jeg ikke presterer? Når jeg trenger å hvile? Når jeg sier nei til de rundt meg? Har jeg verdi som meg? Også når jeg er syk? Også når jeg ikke innfrir andres forventninger?

Min erfaring er at når vi styrker selvfølelsen og blir kjent med den indre kritiker, står vi sterkere i motgang. Det er lettere å praktisere indre vennlighet og å sette gode grenser for seg selv med en trenet selvfølelse. I tillegg til å jobbe med selvfølelse i terapirommet, har jeg holdt flere kurs, foredrag og foreldremøter om hvordan styrke barn og unges selvfølelse.

Parterapi


Strever dere i parforholdet?

I parsamtaler får dere hjelp til å se nærmere på hva det er som egentlig skjer mellom dere. Å bli klar over hvordan dere påvirker og blir påvirket i forholdet, kan gi en større forståelse for hverandres ståsted og åpne for nye tilnærminger. Min erfaring er at i enhver utfordring ligger mulighet for vekst.

Dette er noe av det par søker hjelp til:

 • ønsker å finne tilbake til den gode kontakten
 • ønsker å bedre kommunikasjonen
 • har utfordringer med mine, dine, våre barn
 • opplever ensomhet i parforholdet
 • har utfordringer med ulike former for ulikheter
 • når en i paret blir syk
 • ønsker å finne tilbake til gnist og lidenskap
 • noen ønsker å finne tilbake til hverandre, mens andre ønsker hjelp til å avslutte forholdet på best mulig måte

 

Om meg:


Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. I forbindelse med vanskelige perioder i eget liv, og som en obligatorisk del av utdannelsen har jeg jeg selv gått i både individual og par-terapi. Det er den beste investeringen jeg har gjort for meg selv! Jeg har kjent hvor viktig og helende det kan være å bli møtt og sett i det som er vanskelig. Og det å bli bevisst på egne behov og valg i møte med meg selv og andre har gitt meg et større handlingsrom og en rikere livsutfoldelse. Disse erfaringene har blitt en verdifull kompetanse som jeg har med meg i møte med deg. 

Gestaltterapi er en terapiform som har spredning i hele verden, og er i dag en av de mest utbredte psykoterapiretninger i Europa. Gestaltterapi er en samtaleterapi hvor vi er opptatt av hele mennesket; tanker, følelser og kropp. Ordet gestalt kan oversettes med et meningsfylt hele.

 

Ledige timer for støtte, samtale, sortering. Ta kontakt for å kjenne om dette er noe for deg!

 

Hjertelig velkommen!

Referanser

Mann 36 år - "Jeg skulle ønske jeg hadde kommet tidligere. Før trodde jeg man måtte slite med alvorlig psykisk sykdom for å gå til samtale. Nå tenker jeg at dette kan være nyttig for alle som føler de står fast i en periode i livet."  Les mer  Les mindre

Kvinne 18 år - "Jeg sleit skikkelig med lav selvfølelse da jeg tok kontakt med Anne. Følte meg null verd egentlig og var veldig kritisk til meg selv. Jeg har gledet meg til samtalene våre. Jeg har lært mye om meg selv og blitt mer glad i meg selv slik jeg er."  Les mer  Les mindre

Kvinne 47år - "Anne er en fantastisk dame- så unik og kunnskapsrik, både som menneske og terapeut. Hun har forandret livet mitt til det bedre."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.