Sølvi Raastad - Psykoterapeut

Sølvi Raastad

Psykoterapeut

Videosamtale

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Det er mye god helse i å gå i terapi. Selvutvikling og psykisk helse handler om å ta vare på seg selv, og å ta seg selv og sine relasjoner på alvor. Sølvi Raastad - Psykoterapeut

Beskrivelse

Terapi handler om å ta vare på seg selv.

Sentralt og enkelt:
Sentrum Psykoterapi, Karl Johans gate 8 i Oslo sentrum
3 min å gå fra Oslo Sentralbanestasjon.

 • Aktuelt nå:

  Terapirommet er igjen åpnet for personlig oppmøte :-) 

  24t avbestilling gjelder, men det vil være fleksibilitet rundt behovet for å flytte sesjonen over til video ved sykdom, også innenfor 24t. 

  Pris: 60 minutter sesjon kr: 1125,- (inkl mva)


  Bookingkalenderen her inne viser kun videobookinger! Du må ta kontakt for forespørsel om tid. 


  Du kan ikke gå i terapi hos meg hvis du:

  1 - Hvis det er slik at du har nære venner eller familie som allerede går hos meg må du gi beskjed, da det ikke er hensiktsmessig å "dele" terapeut. I så fall hjelper jeg deg videre til en kollega.

  2 - Hvis det er slik at du har psykiatriske diagnoser eller historie i psykiatri er det fint om du gir beskjed i forkant, hvis det er noe jeg ikke kan arbeide med er det bedre å henvise deg til noen som kan.


  • Mandag: Stengt
  • Tirsdag: Oppmøtesesjoner
  • Onsdag: Oppmøtesesjoner
  • Torsdag: Stengt
  • Fredag: oppmøtesesjoner  Små tegn i hverdagen - når kan det være sunt å kontakte en terapeut?

 • Sitter du fast i gamle mønstre og mekanismer som ikke hjelper deg lenger? Begynner du å bli sliten av deg selv, oppgitt over hvordan du kan reagere på hendelser og personer?
 • Er din "indre kritiker" litt vel høylydt? Denne indre stemmen som er god til å snakke deg ned, og som kan være overdrevent kritisk?
 • Hvordan står det til med selvverdet ditt? Kjenn etter hvordan du har det i relasjonene dine, og hvordan du reagerer i forskjellige situasjoner. Privat, i familien og i jobb.
 • Er det lenge mellom følelser og opplevelser som gir glede, latter, som er humoristiske og inspirerende? Og i så fall - vet du hvorfor?
 • Vet du hvor grensene dine går? Det er ikke så lett å sette grenser for seg selv for de flyter gjerne litt i forhold til hvilke relasjoner man er i. Så hvordan kan du vite hva som er helt sant for deg i de forskjellige situasjonene?
 • Kjenner du på angst? Eller sorg over noe? Er tankene negative og følelsene tunge? Eller omvendt?
 • Har du utfordringer i samlivet ditt, på arbeidsplassen eller i familien?
 • Mangler du motivasjon og mening i livet? Når man ikke er i kontakt med det som kjennes virkelig meningsfylt kan det gjøre utslag på helsen rett og slett. Fysisk, psykisk og følelsesmessig kan man oppdage at dagene blir tyngre og tilværelsen byr på mer utfordringer. Det henger ofte sammen. Hvordan kan du komme mer til uttrykk i ditt liv, på en autentisk måte?

 

Terapi er lite effektivt om det ikke oppleves som sant for deg.


Jeg har flere teknikker og metoder med meg inn i terapirommet, men det aller viktigste er at du er komfortabel med det vi gjør, og at du opplever det som hensiktsmessig.

Jeg hjelper med å holde overblikket, speile deg og få øye på "blindsonene" dine. Jeg kan utfordre deg der det er hensiktsmessig, og vise deg styrken, ressursene og motet ditt.


Gjennom verktøy som f. eks delpersonlighetarbeid, nærværsøvelser, energipsykologisk kartlegging, disidentifisering og kreative visualiseringer, finner du frem til dine egne sannheter, i stedet for at jeg forteller deg dem.Du er kanskje mye mer enn du tror..?


Ved å gå i terapi gjør man ikke bare et arbeid med seg selv og for seg selv, det kan også ha positive virkninger på menneskene rundt deg. Jo bedre du kjenner deg selv som det hele og sammensatte menneske du er, blir det også lettere å se andre menneskers nyanser og sammensatt-het. Dette gir gode muligheter for mer toleranse, mer åpenhet og mer frihet, og ikke minst gode relasjoner. Fordi det blir plass til mer kjærlighet.


Terapirommet er en arena der du kan utforske deg selv.


Mine tjenester:

 • Individuell samtaleterapi. Kombinerer psykosyntese og energipsykologi der det høver seg. Jeg tilbyr 60 minutter sesjoner.  
 • For par (sammen med kollega Anne Sloth Dieserud). Parterapi med Energipsykologisk veiledning. Inkluderer en online personlighetsprofil.
 • For grupper (sammen med kollega Anne Sloth Dieserud). Psykosyntese og Energipsykologisk kartlegging, lagt opp i en workshop, der målet er å gjøre hverandre gode ved å bringe inn større forståelse for forskjellene i personlighetstyper og variasjoner innen kommunikasjon. Forebygger utbrenthet både på jobb og privat. Inkluderer en online personlighetsprofil.

 


Vilkår og informasjon:

Avbestilling innen 24 timer.

Kalenderen min på GoMentor viser kun oppsatte videosesjoner. Ta kontakt om du ønsker time eller har spørsmål.

60 minutter sesjon kr: 1125,- (inkl mva)


Kreativitet -- Vilje -- Bevissthet -- Kjærlighet -- Handlekraft -- Fokus -- Nærvær -- Frihet


COVID-19:

Jeg følger FHI sine retningslinjer vedrørende smittevern og regjeringens anbefalinger.

Akkurat nå er det åpnet for fysisk oppmøte. Terapirommet jeg bruker til en-til-en samtaler er ikke så stort, men det er god nok avstand mellom oss i rommet. 

Om du føler deg syk og det er for sent å flytte på oppsatt time (24 timers avbestilling) så foregår sesjonen over telefon eller video.

Er du i risikosonen og ikke ønsker å komme inn til kontoret bruker vi videosesjoner eller telefonsamtaler. 

Ta kontakt om du har spørsmål. Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.