Sølvi Raastad - Psykoterapeut - GoMentor

Sølvi Raastad

Psykoterapeut

Sentrum

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Samtaleterapi 800 kr. Avtal tid

Samtaleterapi 1.200 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 64 98

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Psykoterapi og Energipsykologi - for mer glede, inspirasjon og trygghet i deg selv, der du vet hva som er sant for deg og hvor grensene dine går. Sølvi Raastad - Psykoterapeut

Beskrivelse

Terapi handler om å ta vare på seg selv.


Har du lyst til å gå høsten i møte med en reise i selvutvikling? 
Psykosyntese og Energipsykologi har en variert, spennende og innholdsrik "verktøykasse".
Bestill en prøvetime – så finner vi sammen ut av hva som vil fungere best for deg.
Sentralt og enkelt. Kort ventetid.

Det er mye god helse i å gå i terapi. Selvutvikling og psykisk helse handler om å ta vare på seg selv, og å ta seg selv og sine relasjoner på alvor.

Sentralt og enkelt – Sentrum Psykoterapi, Karl Johans gate 8 i Oslo sentrum, 3 min å gå fra Oslo Sentralbanestasjon.


Små tegn i hverdagen - når kan være sunt å kontakte en terapeut?

 • Sitter du fast i gamle mønstre og mekanismer som ikke hjelper deg lenger? Begynner du å bli sliten av deg selv, oppgitt over hvordan du kan reagere på hendelser og personer?
 • Er din "indre kritiker" litt vel høylydt? Denne indre stemmen som er god til å snakke deg ned, og som kan være overdrevent kritisk?
 • Hvordan står det til med selvverdet ditt? Kjenn etter hvordan du har det i relasjonene dine, og hvordan du reagerer i forskjellige situasjoner. Privat, i familien og i jobb.
 • Er det lenge mellom følelser og opplevelser som gir glede, latter, som er humoristiske og inspirerende? Og i så fall - vet du hvorfor?
 • Vet du hvor grensene dine går? Det er ikke så lett å sette grenser for seg selv for de flyter gjerne litt i forhold til hvilke relasjoner man er i. Så hvordan kan du vite hva som er helt sant for deg i de forskjellige situasjonene?
 • Kjenner du på angst? Eller sorg over noe? Er tankene negative og følelsene tunge? Eller omvendt?
 • Har du utfordringer i samlivet ditt, på arbeidsplassen eller i familien?
 • Mangler du motivasjon og mening i livet? Når man ikke er i kontakt med det som kjennes virkelig meningsfylt kan det gjøre utslag på helsen rett og slett. Fysisk, psykisk og følelsesmessig kan man oppdage at dagene blir tyngre og tilværelsen byr på mer utfordringer. Det henger ofte sammen. Hvordan kan du komme mer til uttrykk i ditt liv, på en autentisk måte?

 

Kombinasjonen psykosynteseterapi og energipsykologi byr på et solid grunnlag for at du får utforske alt hva du inneholder, leve et mer autentisk liv, kjenne dine talenter og potensial og bygger sunne relasjoner både i privatlivet og i arbeidslivet.

 

Men det vi krydrer terapien med er også viktig - som for eksempel inspirasjon, kreativitet, lidenskap og glede!

Det er viktig å komme i kontakt med disse elementene for at du skal vokse som menneske, kjenne ressursene og motet ditt, oppdage nye deler/sider ved deg selv, og ikke minst - vite hva som er helt sant for deg slik at du kan leve et mer autentisk liv.

 

Leve i en bedre "flow" som jeg også kaller det. :-)

 

 

Terapi er lite effektivt om det ikke oppleves som sant for deg.

Jeg har en god del teknikker og metoder med meg inn i terapirommet, men det aller viktigste er at du er komfortabel med det vi gjør, og at du opplever det som hensiktsmessig.

Jeg kan hjelpe med å holde overblikket om det er noe du opplever som kaotisk eller forvirrende, og jeg kan speile deg slik at du får øye på blindsonene dine. Jeg kan også utfordre deg der det er hensiktsmessig for å få satt et annet lys på saken, eller for å merke styrken, ressursene og motet ditt.

Gjennom verktøy som f. eks delpersonlighetarbeid, nærværsøvelser, energipsykologisk kartlegging, disidentifisering og kreative visualiseringer, finner du frem til dine egne sannheter, i stedet for at jeg forteller deg dem.

 

Hva er kreativitet?

Mange forbinder ordet kreativitet med noe skapende innen kunst, musikk og kultur. At for å være kreativ bør man enten skrive noe inspirerende, tegne eller male, lage musikk eller håndarbeid.

 • Men har du tenkt på hvordan du bruker kreativiteten din i dagliglivet og i relasjonene dine?
 • Hvordan løser du utfordringer og får ideer?
 • Klarer du å sette deg inn i andres følelser og situasjoner?
 • Hva er det du lengter etter? Hvis du kjenner godt etter, kan du forestille deg hva det vil si å leve et autentisk liv - for deg?
 • Og hva skal til?


Kreativitet og inspirasjon er en viktig del av terapiforløpet, fordi det hjelper oss å komme i kontakt med hva vi ønsker oss. Så når du begynner å utforske deg selv og ditt liv vil det også vise seg hvordan du kan bruke kreativiteten din til å sette noen gode intensjoner, realistiske mål, finne veien videre - rett og slett være nysgjerrig og gå på oppdagelsesferd i deg selv.

 

Du er kanskje mye mer enn du tror..?

Ved å gå i terapi gjør man ikke bare et arbeid med seg selv og for seg selv, det kan også ha positive virkninger på menneskene rundt deg. Jo bedre du kjenner deg selv som det hele og sammensatte menneske du er, blir det også lettere å se andre menneskers nyanser og sammensatt-het. Dette gir gode muligheter for mer toleranse, mer åpenhet og mer frihet, og ikke minst gode relasjoner. Fordi det blir plass til mer kjærlighet.

 

Kort om meg

Min hovedbakgrunn er innen psykosyntese, og jeg er startet utdannelsen min som psykoterapeut i psykosyntese ved Norsk Institutt for Psykosyntese i 2007. På veien hit har jeg også tatt en tilleggsutdannelse som veileder i Energipsykologi/JivaYou Coach.

 

 • Jeg har kurs i «Sansbar og Sansvar», hvordan bruke kroppen og sansene mer bevisst i møte med deg selv og andre. (Ved Gestaltterapeut Sigrun Skarsgard, Gestalt-Sentrum)
 • Jeg har også kurset «Stemmekurs for terapeuter» der pust, kropp, følelser og lyd ble utforsket gjennom bl.a. psykodramateknikker. (Ved Psykoterapeut/Psykodramaterapeut Marianne Natvig, Livsscenen)
 • Terapivirksomheten er ansvarsforsikret via NFPT og jeg er registrert Psykosynteseterapeut i registeret for Alternativ Behandlere i Brønnøysund


Mine tjenester:

Der terapi møter energipsykologisk veiledning finnes en arena der du kan utforske deg selv - med lidenskap, kreativitet og inspirerende oppdagelser!

 • Individuell samtaleterapi. Kombinerer psykosyntese og energipsykologi der det høver seg. Jeg tilbyr 60 eller 90 minutter sesjoner.  
 • For par (sammen med kollega Anne Sloth Dieserud). Energipsykologisk veiledning av par. Inkluderer en online personlighetsprofil.
 • For grupper (sammen med kollega Anne Sloth Dieserud). Psykosyntese og energipsykologisk kartlegging, lagt opp i en workshop, der målet er å gjøre hverandre gode ved å bringe inn større forståelse for forskjellene i personlighetstyper og variasjoner innen kommunikasjon. Forebygger utbrenthet både på jobb og privat. Inkluderer en online personlighetsprofil.

 

Man gjør et viktig arbeid med seg selv når man går i terapi. Mer bevissthet gir som regel mer trygghet og mer frihet til å være seg selv.

Det finnes mange muligheter. Det viktigste er at dette gir mening for deg. Bestill en prøvetime - så finner vi sammen ut av hva som vil fungere best for deg og din selvutvikling. 

Les mer på solviraastad.no


Vilkår og informasjon:

Avbestilling innen 24 timer. Kalenderen min på GoMentor brukes kun til forespørsler om tid, sett gjerne opp flere forslag. Bestillingen er gjort når du får en bekreftelse fra meg (Sjekk spam filter i mail og sms, samt beskjed-feltet i bestillingen).

NB! 1.1.2020 øker timeprisen med kr 50,-

Priser fra januar 2020:

60 minutter sesjon kr: 850,-

90 minutter sesjon kr: 1275,-


Kreativitet -- Vilje -- Bevissthet -- Kjærlighet -- Handlekraft -- Fokus -- Nærvær -- Frihet

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer