Katrine Legg Hauger - Traumeterapeut IoPT, Psykoterapeut, Helsecoach, Veileder, Karriererådgiver

Katrine Legg Hauger

Traumeterapeut IoPT, Psykoterapeut, Helsecoach, Veileder, Karriererådgiver

Videosamtale

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Traumatisering av identiteten (jeget), relasjonsproblematikk, avhengighet, depresjon, utmattethet, angst, uro, mobbing, overvekt, stressmestring og sorgarbeid Katrine Legg Hauger - Traumeterapeut IoPT, Psykoterapeut, Helsecoach, Veileder, Karriererådgiver

Beskrivelse

Ved hjelp av intensjons metoden IoPT (identitetsorientert psykotraumeterapi) arbeider vi med å bli bevisst det som har forårsaket splittingen av psyken i overlevelsesdeler, traumatiserte deler og sunne deler. Terapeuten støtter deg i å ta skrittene for å integrere de splittede delene for å bli hel igjen. 

Du bestemmer selv hvor dypt du vil gå og vi gjør ingen intervensjon i din prosess. Resonansprosessen som oppstår med utgangspunkt i klientens intensjon, gir tilgang til fortrengte følelser og minner, både egenopplevde og slektstilknyttede minner kan komme opp. 

Når minnene er lagret i det ubevisste, dvs. fortrengte fra vår bevissthet, fortsetter de å påvirke oss. Først når vi blir bevisst minnene, kan vi bearbeide de på en måte som er håndterbar og begripelig, og som forklarer våre symptomer. Da kan den ubevisste påvirkningen frigjøres og opphøre. 

IoPT Viken tilbyr DIG IoPT webinar hjemme i din egen stue.

Supplement av daglig naturlig optimal ernæring gir økt energi, dypere søvn, fornøyd mage, bedre tarmhelse, styrket immunforsvar og mindre stress. Prøv næringsdrikkene som øker opptaket av næringen i cellene med over 90 % pga NTC patentert teknologi og ta kontakt om du ønsker 30% rabatt. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.