Tone Ågedal - Terapeut, Parterapeut - GoMentor
Tone Ågedal - Terapeut, Parterapeut

Tone Ågedal

Terapeut, Parterapeut

Videosamtale

Videosamtaler

Individuell samtale, student (GoMentor videosesjon) 400 kr. Avtal tid

Individuell samtale (GoMentor videosesjon) 650 kr. Avtal tid

Parsamtale (GoMentor videosesjon) 650 kr. Avtal tid

Forsamtale (GoMentor videosesjon) 0 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

90 55 22 88

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Tone Ågedal Par og familieterapeut, terapeut, veileder Tone Ågedal - Terapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Gjennom livets ulike faser møter vi små og store utfordringer og kriser. Noen livsutfordringer klarer vi å finne veien ut av selv. Andre setter større spor, og veien ut er vanskeligere å se for seg. Er du i en vanskelig periode i ditt liv, og kjenner at du trenger en å sortere vanskelige/tunge tanker og følelser med, kan du ta kontakt med meg.Hva jeg kan hjelpe deg med:

Stress,bekymring,tankekjør som stjeler energi. Vanskelige relasjoner i familie, vennskap og jobbsammenheng. Utforske vanskelige hendelser og uhensiktsmessige handlinger/reaksjoner, og se dem fra forskjellige sider og forståelser. Utforske parforholdets mangfoldige gleder og utfordringer. Stress i studie og jobbsituasjon.


I en 30 minutts forsamtale vil jeg være opptatt av å høre hva du ønsker å ha fokus på i et videre løp og hvor ofte du ønsker at vi har samtaler. Det er også fint om vi kan forme et mål, håp, ønsket endring etter samtaleterapien.


Litt om meg

Jeg har i mange år jobbet med familier i sårbare situasjoner, både privat, statlig og kommunalt. I arbeidssammenheng har jeg jobbet med å endre uhensiktsmessig og utfordrende atferd, rusmisbruk, relasjonelle utfordringer i familien og øvrig nettverk, utfordringer i samarbeid ved delt omsorg for barn, ulike vansker/konflikter i parforholdet, nedstemthet, stress, angst, store emosjonelle svingninger i følelseslivet, ensomhet, tankekjør og liknende.


Utdanning

 • Barnevernspedag
 • Familieterapi
 • Veiledning
 • Cannabis forebygging og behandling
 • Ledelse


Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer