Johanna Myklebust - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder - GoMentor
Johanna Myklebust - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder

Johanna Myklebust

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder

Bjerke Oslo

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Veiledning 850 kr. Avtal tid

Individuell terapi 850 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 48 92

23 96 48 92

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Johanna Myklebust - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder

Beskrivelse

"Sometimes when things are
falling apart
they may actually be
falling into place."
~ ukjent

Tid for endring?

Bakgrunnen for å søke hjelp hos en terapeut kan være mange:
  • Jeg ønsker en forandring
  • Jeg står fast i livet mitt
  • Jeg føler meg utbrent og sliten
  • Jeg er i en krise eller sorgprosess
  • Jeg opplever meningsløshet og tomhet
  • Jeg er ikke bra nok
  • Jeg takler ikke alle disse vanskelige følelsene mine
  • Jeg fikser ikke alle konfliktene i livet mitt

Punktene ovenfor er noen av de tankene flere av mine klienter kommer til meg med. I møte med meg i terapirommet utforsker vi det som er viktig og fremtredende for deg akkurat nå. Det jeg bidrar med er meg selv, mine erfaringer og mine verktøy som terapeut og sammen kan vi finne frem til hva du har behov for, og vil endre. Det er du som er eksperten i ditt liv. Gjennom vår relasjon til hverandre kan du bli bedre kjent med deg selv, dine ressurser og hvordan du ønsker å bruke dem.

I gestaltterapien er vi opptatt av å utforske hvem vi blir i relasjon til andre og til verden. Det er ikke uvanlig at vi tror vi må være / tenke / handle annerledes enn vi egentlig er eller har behov for. Og dette er det paradoksale ved endring: At når vi aksepterer og blir oss selv fullt og helt, så har endringen allerede skjedd. 

Min bakgrunn:
Jeg er utdannet gestalt psykoterapeut fra Norsk Gestalt Institutt i Oslo, i tillegg til at jeg er utdannet yogaterapeut. Jeg har jobbet med personlig veileding og terapi i forskjellige sammenhenger siden 2009, bl.a. med ungdommer, krigsrammede flyktninger og mennesker utsatt for seksuelle overgrep. Jeg har også tidligere jobbet med ledelse og personalansvar, samt faglig utvikling.

Kontakt:
Har du lyst til å vite litt mer om hvordan jeg jobber og hva du kan forvente i en terapitime så kan du klikke på "Kontakt meg" og ringe meg eller sende meg en melding. Vil du avtale en time så klikk på "Avtal tid" ovenfor. Du vil motta en bekreftelse på timen, eller ev. forslag til annen tid om den ikke er ledig.

Viktig:
Jeg gjør ikke utredninger eller diagnoser. Jeg henviser heller ikke til annen spesialisthelsetjeneste for utredning eller diagnostisering, det må skje via din fastlege. 
For bestilt time som ikke benyttes, dvs. at du uteblir uten varsel eller avbestiller senere enn 24 timer før avtalt tid, vil du måtte betale full pris for timen.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.