May Brit Strand Nordanger - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Veileder - GoMentor
May Brit Strand Nordanger - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Veileder

May Brit Strand Nordanger

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Veileder

Bryne

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Gestaltterapi 650 kr. Avtal tid

Er det noe som ikke helt stemmer i livet ditt akkurat nå? I gestaltterapi utforsker vi sammen det som er. Vi undersøker hvordan du kreativt tilpasser deg i dine omgivelser. Hvordan påvirker du? Hvordan påvirkes du? Vi jobber med å øke oppmerksomhet på det som er. Ved økt forståelse på det som er, kommer du i bedre posisjon til deg selv og dine omgivelser. Velkommen inn i terapirommet :)

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 30

52 97 20 30

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Utfordres du akkurat nå? kjenner du på forvirring, usikkerhet, angst og uro? May Brit Strand Nordanger - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Veileder

Beskrivelse

 • Føler du deg sliten?
 • Er du trøtt?
 • Følelse av tomhet?  
 • Følelse av tristhet?
 • Følelse av maktesløshet?
 • Kjennes kroppen i ubalanse?

 

Det å være menneske er mangfoldig. Livet er en evig prosess og noen ganger utfordres vi i overkant mye. Utfordringene kan være av eksistensiell og relasjonell art. "Mange dråper små kan gjøre stor Å". Når vi utfordres kan vi komme i kontakt med mange følelser, og vi kan videre møte på fysiske utfordringer. Vi kan kjenne oss tomme, rådville og handlingslammet. Vi kan kjenne på angst og uro. Dette er helt normalt, og det kan være en god ide å søke faglig støtte for sortering og samtale.

 

Hva kan jeg hjelpe med?

 • Stress
 • Utbrenthet
 • Angst
 • Følelse av tomhet
 • Følelse av å være handlingslammet
 • Følelse av meningsløshet
 • Vanskelige valg
 • Følelser/situasjoner som stadig vender tilbake
 • Overganger

 

Tilnærming:

Jeg møter med ydmykhet, varme og respekt. Jeg forholder meg til hva jeg ser, hører og opplever ut fra mitt faglige ståsted. Vi utforsker sammen.

 

Om meg:

Jeg er utdannet getstaltterapeut og praktiserer innen fagområdet psykoterapi/gestaltterapi. Jeg er også utdannet naturterapeut og har kunnskap om anatomi, fysiologi og biokjemi. Jeg har faglig kunnskap om, og videre erfaring med hvordan kroppen kan påvirkes av det vi opplever. Jeg har også stor interesse av kommunikasjon og kan tilby veiledning i forhold til kontaktkompetanse. I en til en relasjon, i små grupper eller i bedrifter og annen organisasjonsvirksomhet. Jeg er kreativ og liker å improvisere i forhold til det jeg møter der og da.

        Velkommen inn i terapirommet!

 

 

Referanser

Klient - "Du får meg til å oppdaga at eg har verktøykassen sjøl og hjelper meg å få opp låsen og finna det riktige verktøyet til akkurat den situasjonen/utfordringen eg er i "  Les mer  Les mindre

Marit - ""Jeg opplever deg lyttende og tilstede. Du er kreativ og flink til å få meg til å tenke, til å reflektere selv. Du hjelper meg til å oppdage "øyeblikkene", du er flink med ei som meg""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.