Sølvi Raastad - Psykoterapeut - GoMentor

Sølvi Raastad

Psykoterapeut

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

Samtaleterapi 850 kr. Avtal tid

Samtaleterapi 1.275 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

I tråd med FHI sine anbefalinger holder jeg den "fysiske" klinikken stengt og vil holde alle sesjoner online/telefon. Ta kontakt om du ønsker å bestille tid for online sesjoner. Klienter som allerede er booket vil bli kontaktet fortløpende for online sesjoner. Ta godt vare på deg selv og dine.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi og Energipsykologi - for mer glede, inspirasjon og trygghet i deg selv, der du vet hva som er sant for deg og hvor grensene dine går. Sølvi Raastad - Psykoterapeut

Beskrivelse

Terapi handler om å ta vare på seg selv.


Sentralt og enkelt:

Sentrum Psykoterapi, Karl Johans gate 8 i Oslo sentrum

3 min å gå fra Oslo Sentralbanestasjon.


Små tegn i hverdagen - når kan være sunt å kontakte en terapeut?

 • Sitter du fast i gamle mønstre og mekanismer som ikke hjelper deg lenger? Begynner du å bli sliten av deg selv, oppgitt over hvordan du kan reagere på hendelser og personer?
 • Er din "indre kritiker" litt vel høylydt? Denne indre stemmen som er god til å snakke deg ned, og som kan være overdrevent kritisk?
 • Hvordan står det til med selvverdet ditt? Kjenn etter hvordan du har det i relasjonene dine, og hvordan du reagerer i forskjellige situasjoner. Privat, i familien og i jobb.
 • Er det lenge mellom følelser og opplevelser som gir glede, latter, som er humoristiske og inspirerende? Og i så fall - vet du hvorfor?
 • Vet du hvor grensene dine går? Det er ikke så lett å sette grenser for seg selv for de flyter gjerne litt i forhold til hvilke relasjoner man er i. Så hvordan kan du vite hva som er helt sant for deg i de forskjellige situasjonene?
 • Kjenner du på angst? Eller sorg over noe? Er tankene negative og følelsene tunge? Eller omvendt?
 • Har du utfordringer i samlivet ditt, på arbeidsplassen eller i familien?
 • Mangler du motivasjon og mening i livet? Når man ikke er i kontakt med det som kjennes virkelig meningsfylt kan det gjøre utslag på helsen rett og slett. Fysisk, psykisk og følelsesmessig kan man oppdage at dagene blir tyngre og tilværelsen byr på mer utfordringer. Det henger ofte sammen. Hvordan kan du komme mer til uttrykk i ditt liv, på en autentisk måte?

 

Terapi er lite effektivt om det ikke oppleves som sant for deg.


Jeg har flere teknikker og metoder med meg inn i terapirommet, men det aller viktigste er at du er komfortabel med det vi gjør, og at du opplever det som hensiktsmessig.

Jeg hjelper med å holde overblikket, speile deg og få øye på "blindsonene" dine. Jeg kan utfordre deg der det er hensiktsmessig, og vise deg styrken, ressursene og motet ditt.


Gjennom verktøy som f. eks delpersonlighetarbeid, nærværsøvelser, energipsykologisk kartlegging, disidentifisering og kreative visualiseringer, finner du frem til dine egne sannheter, i stedet for at jeg forteller deg dem.Du er kanskje mye mer enn du tror..?


Ved å gå i terapi gjør man ikke bare et arbeid med seg selv og for seg selv, det kan også ha positive virkninger på menneskene rundt deg. Jo bedre du kjenner deg selv som det hele og sammensatte menneske du er, blir det også lettere å se andre menneskers nyanser og sammensatt-het. Dette gir gode muligheter for mer toleranse, mer åpenhet og mer frihet, og ikke minst gode relasjoner. Fordi det blir plass til mer kjærlighet.


Mine tjenester:

Terapirommet er en arena der du kan utforske deg selv.


 • Individuell samtaleterapi. Kombinerer psykosyntese og energipsykologi der det høver seg. Jeg tilbyr 60 eller 90 minutter sesjoner.  
 • For par (sammen med kollega Anne Sloth Dieserud). Energipsykologisk veiledning av par. Inkluderer en online personlighetsprofil.
 • For grupper (sammen med kollega Anne Sloth Dieserud). Psykosyntese og energipsykologisk kartlegging, lagt opp i en workshop, der målet er å gjøre hverandre gode ved å bringe inn større forståelse for forskjellene i personlighetstyper og variasjoner innen kommunikasjon. Forebygger utbrenthet både på jobb og privat. Inkluderer en online personlighetsprofil.

 


Vilkår og informasjon:

Avbestilling innen 24 timer.

Kalenderen min på GoMentor brukes kun til forespørsler om tid, sett gjerne opp flere forslag. Bestillingen er gjort når du får en bekreftelse fra meg (Sjekk spam filter i mail og sms, samt beskjed-feltet i bestillingen).

60 minutter sesjon kr: 850,-

90 minutter sesjon kr: 1275,-


Kreativitet -- Vilje -- Bevissthet -- Kjærlighet -- Handlekraft -- Fokus -- Nærvær -- FrihetCOVID-19:

Jeg følger FHI sine retningslinjer vedrørende smittevern. Vi holder avstand til hverandre i terapirommet og håndsprit er hele tiden tilgjengelig. Jeg sørger for at terapirommet er en ren sone.

Om du føler deg syk og det er for sent å flytte på oppsatt time (24 timers avbestilling) så foregår sesjonen over telefon.

Er du i risikosonen, og ikke ønsker å komme inn til kontoret, er det mulig å booke videosesjoner eller telefonsamtaler på mandager. Ta kontakt for å bestille tid.

Ta kontakt om du har spørsmål. og ta godt vare på deg selv og dine.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer