Unni Grindberg - Tankefelt-terapeut TFT, Veileder, Traumeterapeut, Kognitiv terapeut, Coach - GoMentor
Unni Grindberg - Tankefelt-terapeut TFT, Veileder, Traumeterapeut, Kognitiv terapeut, Coach

Unni Grindberg

Tankefelt-terapeut TFT, Veileder, Traumeterapeut, Kognitiv terapeut, Coach

Fredrikstad, Videosamtale

6 referanser

Personlig fremmøte

Individualterapi 790 kr. Avtal tid

Timer hos meg varer i hovedsak ca 75 min og noen gr inntil 90 min ved behov.  Det er gratis parkering i bakgården på huset jeg har kontor. Inngangen til mitt kontor er IKKE hovedinngangen, men inngangen fra rundkjøringsiden. Velkommen til mitt hyggelige kontor i 2. etg. Toalett og venterom tilgjengelig.  

Bedriftscoaching 1.400 kr. Avtal tid

Coaching / terapi tilbys til bedrifter. Jeg kan gjerne komme ut til din bedrift eller din ansatt kommer til meg for samtaler på kontoret i Fredrikstad.

Forebygg sykefravær med coaching eller terapi. Skap mestring og la medarbeideren ta ansvar for egen jobbmotivasjon og helse. Jeg kan også lære bort kraftfulle stressmestring metoder. 

Velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale! 

Parsamtaler 1.200 kr. Avtal tid

Jeg hjelper par med å lettere forstå hverandre og kommunisere bedre. Det er ofte lettere å snakke sammen med en nøytral utenforstående om det som er vanskelig i et forhold. Å leve sammen kan til tider være krevende og det er derfor lurt å forsøke å nøste opp i problemene før det er for sent. Jeg har bl.a  fokus på verdier i forholdet, respektfull kommunikasjon , løse opp i følelser som er sårt i forholdet, få mer gnist i kjærligheten. Dere er velkommen til å ta kontakt med meg for en uforpliktende prat ! 

Videosamtaler

Video samtale (GoMentor videosesjon) 790 kr. Avtal tid

Video samtalen kan gjennomføres i 75 min eller noe lengre hvis behov. Kostnaden er den samme. Go mentor's videosamtale er en trygg løsning for deg da filen som brukes er kryptert og den lagres ikke noe sted. 

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hjelper gjerne deg som er voksen eller er barn/ungdom, med følelsesmessige, fysiske eller andre ting som er vanskelig å takle selv.Effektiv og hurtig hjelp. Unni Grindberg - Tankefelt-terapeut TFT, Veileder, Traumeterapeut, Kognitiv terapeut, Coach

Beskrivelse

 • Ønsker du kraftfulle og effektive metoder som kan skape endringer til det  bedre hos deg?
 • Ønsker du hjelp med å skape en trygg og god plattform i livet ditt?
 • Ønsker du hjelp med å håndtere vanskeligheter, livskrise eller andre utfordringer?
 • Har du utfordringer med barn som du ønsker hjelp til  ( se eget avsnitt ) ? 

 Dette bl.a kan jeg hjelpe deg som er voksen med :

 • Finne tilbake til livsgleden som bor i deg
 • Er du sykmeldt? Da kan du komme hurtigere tilbake i jobb igjen.
 • Sortere tanker og følelser og fjerne vonde følelser (sorg, depresjon, sinne, bekymring, frykt, angst, panikkangst, ensomhet, skam, flauhet, irritasjon, fortvilelse, raseri) 
 • Bevisstgjøre tanke og handlingsmønstrene dine og skape nye som fungerer bedre.
 • Gjøre deg tryggere på deg selv og øke både selvrespekten og egenkjærligheten
 • Fjerne grubling/bekymring
 • Dempe prestasjonsangst/eksamensangst
 • Skape bedre indre dialog med deg selv og bedre kommunikasjon med andre mennesker
 • Forløse barndoms og voksne belastninger/traumer slik at du kommer i harmoni med deg selv igjen 
 • Endre" flink pike syndrom"
 • Bli sjef i eget liv
 • Kartlegge verdier og realisere drømmer 
 • Dempe smerter og finne årsaker til smerter
 • Alle former for avhengighet
 • Skape en bedre versjon av deg
 • Foreldreveiledning 

Hjelp til barn og unge

Det kan være mange ulike utfordringer et barn kan slite med.  Bl.a skolevegring, prestasjonsangst skole eller fritid, dårlig apetitt, dyslexi, dyskalkuli, vondt i magen, bekymring/ uro/ nervøsitet, skilte foreldre problematikk, søvnproblemer, sinne/utagering , rusproblemer, sengevæting, traumer, lav selvfølelese og lav selvtillit. Jeg  tilbyr effektiv hjelp til barn og unge fra alder 6 - 16 år.  Jeg opplever at barn responderer godt på mine metoder. 


Metoder

Tankefeltterapi:

TFT er en anerkjent forskningsbasert behandlingsmetode. Vi tapper på sentrale akupunkturpunkter og benytter kognitive spørreteknikker i tillegg. TFT er et fantastisk verktøy. Alle mulige følelser kan tappes på og effekten er at de forsvinner ofte helt, ofte en varig virkning når vi har fått løst opp hovedårsaken.  Følelser løses opp og det skapes mer flyt i kropp og sinn. TFT er et spesielt godt traumeverktøy. Smertetilstander i kroppen kan også behandles med TFT. Du lærer TFT teknikker som du kan benytte på deg selv hjemme.

 

Samtaleterapi/ coaching /kognitive metoder:

I samtalen benyttes det ulike verktøy for å kartlegge dine mønstre, løse opp i vonde følelser/blokkeringer og skape nye gode strategier.  Ofte sitter det bakendeforliggende årsaker knyttet opp mot problemet ditt.  Det jobbes med fortid, nåtid og fremtid for at du skal kunne bli den beste versjonen av deg selv.  Jeg jobber også med kognitive terapi teknikker . Det handler mye om å bli bevisst dine reaksjonsmønster og hva du tenker og føler. 

 

Healing:
En behandlingsmetode som har vært praktisert gjennom tusener av år. Via mine hender kobler jeg meg på en sterk universell kraft som overføres til deg slik at din kropp og ditt sinn selv kan reparere seg. Healing kan hjelpe på mange ulike fysiske og psykiske ubalanser og kan gjøre deg helere som menneske. Healing kan løse opp i blokkeringer, fortrengte følelser og gi deg mer energi.

 

Litt om meg:
Jeg er registrert NLP og Tankefelterapeut i Norsk Landsforbund for Homøopraktikere.  Jeg har stort engasjement for å hjelpe mennesker med personlig utvikling. Jeg driver også med yogaundervisning både i Fredrikstad og Hvaler. 

Jeg har mye og god erfaring med å hjelpe mennesker som har vokst opp med foreldre som har hatt rusproblem.


I mange år har jeg jobbet med karrierreveiledning/saksbehandling både kommunal, statlig og privat.Jeg er trygg i terapeut rollen min, og møter deg med respekt og varme for alt hva du måtte bringe med deg inn i behandlingsrommet av tanker, følelser og opplevd bagasje i livet ditt." Livet er verdifullt, opplev personlig vekst og kjenn at livet er godt å leve."

 

Du er varmt velkommen til å sende melding her på siden eller ringe meg. Jeg svarer deg så raskt jeg kan. Håper vi sees!

 

Referanser

Hilda Kiss, Oslo  - " Unni oppsøkte jeg fordi jeg trengte hjelp til å bli kvitt blokkeringer og ta tak i livet mitt. Har hatt noen sterke opplevelser underveis, det var akkurat det jeg trengte for å få innsikt og få tilbake troa på meg selv. Takket være Unni har jeg fått noen kraftfulle verktøy som jeg har lært å bruke og nå er jeg på god vei til å finne meg selv og mitt indre styrke. Hun har fått meg til å innse at jeg er bra nok sånn som jeg er, at det går an å være ansvarsfull og snill uten å miste min autoritet. Jeg har lært at livet mitt er MITT ansvar, at jeg må sette tydelige grenser og må ta tilbake plassen min for å lykkes. Jeg opplevde Unni som en fantastisk terapeut med bred faglig kunnskap. Alltid blid, behagelig, tok seg god tid til meg, er en god lytter, ærlig og rett fram."  Les mer  Les mindre

Randi Christiansen, 49 år, Fredrikstad.  - "Jeg har hatt stor glede og utbytte av at gå i terapi hos Unni. Hun er dyktig, i møtekpmmende og engasjert. Terapiformen NLP og TFT er veldig enkel og konkret i måten man jobber på, noe som passer meg godt. Om du er nysjerrig på denne terapiformen, anbefaler jeg Unni Grindberg på det sterkeste! "  Les mer  Les mindre

Monica Jakobsen, Fredrikstad - "Det jeg vil si om Unni som terapeut er at hun er utrolig dyktig. Hun kan ulike behandlingsformer som for mitt vedkommende reduserte angsten til et minimum. Vonde opplevelser og erfaringer som jeg hadde samlet på i mange år slapp taket. Hun ga meg så mange nyttige råd og tips for at jeg skulle finne tilbake til "meg" selv. Hun gir virkelig av seg selv for å hjelpe... Hun utstråler trygghet, godhet og vennlighet. En person man bare må bli glad i ☺ Hun hjalp meg da jeg følte meg som verdens slemmeste, lite verdt og utrolig deprimert til å snu tankene til at jeg er verdt noe, jeg er bra nok. Hun støttet meg og ga av sin kunnskap ift usunne forhold, manipulerende mennesker. Uten hennes kunnskap hadde jeg ikke klart å få tilbake troen på meg selv... Så forvirret og nedtrykt var jeg. Healingen var både skummel, befriende og deilig. Har helt klart troen på at den fjernet mye angst og vonde følelser. "  Les mer  Les mindre

Annette Elverum Østby, Sarpsborg - "Jeg har vært hos andre terapeuter tidligere, men har aldri møtt noen som er så i møtekommende, varm og omtenksom som Unni. Hun er ærlig, generøs og profesjonell. Jeg føler meg veldig ivaretatt i møtene med henne. Etter å ha slitt i mange år, hadde terapien med Unni en mirakuløs og veldig positiv effekt på meg. "  Les mer  Les mindre

Christine, 18 år. Fredrikstad.  - "Er superfornøyd med terapeuten Unni Grindberg. Hun løser enkelt opp i ubalanser slik at jeg får tilbake overskudd og harmonien. Kort ventetid er en stor fordel når man trenger rask hjelp. "  Les mer  Les mindre

Nina Sørlie, Oslo , 45 år.  - "Jeg anbefaler Unni Grindberg på det varmeste. Hun er dyktig og behagelig terapeut. Jeg opplever at hennes behandlingsmåter fungerer bra for meg og det jeg trenger hjelp for. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer