Tar du dine egne utfordringer, vanskelige tanker og følelser på alvor?

Skrevet d. 6-5-2021 12:54:46 af Mina Tjelle - Coach, Mentaltrener, Foredragsholder/Motivator, Business coach, Stresscoach, Karriereveileder

Sjekker du inn med deg selv i blant og kjenner etter hvordan du egentlig har det? Tar du det på alvor? Vise omsorg for seg selv og stå opp for seg selv er viktig. Finn ut hva du trenger for å ha det bra! ⁠Ta grep og gjør det som trengs, finn noen å snakke med og fortell dem hvordan du egentlig har det.

Noen ganger kan tanker og vanskelige følelser ta overhånd. Noen man kan prate med som virkelig lytter er helt unikt. Det er vanlig å unngå og fortelle de rundt seg hvordan man egentlig har det, fordi man ikke ønsker å være til bry eller fordi man tenker at utfordringene man har kanskje ikke er «viktige nok» eller «alvorlige nok». ⁠Følelsene våre er der og de skal vi ta på alvor. Det nytter ikke å sammenlikne de med andres, for de oppleves reelle for nettopp deg!

⁠⁠Ta deg selv på alvor, for du en den viktigste personen i ditt liv! Hvis du tar deg selv på alvor og investerer i deg selv, kan du hjelpe som mange flere og være en god støttespiller for de rundt deg. Det er vanskelig når du ikke er på topp og tar dine egne utfordringer og vanskelige tanker og følelser på alvor!

Hvordan jeg kan hjelpe:

  • Jeg vil lytte, hjelpe deg til å sortere tankene dine og få større klarhet og forståelse for vanskelige følelser.
  • Ved å utforske sammen, kan du få hjelp til å la nye tanker komme til som kan hjelpe deg å se utfordringer og muligheter på en helt ny måte.
  • Jeg har praktiske verktøy som du kan dra nytte av i ulike situasjoner du opplever som utfordrende, eller som kan hjelpe deg å bryte mønster eller få ny innsikt.
  • Gjennom å stille deg gode spørsmål hjelper jeg deg å finne dine egne svar på dine utfordringer og til nå dine mål.
  • Jeg kan hjelpe deg, slik at du får en indre ro og tro på at du kan oppnå dine mål og drømmer, og jeg vil hjelpe deg til å ta stegene for å komme dit.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.