Mina Tjelle - Coach, Mentaltrener, Foredragsholder/Motivator, Business coach, Stresscoach, Karriereveileder - GoMentor

Mina Tjelle

Coach, Mentaltrener, Foredragsholder/Motivator, Business coach, Stresscoach, Karriereveileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

1:1 samtale (GoMentor videosesjon) 495 kr. Avtal tid

Karriereveiledning til studenter (GoMentor videosesjon) 395 kr. Avtal tid

1:1 Coaching samtale (GoMentor videosesjon) 495 kr. Avtal tid

1:1 Coaching pakkepris x 12 samtaler (GoMentor videosesjon) 5.400 kr. Avtal tid

1:1 Coaching pakkepris x 6 samtaler (GoMentor videosesjon) 2.700 kr. Avtal tid

1:1 samtale til arbeidsledige/trygdede (GoMentor videosesjon) 395 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hjelper deg å oppgradere ditt mindset, slik at du kan bruke ditt fulle potensiale og leve drømmen din! Mina Tjelle - Coach, Mentaltrener, Foredragsholder/Motivator, Business coach, Stresscoach, Karriereveileder

Beskrivelse

Jeg har den grunnleggende oppfatningen av at… DU er helt unik og god nok som du er! Nettopp DU har et unikt potensiale, og vi trenger DEG for å endre verden i en positiv retning! .... og jeg er her for hjelpe deg med å få troen på det, og gjøre din drøm om til virkelighet.


Samtalen jeg tilbyr fokuserer på at vi sammen kan utforske nye måter å se ting på. Coaching kan hjelpe deg å se ting med nye øyne og til å finne nye svar på hvordan du kan nå målene dine og stå i utfordringene. 


Mine typiske klienter kommer til meg fordi de ofte er forvirret eller frustrert i nåværende situasjon. Enten ser det ut til at de ikke gjør de tingene de vil gjøre i livet, har jobben eller karrieren de ønsker, eller at de opplever å ikke få nok ut av sin livssituasjon. De er ofte ute etter å oppdage et annet nivå av mening, glede, kreativitet eller ytelse. De vil oppleve noe mer, ta de riktige stegene mot det de virkelig ønsker og drømmer om. ​


Så hvordan kan jeg hjelpe deg? ​Under og etter coaching samtalene er målet at du skal oppleve større klarhet, indre ro, mening og bevissthet rundt situasjonen du er i. Jeg hjelper deg med å utforske tankeprosesser som muligens forårsaker stress, press eller til og med kan hindre deg i å lykkes. Samtidig hjelper jeg deg på veien med å ta de riktige valgene og stegene på veien mot målet ditt. Denne prosessen kan igjen få stor innvirkning på andre områder i livet ditt som for eksempel relasjoner, helse, økonomi karriere eller din business.

Noen ganger må du gå dypere og utforske hvordan du kan få tilgang til disse for å finne svarene du trenger for å oppnå det du vil.

Kjenner du deg igjen i noe av dette:

 • Ønsker du å finne din indre drivkraft, følge dine drømmer og lidenskap, og utforske mer om deg selv og hva du vil oppnå i livet?
 • Opplever du tankekjør, bekymringer og stress?
 • Opplever du å ikke føle deg bra nok og sliter med dårlig selvtillit og lav selvfølelse?
 • Sliter du med å håndtere følelser og sortere tanker?
 • Føler du at du trenger mer klarhet rundt forskjellige områder i livet?
 • Opplever du lite motivasjon og at du ikke presterer slik som du kunne ønske?

Dette får du:

 • En som lytter! En objektiv nøytral person som kan hjelpe deg til å sortere tankene dine og få ny innsikt.
 • Jeg gir deg praktiske verktøy som du kan dra nytte av i ulike situasjoner du opplever som utfordrende eller som kan hjelpe deg å bryte mønster eller få nye innsikt
 • Gjennom å stille deg gode spørsmål hjelper jeg deg å finne dine egne svar på dine utfordringer og nå dine mål.

 • Ved å utforske sammen, kan du få hjelp til å la nye tanker komme til som kan hjelpe deg å se utfordringer og muligheter på en helt ny måte.
 • Jeg vil hjelpe deg, slik at du får en indre ro og tro på at du kan oppnå dine mål og drømmer, og jeg vil hjelpe deg til å ta stegene for å komme dit

Min bakgrunn:

Gjennom hele min karriere har jeg vært veldig opptatt av hva det egentlig er som skaper resultater for mennesker, og denne kompetansen og erfaringen har hjulpet mine klienter i viktige livsendringer. Jeg brenner for å hjelpe mennesker, slik at de kan få en dypere forståelse av sine tanker, følelser og hvem de er. På denne måten utvikles en bevissthet, slik at de kan benytte sitt fulle potensiale, og leve det livet de ønsker.


Jeg er sertifisert NLP practitioner coach og jeg har master i Business Psychology og Bachelor i HR and Ledelse. NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering og er en retning innen psykologien som handler om hvordan hjernen og mennesker fungerer og hvordan du kan få frem de beste ressursene i deg selv. Gjennom NLP og coaching, kan vi få hjelp til å oppdage det som begrenser oss i livet og gir oss mentale verktøy for å overkomme disse. For eksempel tanker, følelser, atferd, holdninger, eller essensielle verdier.


Gjennom årene har jeg opparbeidet en bred personlig erfaring. Jeg har studert selvledelse i mange år, jeg har blant annet erfaring med mental trening, karrierecoaching, positiv psykologi, stresshåndtering, mindfulness, verdikartlegging, styrkekartlegging, salg og performance coaching. Jeg har tidligere jobbet for organisasjoner som holder på med, lederutvikling, rekruttering, Executive-coaching, karriere-coaching og organisasjonsutvikling.

Jeg liker å ha mange baller i luften og jobber også på Høyskolen Kristiania som nettveileder i Leder og talentutvikling og Endringsledelse. ​


Ta kontakt med meg hvis du er nysgjerrig og ønsker å utforske dette videre, jeg ser frem til å høre fra nettopp deg! :) 

Referanser

Helene Lirhus - "Da koronaen traff Norge begynte tankene sakte, men sikkert å surre rundt hva det er jeg egentlig ønsker å holde på med i livet. Jeg befant meg i en jobbsituasjon som ga meg lite motivasjon og glede i hverdagen så jeg startet med jobbsøking. Allerede etter første time med Mina var jeg helt sikker på at dette var noe jeg måtte utforske videre. Etter hvert som Mina utfordret tankegangen min ved å stille mange spørsmål rettet mot min egen frykt, satte det i gang en prosess i hodet mitt. Nye ideer og byggesteiner til ideene mine begynte å utfolde seg i hodet mitt og det begynte å bli mindre skummelt å snakke om drømmejobben. Det var også viktig i samtalene våre at vi var realistiske rundt hvordan jeg skulle bevege meg mot en drømmejobb. Vi diskuterte ulike ideer for å komme et steg nærmere. Vi testet ut ideer og jeg fikk hjemmelekser Da en jobbmulighet dukket opp var det viktig for meg å snakke med Mina om dette. Igjen, frykten for at jeg ikke var god nok eller at kompetansen min ikke ville være dekkende spilte i hodet mitt. Underveis i denne prosessen var Mina en god støttespiller som ga meg nyttige råd som jeg aktivt brukte i intervjuprosessen og som hjalp meg finne roen. Det var nesten en euforisk opplevelse å få tilbud om jobben, og en enorm lettelse over at jeg endelig skulle starte reisen til å få drømmejobben. Hadde det ikke vært for gode samtaler med mange vanskelige spørsmål som fikk jeg til å reflektere, er det ikke sikker at jeg hadde endt opp på den plassen jeg er i dag "  Les mer  Les mindre

Marianne Tømmerås - ""Jeg var helt ny til coaching, men samtalene med Mina har vært en veldig fin opplevelse for meg. Jeg har fått større klarhet i tankene mine, mange gode verktøy å jobbe med og blitt bedre kjent med meg selv. Gjennom samtaler med Mina og oppgavene jeg har fått i etterkant, har jeg blitt mer bevisst mine verdier og hva som er viktig for meg å prioritere slik at jeg skal ha det bra. Mina er rolig og trygg, og man får lett tillit til henne som coach. Samtalene går lett og hun er veldig god på å stille spørsmålene som gjør at man får reflektert godt og får mer klarhet i utfordringene man står i. Jeg føler alltid en ro, klarhet og ny giv etter samtalene våre - og kan varmt anbefale Mina videre""  Les mer  Les mindre

Anne-Marthe  - "Samtalene med Mina gjorde meg bevisst egne verdier og drømmer. Hun oppleves som oppriktig interessert i å forstå menneskene rundt seg, hennes spørsmål og oppgaver inspirerte meg til å våge å drømme. Hennes samtidige realitetsorientering og håpefulle perspektiv, hjalp meg til å reflektere rundt egne ressurser og oppdage nye arenaer hvor disse kan komme til sin rett. "  Les mer  Les mindre

Jente 29 - "Coachingen hjalp meg med å få større klarhet og bidro til å la meg se sammenhenger, i både konkrete situasjoner og på mer generelt plan i livet. Videre fikk jeg flere gode verktøy og oppgaver som jeg kunne bruke i møte med utfordringene jeg har, og det jeg likte godt var at disse verktøyene kan brukes igjen og igjen når det skulle være behov. Mina som coach skaper en veldig trygg atmosfære som gjør at samtalene går lett. Hun er også flink på å stille de riktige spørsmålene som hjelper deg videre i refleksjonen, og hun gjør at det blir lettere å se helheten i de spørsmålene/utfordringene man står i."  Les mer  Les mindre

Cathrine  - "Coaching har for meg vært en fin opplevelse. Det har vært en arena der jeg har fått rom til å lufte mine tanker og til å reflektere. Jeg opplevde Mina som en god lytter og som en veldig forståelsesfull person. Hun skapte en tillit som gjorde det lett å åpne seg. Coachingen hennes hjalp meg med å forstå meg selv bedre og ga meg flere gode verktøy som jeg kan bruke på veien mot å bli «en bedre versjon av meg selv». Det setter jeg stor pris på! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.