Richa Chandra - Coach, Veileder, Karriereveileder

Richa Chandra

Coach, Veileder, Karriereveileder

4 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Richa Chandra - Coach, Veileder, Karriereveileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING!


 • Søker du balanse og struktur?
 • Søker du balanse mellom arbeidslivet og privatlivet?
 • Søker du struktur i hverdagen din?
 • Søker du en bedre fysisk, mental og sosial helse? 

 • Søker du en coach som kan hjelpe deg med å finne struktur i bedriften din?

 

En til en er den beste form for coaching etter min mening. Rett og slett fordi vi får jobbet i dybden med de utfordringene du har og gi ditt tempo. Det er viktig at vi bruker tid på å det som opptar deg og vi finner løsninger som skreddersys med de ressursene du har. Det kan ofte være vanskelig å finne teknikker og løsninger som passer på egenhånd, derfor er det fint å få veiledning i trygge omgivelser. Jeg søreger for at du føler deg trygg og ivaretatt før vi legger ut på søken etter løsninger og endrings metoder for at du skal få det bedre i hverdagen din. 


 

 

Hva går Meditasjon coaching ut på?

Det er mange som ønsker å finne en meditasjonsteknikk som passer dem, og selv om det finnes 8 forskjellige (hoved)meditasjonsformer er det ikke sikkert de passer for deg. I samtalen setter vi fokus på dine behov og skreddersyr en meditasjonsteknikk som er rett for deg, slik at du får mest mulig utbytte av å meditere og lettere kan oppnå det du er ute etter.

Meditasjons- og samtaleterapi kan gi deg de riktig verktøyene til å håndtere dine utfordringer innenfor en rekke forskjellige områder. Det kan være:

 • Angst
 • Søvnproblemer
 • Samlivsbrudd
 • Sorg
 • Økonomiske utfordringer

Noen søker samtaleterapi og meditasjonscoaching for å bli bedre kjent med seg selv og forstå sine begrensninger og ressurser.

Vi alle har behov for å oppnå balanse og en optimal fysisk, mental og emosjonell helse, men vi har forskjellige innfallsvinkler. Jeg bruker NLP, avspenningsteknikk, mine egne utarbeidede puste- og meditasjonsteknikker, samt andre kognitive verktøy for å kartlegge dine behov. Sammen setter vi opp prioritert rekkefølge på utfordringene du ønsker å jobbe med.

 


Hva går business coaching ut på?

Entreprenører starter ofte med å gjøre alt arbeidet selv og før eller siden trenger de noen som kan veilede dem i tøffe tider. Jeg kan hjelpe deg å prioritere tid, arbeidsoppgaver, prosjekter og å holde fokuset på sluttresultatet.

Å ha en coach eller mentor som følger deg opp, gjør at du lettere får gjennomført det du vil og oppnår ønskede resultater.

Etter å ha startet og solgt 3 bedrifter vet jeg hva det innebærer å være en entrepreneur. Jeg har vært heldig og hatt verdenskjente coacher som har veiledet meg.

Business-coachingen går ut på at vi legger opp en effektiv handlingsplan for:

 • Produktutvikling
 • Salg og markedsføring
 • Bedriftskultur
 • Delegering

Ved bruk av NLP og egenutviklet 9P teknikk for å kartlegge hvor i bedriften det er behov for endring.
 

 

Erfaring

Jeg har meditert i over 30 år og har brukt det til å bearbeide traumer, mishandling og sorg. Derfor brenner jeg for at de som søker forståelse og bevissthet for følelser og tanker finner de beste meditasjonsteknikkene og verktøyene.

Jeg er sertifisert NLP Coach og NLP Karriere Coach og har jobbet som coach og veileder i over 11 år. I løpet av disse årene har jeg jobbet med mennesker som har utfordringer med overvekt, avhengighet, nedsatt sinnsstemning, opplever angst, samlivsbrudd, sorg, mishandling og har møtt veggen.

 

Jeg begynte å jobbe med barn og ungdommer i en tidlig alder og min flerkulturelle bakgrunn gir meg en fordel med mennesker som opplever at det er vanskelig å integrere seg i det norske samfunnet.

 

Min utdanning i Økonomi og administrasjon, og informatikkledelse var motivasjonen til å starte mine egne bedrifter i en alder av 30, samtidig som jeg var daglig leder for en frivillig organisasjon. Innenfor business coaching har jeg erfaring med å hjelpe flere gründere med å ta bedriften deres til neste nivå og forvandle store røde tall til positive tall i regnskapet.

 

Jeg har erfaring innenfor arbeid som lærer, pedagog, veileder/ coach prosjektansvarlig/undervisningsmateriell, foredragsholder og business coach.


Bestill time i dag! Henvisning er ikke nødvendig. Velkommen!
 

 

Referanser

Næringsdrivende innen psykologi og coaching - ""Richa har mange års erfaring og en god og gjennomtenkt tilnærming til temaene, noe som gjør henne til en dyktig coach og veileder. Hennes tjenester kan varmt anbefales". "  Les mer  Les mindre

I.F - klient  - "Jeg har fått mer hjelp av Richa på noen uker enn det jeg har fått av psykologen min på 1 år. Hun får meg til å se og forstå ting som jeg ikke har gjort før. Dette med å kunne forankre gode følelser har hjulpet meg med å ta avgjørelser som har vært vanskelig tidlgiere. "  Les mer  Les mindre

Jonas - "Hvis du har tenkt til å bruke meditasjon til å endre ditt liv, så må du lære av Richa. For hun kan hjelpe deg med å utvikle livet ditt"  Les mer  Les mindre

Anne-Marie - "Richa veiledet meg til å bruke Goal Mapping, som har hjulpet meg med å slutte å røyke. Det var selvfølgelig veldig lang forberedelse før jeg brukte den, jeg hadde bl.a fastsatt datoen, men da jeg ble presentert goal mapping, fikk jeg det mer «på plass». "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.