Janne Sandsæter - Sertifisert Co-Active Coach

Janne Sandsæter

Sertifisert Co-Active Coach

3 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

ONE DAY OR DAY ONE – YOU DECIDE Janne Sandsæter - Sertifisert Co-Active Coach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDING.


Kjenner du deg igjen i noe av dette?

 • Føler du at livet løper fra deg i alt for stor fart uten din kontroll?
 • Føler du at noe ikke stemmer, men du vet bare ikke hva?
 • Føler du deg ofte fastlåst i negative tankemønstre?
 • Har du utfordringer du ikke klarer å håndtere?
 • Ønsker du mer mening i hverdagen?
 • Ønsker du å bli tryggere i din lederrolle?
 • Drømmer du om en endring i jobbsituasjon, familiesituasjon eller helsemessig men du vet bare ikke hva eller hvordan du skal komme i gang?
 • Eller kanskje du allerede har prøvd mange ganger men ennå ikke lykkes?


Jeg forstår.
Og jeg vet hvordan jeg skal hjelpe deg. Jeg går sammen med deg, steg for steg, til du når ditt mål og har skapt deg det livet du ønsker å leve. 


Hvordan vil det være å:

 • Kjenne at du har en indre ro og harmoni
 • Føle deg trygg i deg selv med en sterk selvfølelse
 • Ha mot til å følge din drøm
 • Kjenne at du lever ditt liv akkurat slik du ønsker

 

Min metode

Coaching

Relasjonen mellom deg og meg som din coach er vesentlig, og styrken i denne relasjonen gjør at du kan ta bedre valg og leve et fullere liv. Du er eksperten på deg selv, og jeg som din coach er ekspert på prosessen som hjelper deg å finne svarene. Som coach er mitt hovedfokus å være tilstede hos deg, lytte både til det du sier og hva du ikke sier. Jeg stiller åpne og direkte spørsmål som bringer deg nærmere de riktige og viktige svarene. Jeg hjelper deg å se de riktige perspektivene i livet, hva er virkelig viktig for deg og hva kan du gjøre for å oppnå dine mål.

“If the only tool you have is a hammer, you tend to see every problem as a nail.”  (Abraham Maslow).


'Mindfulness

Ønsker du hjelp til å meste stress og uro i kroppen, da kan jeg hjelpe deg gjennom samtaler og øvelser innen Mindfulness. Metoden er en enkel, men effektiv form for meditasjon som gjør at du kan få kontroll over uregjerlige tanker og atferd. Det handler om å komme gjennom en travel hverdag, på en rolig og produktiv måte.


Min bakgrunn

Jeg er sertifisert CPCC coach fra Coaching Training Institute (CTI) og har 10 års erfaring som coach. Med mange tusen timers coaching har jeg opparbeidet meg bred erfaring innen de fleste felt og områder.


I tillegg til coaching, har jeg en verktøykasse som består av 15 års ledererfaring og bred erfaring innen salg, markedsføring og prosjektledelse. Utdannelsen består av Executive master of Management, bachelor-grad i markedsføring og tilleggsstudier innen coaching, positiv psykologi, mentoring, selvledelse og emosjonell intelligens. 

Referanser

Kvinne 45 år - "Janne hjalp meg å slutte å røyke! Det er jeg veldig glad og takknemlig for :-) "  Les mer  Les mindre

Knut Hjorth-Jenssen - "Janne Sandsæter er også meget sterk i rollen som coach; hun er grundig, stiller vel forberedt og får deg til å føle deg komfortabel. Hun ser deg!"  Les mer  Les mindre

Kvinne 42 år  - "Jeg var temmelig spent og nysgjerrig da jeg gikk til min første coaching time. Jeg visste lite om coaching, men allerede etter den første timen forstod jeg at dette var noe for meg. Janne fikk meg til å sette ting i perspektiv. Hun har ”trykket på de riktige knappene” som har gjort at jeg er der jeg ønsker å være i dag. Hun fikk frem ting i meg som jeg ikke ante var der. Tusen takk Janne!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.